Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TÁLTOS DOBKÖR

2021-09-07

DOBOGÓKŐN A FÖLD SZÍVCSAKRÁJÁBAN

szarvas 1.gif
 
TÁLTOS DOBKÖR DOBOGÓKŐN
A FÖLD SZÍVCSAKRÁJÁBAN
 
2021. 09. 19.
Vasárnap.
17.00.-19.30.
 
Szeretettel meghívunk te is tarts velünk szakrális dobkörünk ezen alkalmára, amelynek fókuszába most az ÉLETFELADAT megtalálását és annak KIBONTAKOZTATÁSÁT helyezem.
 
De mi is az Életfeladat?
 
Az életfeladatod nem más mint az oka és a célja földi létezésednek, az ok, amiért itt vagy és e világra születtél. Amelyet, ha megtalálsz végtelen örömmel, lelkesedéssel, energiával tölt fel és szenvedélyes szerelemmel szeretsz csinálni. Amely nem elvesz a világtól, hanem pont ellenkezőleg kiegészíti azt, hozzátesz, értéket és bőséget teremt, egy boldogabb létezést mindenki számára.
 
Vannak, akik még nem tudják mi az életfeladatuk és vannak, akik már tudják, csak valamiért ELAKADVA, MEGREKEDVE érzik magukat, vagy szükség lenne számukra egy objektív, tiszta forrásból érkező megerősítésre. Ezen dobkörön nektek, nekik szeretnék segítséget nyújtani, amelyhez a táltosok tudását a révülés ősi technikáját, (táltosdobok hangjára történő transz "meditációt") fogjuk használni.
 
A dobkör első felében regös és táltosdalainkkal megidézzük az Égi angyali és Táltos erőket, szellemi segítőinktől támogatást, útmutatást és erőt kérünk utazásunk sikeréhez, hogy megleljük a választ életünk talán legfontosabb kérdéseire: Mi az Életfeladatom? Mi akadályoz kibontakoztatásában? Mi az én eszközöm annak megvalósításához? Mit kell most tennem?
 
Szeretném ha tudnátok, nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy az Isteni szándék és akarat méltónak talált arra, hogy a segítőtök lehetek életutatok eme fontos pillanatában és már most kérem a Jó Isten áldását mindannyiótokra.
 
Ha megérintett a hívásunk, akkor várunk szeretettel a közös erő felszabadító táltosdoboláson, Föld Anya Szív-csokrában Dobogókőn.
 
Ha van dobod, csörgőd hozd magaddal bátran,(de ha nincs az se akadály), valamint egy pokrócot amire tudsz ülni. Tűzet fogunk rakni a dobokat annál melegítjük.
 
Várunk szeretettel!
 
 
Tartja: Magosi Zoltán - Aion
Hozzájárulás: Felajánlás
Időpont: 2021. 09. 19. Vasárnap. 17.00.-19.30.
Helyszín: Báró Eötvös Lóránd Menedékház (füves területe)
Pilisszentkereszt /Dobogókő/Téry Ödön u 26.