Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Nyilas időszak: december 19.–január 19.

2018-12-20

Asztrozófia

A Nyilas csillagkép, a magyarság ősi csillag-otthona, nyilával pont a mögötte lévő Skorpió szívét célozza meg, mely az Antares csillag

nyílas 4.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A Tejút spirálgalaxis és a Nyilas csillagkép nagy titka a Nyilas nyilának „hegye”, azaz a csillagkép gamma csillaga, az Al Nasi. Ugyanis a nyíl hegye, az Al Nasi csillag egész pontosan a Tejút spirál-galaxis közepére mutat! Épp ezért a Nyilas csillagkép, s így a magyar emberek KÖZVETLEN kapcsolatban vannak a Tejút lüktető, dobogó szívével!

 

Közvetlenül innen, ebből a szavakkal leírhatatlan isteni energiabombából nyerjük az erőnket! A titka a tudatosítás: minden nap jusson eszünkbe, hogy ez a gamma csillag ott ragyog a lelkünkben! Kicsit olyan ez, mint egy akkumulátor, melyből merítve kifogyhatatlan, mindig újra-töltődő energiaforrás áll a rendelkezésünkre, legyen szó bármilyen nehéz élethelyzetről vagy aktuális világválságról.

 

Ez a magyarság ősi nagy titka! A Tejút Szívével való közvetlen kapcsolat!

 

A Nyilas csillagkép, a magyarság ősi csillag-otthona, nyilával pont a mögötte lévő Skorpió szívét célozza meg, mely az Antares csillag. Az Antares rendkívül különleges hely az Égen, hiszen Tejút oszlop és Világ oszlop is egyben. Szerepe, üzenete, ereje szinte földi ésszel felfoghatatlan. Röviden talán úgy lehetne megfogalmazni: a vörösen izzó Antares a feltételek nélküli szeretet és a szer-elem központi üzenete az Égen, s egy olyan Égi Kapu, mely összeköti a földi és az égi világot.

 

Magasabb dimenzióba emel, ha őszintén és bátran – félelmeinket letéve – megnyitjuk a szívünket a szeretet és a szerelem előtt.

 

Az hogy a Nyilas nyila erre a csillagra mutat azt jelenti, a magyarság képviseli a Teremtő Isten ama Égre írt üzenetét, miszerint életünket magasabb minőségekbe emelni csak a szer-elem és a szer-etet erejével lehet!

 

Nem létezik más út! És ez nem „szellemi vagy spirituális fejlettség” kérdése.

 

Úgyhogy talán rossz hír sokak egójának, de a helyzet az, egy egyszerű földművelő parasztembert hamarabb beenged az Antares az Égi Birodalom földi megvalósulása felé, pusztán abból az okból kifolyólag, hogy őszintén, tisztán, tisztességesen, dolgosan és embertársai felé való szeretetben éli az életét.

 

A magyarságnak küldetése is az Antares csillagot képviselni a Földön, azaz feladatunk a szeretetet közvetíteni.

 

 

 

 

 

 

Veres Mónika írásából szerkesztve