TÁLTOS DOBKÖR DOBOGÓKŐN

2019-01-06

Kecsua indiánzene és táltosdobolás a Föld Szívcsakrájában


Március.8-án. Péntek. 19.00-21.00.-ig

dobkör 03.08.jpg

 

 

Kedves Érdeklődő!

 

Szeretettel meghívunk, te is tarts velünk dobkörünkön, amelyet a Pilis szívében, Dobogókőn, a magyar szakralitás ősi szent helyén tartunk. Ez az a hely ahol "az Ég és a Föld összeér", a Kárpát-medence energetikai középpontja, ahonnan kéréseink és táltos dalaink gyorsabban szállnak fel a hetedik égig.

 

Együttléteink alkalmával, regös és táltos dalainkkal megidézzük dicső elődeink, nagy táltosaink és szellemi segítőink szeretetteljes jelenlétét, hogy áldásukkal, erejükkel, és bölcsességükkel segítsenek minket életcéljaink és életutunk megvalósításában.

 

Ezen alkalommal velünk tart Domoszlai János barátom, aki Kecsua indiánzenét és dalokat fog játszani nekünk autentikus hangszereken.

 

A dobkörön való részvételnek nem feltétele, hogy dobbal rendelkezz és az sem, hogy tudj énekelni. Ha szeretnél feltöltődni és egy szeretetteljes közösség része lenni, vagy csak megtapasztalni az együtt zenélés csodáját, akkor várunk szeretettel.

 

Dobkörünket minden hónap második péntekén tartjuk.Téli időszakban a Zsindelyes Vendégházban KANDALLÓVAL fűtött helyiségben.

 

Gyertek, teremtsünk együtt egy szebb és jobb világot.

 

Tartja: Magosi Zoltán- Ayon

 

Részvételi díj: Felajánlás


Időpont:Március.8-án. Péntek. 19.00-21.00.-ig


Helyszín: Zsindelyes Vendégház Dobogókő