Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ISTEN 12 GYERMEKE

2024-02-12

Ősi asztrológiai mese arról, hogy miért vagyunk itt

 

asztr.jpg

 

 

Isten 12 gyermeke

 

Ősi asztrológiai mese arról, hogy miért vagyunk itt

 

Az egyik hajnalon Isten a Zodiákus 12 Gyermeke elé állt, és mindegyikükbe elültette az emberi élet magját. Egymás után minden egyes jegy előlépett, hogy átvegye a számára kijelölt ajándékot.
 
Kos, neked adom először a magjaimat, hogy tied legyen a megtiszteltetés, kérlek ültesd el őket. Hogy minden egyes elültetett magból még egymillió növekedjen a kezeid alatt. Nem lesz időd látni, hogy a magok növekedjenek, mert minden, amit elültetsz, újabbakat teremt, amelyeket újra el kell ültetni. Te leszel az első, aki az emberek elméjének talajába elültetik az én ötleteimet. De nem a te feladatod, hogy tápláld az eszmét, sem az, hogy megkérdőjelezd. A te életed a cselekvés, és az egyetlen cselekvés, amit neked tulajdonítok, az, hogy elkezdd tudatosítani az emberekben teremtésemet. Jó munkádért az önbecsülés erényét adom neked.”
 
Bika, neked adom az erőt, hogy a magot anyaggá építsd. A te munkád nagyszerű, türelmet kíván, mert be kell fejezned mindazt, amit elkezdtél, különben a magok a szélnek vesznek. Nem szabad megkérdőjelezned, sem meggondolnod magad közben, és nem szabad másokra hagyatkoznod abban, amit kérek tőled. Ehhez az Erő ajándékát adom nektek. Használd bölcsen.”
 
Ikrek, neked adom a válaszok nélküli kérdéseket, hogy mindenkinek megértést adj arról, amit az ember maga körül lát. Soha nem fogod megtudni, miért beszélnek vagy hallgatnak az emberek, de a válaszok keresésében mindig megtalálod a Tudás ajándékát.”
 
Rák, rád bízom azt a feladatot, hogy megtanítsd az embereket az érzelmekre. Az a tervem, hogy nevetést és könnyeket okozz nekik, hogy minden, amit látnak és gondolnak, belülről teljességet fejlesszen ki bennük. Ehhez adom neked a Család ajándékát, hogy a teljességed megsokszorozódjon.”
 
“Neked, Oroszlán, azt a feladatot adom, hogy a világnak megmutasd a Teremtésemet a maga teljes ragyogásában. De óvakodj a büszkeségtől, és mindig emlékezz arra, hogy ez az Én teremtésem, nem a tiéd. Mert ha ezt elfelejted, az emberek megvetnek. Sok öröm van abban a munkában, amelyet rád bízok, de csak ha jól végzed azt. Ezért a Becsület ajándékát te kapod.”
 
“Tőled, Szűz, azt kérem, hogy vizsgáld meg mindazt, amit az ember a Teremtésemmel tett. Neked kell élesen megvizsgálnod az emberek útjait, és emlékeztetned kell őket a hibáikra, hogy általad tökéletesedhessen Teremtésem. Ehhez adom neked a Tiszta Gondolkodás ajándékát.”
 
“Neked, Mérleg, a tanítás küldetését adom, hogy az ember szem előtt tartsa a másokkal szembeni kötelességeit. Hogy megtanulja az együttműködést, valamint azt, hogy meglássa cselekedeteinek következményeit. Mindenhová, ahol viszály van, téged helyezlek, és erőfeszítéseidért a Szeretet ajándékát adom neked.”
 
“Neked, Skorpió, egy nagyon nehéz feladatot adok. Képes leszel megismerni az emberek elméjét, de nem engedem, hogy beszélj arról, amit megtudsz. Sokszor fájni fog neked az, amit látsz, ezért néha talán elfordulsz tőlem, és elfelejted, hogy nem Én vagyok az, hanem az Én Ideám elferdülése okozza fájdalmadat. Annyi mindent fogsz látni az emberből, hogy állatiasnak fogod őket látni, és annyit fogsz birkózni a saját állati ösztöneiddel önmagadban, hogy elveszíted az utadat; de amikor végül visszatérsz Hozzám, Skorpió, akkor számodra az élet egyik legfőbb ajándékát tartogatom.” A célt.
 
Nyilas, arra kérlek, hogy nevettesd meg az embereket, mert ha félreértik az Én terveimet, megkeserednek. A nevetésen keresztül reményt kell adnod az embereknek, és a reményen keresztül vissza kell fordítanod a szemüket Hozzám. Sok életet fogsz megérinteni, ha csak egy pillanatra is, de meg fogod ismerni a nyugtalanságot minden életben, amelyet megérintesz. Neked, Nyilas, a Végtelen Bőség ajándékát adom, hogy elég szélesre tárulj, és a sötétség minden zugába elérj a fényeddel.”
 
“Tőled, Bak, kérem a munka nagy részének fáradságát, hogy megtanítsd az embereket dolgozni. A feladatod nem könnyű, mert a válladon fogod érezni az emberiség minden munkáját; de terheid igájaként az emberiség felelősségét a kezedbe adom.”
 
Vízöntő, neked adom a jövő fogalmát, hogy az ember új lehetőségeket lásson. A magány fájdalma lesz a tiéd, mert nem engedem, hogy személyessé tedd a tervemet. De azért, hogy az ember szemét új lehetőségek felé fordítsd, neked adom a Szabadság ajándékát, hogy szabadságodban továbbra is támogathasd az emberiséget, amikor csak szüksége van rád.”
 
“Neked Halak, neked adom a legnehezebb feladatot. Arra kérlek, hogy gyűjtsd össze az emberiség minden bánatát, és add vissza nekem. A te könnyeid végső soron az Én könnyeim lesznek. A bánat, amit magadba szívsz, annak a hatása, hogy az ember félreértette az Én tervemet, de neked együttérzést kell adnod nekik, hogy újra megpróbálhassák. Ehhez a legnehezebb feladathoz adom a legnagyobb ajándékot. Tizenkét gyermekem közül te leszel az egyetlen, aki megért Engem. De a megértésnek ez az ajándéka neked szól, Halak, mert amikor megpróbálod elterjeszteni az embereknek, azok nem fognak hallgatni rád.”
 
Aztán Isten azt mondta:
 
“Mindegyikőtöknek van egy része az Én tervemből.
 
Nem szabad összetévesztenetek a nektek adott részt a tervem egészével, és nem kívánhatjátok a részeket egymással elcserélni.
Mert mindegyikőtök tökéletes, de ezt addig nem fogjátok tudni, amíg mind a tizenketten EGYek nem lesztek.
Akkor ugyanis mindannyiótok számára feltárul majd az Ideám egésze.”
 
 
 
facts