Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Csillagvándorok

2018-10-23

Réges, régen, egy messzi, messzi galaxisban fénylények éltek

 Csillagvándorok.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Réges, régen, egy messzi, messzi galaxisban fénylények éltek, akik csak azzal foglalkoztak, hogy öröm töltse be a lelküket abban a boldog és időtlen dimenzióban.
 
 
Egy napon, egy hatalmas és nagyszerű angyal jött el hozzájuk.
Az arcán rendkívül komoly kifejezés volt.
Önkénteseket jött toborozni egy nagyon fontos kozmikus küldetéshez.
Van egy kicsi - de nagyon különleges - bolygónk az Alcyon galaxis peremén, amit Gaianak hívnak.
Olyan ez, mint egy különleges, csodás kert, amin százezernyi különféle életforma nyüzsög.
Olyan ez a hely, mint valami kísérleti állomás a galaxisban, ahol a legérdekesebb humanoid életforma él, amely magába olvasztotta a kozmosznak mind a lehető legmagasabb és mind a lehető legalacsonyabb ismert frekvenciáit is.
Röviden összegezve: a teljes dualitást.
Egyfelől képesek a legmagasabb frekvenciák hordozására, a szeretetre, a fényre, az örömre, ami csak létezhet az egész Univerzumban.
Másrészről úgyszintén képesek hordozni a lehető legsűrűbb és legsötétebb kozmikus frekvenciákat is, ami csak létezhet a kozmoszban - olyan frekvenciákat, melyek eonnyi korszakokkal ezelőtt alakultak ki.
Ez a jelenlegi helyzet.


Az idő tartományában a bolygó periodikus ciklusokon halad keresztül.
Pillanatnyilag a bolygó éppen most hagy maga mögött két nagyobb ciklust is - egy kétezer év hosszúságú korszakot, amit a Halak korszaknak hívnak és egy huszonötezer éves korszakot is, amelyben a bolygó megtett egy teljes kört az Alcyon körül, amely a Tejútrendszer központi Napjának számít.
Ezen körök befejezéseképpen, egyidejűleg sok minden véget fog érni és sok minden fog elkezdődni.
De ami a leglényegesebb, a bolygó éppen most éli át a fénynek egy olyan beáramolását, mely során drámai mértékekben megemelkedik a saját frekvenciája.
Mint minden átmenetkor, most is fellép egy bizonyos mértékű zűrzavar.
Ezek egy része geológiai jellegű lesz, mivel Gaia magában is egy élő, fejlődésben lévő bolygó.
De ezek közül nagyon sok a rajta túlnyomó részben élő, uraló humanoid fajt fogja érinteni.
Ez nem lesz túlságosan könnyű e faj számára - különösen a faj azon egyedei számára, akik még alszanak és a lehető legalacsonyabb frekvenciákon rezegnek.
Amint a frekvencia változik és növekszik, az ezen egyedekben bizonytalanságot, majd rettegést fog kelteni.
Az első evolúciós éra a bolygón a fizikai éra volt, amelyben a kulcsszó a túlélés volt.
A második éra, amely most fejeződik éppen be, a mentális korszaké volt, amelynek kulcsszava a logika.
A harmadik éra, amely most kezdődik éppen, a szívé, melynek kulcsszava a szeretet.
Ez a legmagasabb frekvencia.


Azok, akik jelenleg a hatalmat regnálják a bolygón, a régi rendhez, a fizikálishoz és a mentálishoz kötődnek.
Azoknak, akik képesek lesznek kiterjedni a szívközpontjukig, akik képesek egy istenien kalauzolt életet élni, azoknak könnyű lesz ez az átmenet.
Azok, akik nem képesek erre, nagyon sok hányattatást fognak átélni.
Szóval, ez a jelenlegi helyzet Gaiaval.
Az ok, amiért most itt vagyok a következő: önkéntes jelentkezőket keresek, akik humanoid formába inkarnálnák magukat azon a bolygón, hogy segítséget nyújtsanak a könnyű és sima átmenethez.
A múltban prófétákat és tanítókat küldtünk oda.
Nagyon gyakran brutálisan üldözték vagy meg is ölték őket.
Más esetekben pedig, "isteneknek" lettek kikiáltva, akiket imádni kell és a humanoidok különféle vallásokat és rituálékat kreáltak köréjük, melyekkel kontrollálhatták egymást.


Mindent csináltak azon kívül, hogy elfogadták volna azt a pár egyszerű tanítást, ami számukra fel lett ajánlva.
Szóval, itt az ideje, hogy mással próbálkozzunk.
Nincs több próféta, megváltó meg avatár, amiket az emberek vallásalapításra tudnának felhasználni.
Mi most ezreket - százezreket - küldünk átlagos fénylényekből, csupán két feladattal: Maradjanak a szívük terében.
Függetlenül attól, hogy mi történik,maradjanak a szívük terében.
Emlékezzenek arra, hogy kicsodák is ők, miért vannak ott és miről is szól az az egész.
Egészen egyszerűnek látszik ez, nemdebár? Sajnos, nem! Amint azt már említettem is volt, a dualitás elérte a bolygón a lehető legmagasabb csúcsait is.
Az a faj tökélyre vitte a jó és a gonosz illúzióját.
A lehető legnagyobb kihívás, amivel szembe kell nézzetek ezért hát az lesz, hogy emlékeztek arra, hogy Kik Vagytok, Miért Vagytok Ott, valamint, hogy Mi Is Ez Az Egész.


Amikor emlékeztek, képessé váltok arra, hogy megmaradjatok a szív terében, függetlenül attól, hogy milyen külső események is zajlanak körülöttetek éppen.
Miből veszitek észre, hogy elfeledtetek? Ez nagyon egyszerű.
Figyeljétek meg az ítéleteiteket.
Abban a pillanatban, midőn észreveszitek, hogy éppen ítélkeztek, akkor tudni fogjátok, hogy Kik Vagytok Valójában, Miért Is Vagytok Itt és Mi Is Ez Az Egész.
Ez lesz számotokra az emlékeztető jelzés.
Nos, éppen ez itt a kihívás.


Az élet azon a bolygón nagyon kifinomult megkülönböztető képességet igényel - igen bölcs kiértékelést arról, hogy mi is az igazság, hogy mi a legmegfelelőbb és mi az a legmagasabb szintű jó, mind a ti és mind a bolygó számára.
Nagyon sok esetben a megkülönböztetés nagyon hasonlít az ítélkezéshez.
Ennek ellenére, tudni fogjátok, hogy mikor ítélkeztek éppen, és mikor mozdultok ki a szíveitek teréből, amikor hibáztatások terében találjátok magatokat.
Mi tudjuk jól, hogy micsoda kihívások elé képes valakit állítani az a bolygó.
Tudunk arról, hogy mennyire valóságosnak látszik azon a bolygón az illúzió.
Értjük jól azt, hogy milyen hihetetlen sűrű is az a dimenzió és mekkora nyomással kell szembenézzetek.
De ha túlélitek ezt a küldetést - ezért keresek önkénteseket - hipergyorsasággal fogtok fejlődni.
Továbbá elmondanánk azt is, hogy tisztában vagyunk avval, hogy jópáran azok közül, akik csillagmagként arra a bolygóra fogtok menni, sohasem fogtok kicsírázni, kivirágozni - sohasem fogtok annyira felébredni, hogy képessé váljatok újra emlékezni arra, hogy kik is vagytok valójában.
Néhányan fel fognak ébredni és ragyogni kezdenek, de erősen le fogják fojtani őket a többi ember véleményei és mindenütt jelenlevő gondolatformái.
Mások felébrednek és ébren is maradnak és az ő fényük forrásul fog szolgálni nagyon sokak inspirációja, valamint emlékezése számára.
Mindenfelé fogtok inkarnálódni a bolygón; minden kultúrában, minden fajban, minden vallásban.
De különfélék lesztek.


Egészen sohasem fogtok beilleszkedni.
Amint felébredtek felismeritek azt, hogy az igazi családotokat nem ugyanaz a faj, kultúra, vallás, megye vagy akár biológiai család jellemzi.
Ez a kozmikus család - azok, akik veletek együtt jöttek oda - segítenek többféle módokon is a kisebb és nagyobb átmeneti folyamatok során.
Igazi testvériség és globalizáció a legfelsőbb formák között csak azok közül jöhet létre, akik emlékeznek arra, hogy Kik Is Ők Igazán, Miért Is Vannak Itt és Miről Is Szól Ez Az Egész.


Ez mint az Isteni Jelenlét igaz temploma fog megjelenni, a szívetekben, ahol ez a jelenlét teret nyer és ahonnan szolgálhatjátok a világot.
Szóval, készen álltok? Jó! Ó igen, mellékesen meg kell jegyezzem azt is, hogy pár apróságot is el kell mondjak...
A sűrűség miatt, abban a dimenzióban lehetetlen ügyködnötök egyfajta űrruha nélkül.
Ez egy biológia védőruha, mely idővel meg is változik.
Nagyon sok mindent lehetne erről meséljek, de az erre rendelkezésre álló idő rövid volta miatt csak annyit mondanék, hogy bele kellene ugorjatok ennek a kellős közepébe és meg kéne tapasztaljátok ezt saját magatoknak.
Mindemellett én szóltam előre erről.


Még veszélyes is lehet az, ha elfeleditek kik is vagytok valójában, ha azt gondoljátok, hogy ti VAGYTOK az űrruha, azon tény helyett, hogy az egész egyszerűen csak egy jármű a számotokra abban a dimenzióban.
Egyszer csak észre fogjátok venni, hogy milyen nagyszámú és sokféleségű űrruha van arrafelé és milyen jó szórakozás is figyelmet szentelni ezeknek.
Habár, a végtelen változatosság ellenére, mivel ez a dualitás bolygója, ezek a változatosságok gyakorlatilag két nagy csoportba sorolhatóak be, mely csoportokat "nemeknek, ivaros hovatartozásnak" hívják.
Ismétlem, nincs most időnk ebbe mélyebben belemenni.
De amint megtaláljátok a kapcsolatotokat a saját űrruhátokkal, az lesz a legtanulságosabb és a legérdekesebb dolog is egyben.
A következő apróság pedig a következő.


Azért, hogy ténykedni tudjatok abban a dimenzióban, kaptok egy mikrocsipet is, aminek "perszonalitás, személyiség" lesz a neve.
Ez olyan lesz, mint egy azonosítójel, lenyomat az űrruhátokon, mely lényegileg tesz teljesen különbözővé mindenki mástól, aki csak ott van.
Ez teszi lehetővé a számotokra a részvételt az ottani hologramban - olyasmit, amit úgy hívnak "konszenzusos valóság." Még egyszer, fennáll a valós veszélye annak, hogy annyira érdekeltté váljatok a holografikus perszonalitás drámáiban, hogy elfeleditek, hogy kik is vagytok valójában és azt gondoljátok, hogy TI VAGYTOK a saját személyiségetek.
Tudom én azt, hogy ez most teljesen hihetetlenül hangzik a számotokra, de majd ha egyszer már ott lesztek...
Megismétlem, annyi minden mást is elmondhatnék még az orientációkról, de úgy gondoljuk, hogy a többit nektek magatoknak, "ott helyben" kellene kikísérletezgessétek.


Az egyetlen egy dolog, ami fontos, hogy emlékezzetek arra, hogy Kik Is Vagytok Valójában, hogy Miért Vagytok Ott és Mi Is Az Az Egész Valójában.
Ha ezt megtudjátok cselekedni, minden más pompásan fog működni.
De jó jegyezzétek meg: Nagyon kevésnek sikerül tényleg EMLÉKEZNI erre, ők kilógnak majd mindenhonnan a "másságukkal" és a többiek "Megvilágosodottnak" vagy "Felébredettnek" meg efféléknek fogják őket nevezni.
Fura, ugye?
Nos hát, Sok Szerencsét és Jó utazást!!!

Egy "csillaglénytől" kaptam a következő szép verset

Messziről érkeztem, hogy segítsek
Hogy tanítsalak és szeresselek
Ahonnan én jövök ez így természetes
Nincs erőszak csak mély szeretet!

A változás előtt nyisd meg a szíved
Add a kezed tudod, hogy bízhatsz bennem
Megmutatom neked Isten mennyire szeret
Segítek, hogy önmagadra emlékezz!

Az élet csak egy szerep hát színészkedj
Csak egy gyönyörű játék nem kell félned
Nem kell szabály nem kell ketrec
Szabad vagy és tökéletes
(Huszár Erika)