Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Energiagyakorlat

Energiagyakorlat

2021-01-04

12 őserő monolit

szakrális nő ősi hit.jpg

 

Energiagyakorlat

 

Képzeld el, ahogy a szabad ég alatt állsz. A levegő friss és üde, a talaj a lábad alatt stabil és szilárdnak. Végy egy mély lélegzetet és mondd magadnak: ′′ ÉLEK-LÉTEZEM!" Koncentrálj az életerődre, és utazz a képzeleted erejével, légy a belső látomásod festője.

 

Képzelj el magad előtt egy ősi kőkört, 12 hatalmas megalittal. Nyílj meg a tizenkét fenséges kő monstrum rezgései előtt, ahogy méltóságteljesen állnak ezen a megszentelt helyen ősidők óta. Érezd, ahogy a kövek kommunikálnak, beszélnek, egységes tudatként közvetítik elkötelezettségük tapasztalatát. A világ nagy korszakain át létezésük tudatos, élő mint a Föld csontja.

 

Sétálj el egy kőhöz, tedd a kezed a hűs felületre, és hallgasd a sejtjeiddel, ahogy az arany spirálok áttáncolnak hozzád.

 

Lépj oda mindegyikhez, egyik óriástól a másikig, megtapasztalva mind a tizenkettőt, érzékelve azt a feladatot és monumentális energiát, amelyet minden kő megőrzőt. Vedd magadhoz ezt az energiát, hogy a lényed csontjai arany spirálokkal legyenek feltöltve.

 

Lépj most ennek a kőgyűrűnek a középpontjába és ültess el egy olyan magot, amely a Föld ragyogó és dicsőséges változatát tartalmazza. A fényből és tiszta szándékodból való tudásoddal teremtsd meg az élet szikráját, hogy aktiváld ezt a magot. Nézd, ahogy a kör középpontja kitágul és a mag növekszik. Az arany spirálok minden irányban pörögnek, áthaladnak a tizenkettő útvonalain, feltöltve az új Föld magját

 

Most egy hang szól, hangosan és ismerősen, mondván: ′′ Mi vagyunk ti, az idő arany spiráljain, a létezés korszakain át érkezve, magunkhoz hívunk. Emelkedj fel. Kezdődjön az új utazás. Légy önmagad."

 

Maradj csendben és bontakozzon ki látomásodban a fényes jövő, az új kezdetek és töltődj fel azon ősi energiával, amely erőt ad, hogy feladatodat beteljesítsd.

 

 

. . .

Plejádiak- Barbara Marciniakon keresztül