Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE

2024-04-03

IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE 

 

hilarion 011 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG


LELKI ÉS FIZIKAI IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE 


Az immunrendszer = ellenálló képesség.

 

Az ellenálló képesség teszi lehetővé, hogy védettek legyünk mindazzal kapcsolatban, ami a külvilágból ered és alacsonyabb rezgésű, ami be akar hatolni, hogy megbetegítsen, átkódoljon, felemésszen, megrontson és ártson.


Az emberi világban eluralkodott a káosz, a bizonytalanság, a harag és a zavaradottság, ha mindennek teret adunk magunkban könnyen magával húzhat, így legyünk tudatosak és erősítsük meg a saját belső fényerőnket, hogy mindaz ami legyengíthetne, ne tudjon hatni ránk.


A stressz és a félelem gyengíti az aurát, ha az aura energiamezeje gyengül, kevesebb életerő áramlik benne, aminek hatására az immunrendszer meggyengül.  Tudatosan kell törekedni arra, hogy lelki béke és belső egyensúly állapotában legyünk, ezáltal az életerő energia megfelelő szinten tudja tartani az immunrendszert.


Az életerő energia a Forrásból ered, amire mindenki rá tud kapcsolódni, feltéve, ha hajlandó kivonni a figyelmet a külvilágból és az isteni fénymezőre hangolódni.

 

Tartózkodjunk minél többet a természetben, a friss levegőn, sportoljunk, nevessünk és pihenjünk sokat, ez nagyban hozzájárulhat az életerő energia növekedéséhez.


Az immunitást a negatív emberekkel szemben is fenn kell tudnunk tartani. Aki érzékeny és empatikus, annak még jobban oda kell tudnia figyelni arra, hogy a külvilágból és más emberektől áradó lehúzó energiákat ne engedje be a személyes energiamezőbe.


Az immunrendszer erősítésére a D vitaminnal és a C vitaminnal lehetséges. D vitaminból napi 4000 ne C vitaminból 3-5 ezer naponta. Az echinacea, cink, réz, fokhagyma mindennapi használata nagymértékben fokozhatja az ellenálló képességet. Bodorrózsa tea, Csalán tea, hársfa, bodzatea, fekete bodza szörp, homoktövis fogyasztása is ajánlott ebben az időszakban.

 

Természetes antibiotikum hatású szerek: propolisz, oregánó olaj, fitotree kapszula, feketekömény mag olaj.

 

„Ne a betegség ellen küzdj, hanem az egészséget erősítsd!”

 

Aysha