Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A CSALÁDI KARMA MEGOLDÁSA

2024-05-05

Megszabadulhatsz a családi karmikus tehertől

családi karma 4 másolata.jpg

 

A CSALÁDI KARMA MEGOLDÁSA


Fogantatástól fogva erősen szívod magadba szüleid energiáit, mintha a sajátjaid lennének. Ez a kapcsolat olyan erős, hogy nem lehet megkülönböztetni, hol kezdődik és hol végződik. Magadba veszed a félelmeiket, a bűntudatukat és az érzelmi terheiket. Attól függően, hogy hol tartozódsz az asztrális szinten, ez a folyamat nagyon fájdalmas lehet. Ezek a terhek általában több generáción keresztül öröklődnek mind az anyai, mind az apai oldalon. A dologban mindig van karmikus aspektus, a karmikus minta életről életre ismétlődik, amíg meg nem törik.

 

Ezt nevezheted családi karmának. A családi karmában, amelybe belekeveredsz, előfordulhatnak az anyagi világgal kapcsolatos problémák, ahol mindenféle anyagi probléma felmerül, a függőséggel kapcsolatos problémák, amelyek aláássák a frekvenciák tisztaságának földi hatókörét, problémás szülők közötti kapcsolatok, bizonyos betegségekkel kapcsolatos problémák, apa vagy anya bevonásával stb.

 

Ez a fajta karmikus teher akkor oldódik meg, amikor a benned rekedt energia felszabadul, és ezért nem adod át a következő generációnak. A családi karma akkor oldódik meg, ha legalább egy családtag megszakítja a karmatikus köteléket, felszabadítva magát az érzelmi teher alól, amelyet gyermekkora óta magába szívott, és több inkarnációhoz kötődő génjeihez kötődik. Egyes helyzetekben egy családtag azzal a céllal érkezik, hogy megtörje ezt a „karmikus folyamatot”, hogy új irányt állítson fel az adott családi csoport tagjai számára.

 

Az a családtag, aki "megtöri a karmikus mintát", először saját magának segít. Arról van szó, hogy a saját belső növekedésedre és terjeszkedésedre összpontosít. Ez a növekedés és terjeszkedés hatással van a "családi energiára". Ez megnyitja a lehetőséget a család tagjai számára, hogy megtalálják a kiutat. Ez a folyamat nemcsak a gyermekhez kötődik, hanem a szülőkhöz, a testvérekhez és az egész családi hierarchiához is, amely ugyanahhoz a karmikus történethez kapcsolódik. Az a családtag, aki megszabadult a családhoz kötődő karmikus mintától, egy új utat biztosít a családja többi tagjának, hogy felszabaduljanak. Ezt természetesen belső munkáján keresztül teszi, és fokozatosan ez a folyamat a többi családtagot is arra készteti, hogy ugyanezt az utat járják. Ez nem egy kényszerű folyamat lesz, amely másokat előrelépésre és változásra kényszerít. Amit a szülő családjának energetikailag kínál, az a változás lehetősége. Energiája a változás lehetőségét tükrözi számukra, és csak ennyit kell tennie.

 

A családtagok ezután követhetik a nyomot, vagy sem. Lehetséges, hogy ez nem ugyanabban az inkarnációban történik, de a következő inkarnációkban, amikor készek lesznek erre.


Senki nem felelős valaki más változásáért. Nem az a spirituális küldetésed, hogy valakit rákényszeríts arra, hogy a spirituális úton járjon és átalakítsa magát. Ez az út egyedi, és a saját választása.

 

Megszabadulhatsz a családi karmikus tehertől, amelyet sok életben generáltál családtagjaidnak vagy ők neked. Amikor ez megtörténik, képes leszel arra, hogy áttörd a karmikus teherrel kapcsolatos érzelmi töltést, így megakadályozod azt, hogy tovább öröklödjön. Ez a lelked küldetése.

 

Ne gyászold a családod elvesztését ezzel kapcsolatban, ha nem állnak készen a karmikus teher alóli megszabadulás útjára. Nagyszerű szolgálatot fogsz nyújtani nekik azzal, hogy megtisztítod az ösvényt és egy új nyomot hagysz. Ez az út ott marad, és egy napon valaki használni fogja, aki ki akar lépni abból a bizonyos karmikus folyamatból. A nyom az az energiatér, amelyet rendelkezésükre bocsátottál. És ennyi.


Nem az a célod, hogy a családi karmát a válladon hordd. Az sem a te felelősséged, ha nem állnak készen az új út követésére. Ez nem a te feladatod. Valahányszor megpróbálod rákényszeríteni szüleidet vagy családtagjaidat, hogy kövessék a felszabadulás útját, saját növekedésedet akadályozod meg, csalódást és szomorúságot szenvedsz el. Azok, akiket szeretsz, és meg akarod osztani velük a fényedet, dönthetnek úgy, hogy ebben a „fényben vak” állapotban maradnak. Ez a döntés rajtuk múlik. Ám egy napon a maguk idejében felfedezik az általad hagyott nyomot, és ez rá fogja vezetni őket a változásra. És így megkezdik a saját belső növekedésük útját, saját utazásukat a fénybe. Az Te feladatod az, hogy felkapcsold a villanyt, és semmi több.


Nekik át kell menniük a saját küzdelmeiken és a tanulásuk egyéni útján, de az általad hagyott ösvény meg fogja világítani számukra az utat. Mint úttörő, hálával és megbecsüléssel áldd meg ezt a nehéz utat, amelyet választottál!

 

 Maiana Lena

 

 

Forrás:

https://www-maianalena-com