Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET TERMÉSZETE

2023-03-09

Az emberi lét célja a szívközpontú tudat megismerése

 szív virág.jpg

Kép forrása: Pinterest

 

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET TERMÉSZETE

 

Az Új Valóságba való áttérés folyamán, az emberi lét célja a szívközpontú tudat megismerése.

 

Az univerzum a maga kialakítása szerint tele van az Eredeti Teremtő szeretetével. Az egyetemes szeretet az Eredeti Tudatosság azon aspektusa, amely összetartja a teremtést. Az Eredeti Teremtésben a Végtelen Lény két egymást kiegészítő aspektusra osztotta fel tudatát – gondolatra és érzésre –, majd mozgásba hozta azokat.

 

Az Eredeti Teremtő szeretete alkotja a tér szövetét. Egyetlen anyagi dolog és az „üres” tér egyetlen része sem nélkülözi ezt a szeretetet. Az egyetemes szeretet szó szerint mindenhol jelen van. Ez a szeretet azonban csak akkor érinti tudatosan az emberi állapotot, ha az emberi cselekvés és szándék révén az emberi szférába kerül.

 

Azért vagyunk itt a Földön, hogy megtanuljuk, hogyan lehet az egyetemes szeretetet emberi formára önteni.

 

Az egyetemes szeretet minden emberi lény tudatán keresztül hatással van a Föld globális elme-légkörére.  Mindannyian állandóan hozzáférünk ehhez a globális elméhez. Annak ellenére, hogy jellemzően nem vagyunk hozzászokva a tudatos telepátiához, tudatalattink és tudatfeletti elménk teljesen telepatikus. Tudat alatt folyamatosan fogadunk és továbbítunk gondolatokat és érzéseket a globális elme légköréből.

 

Amikor egy személy szívközpontú tudatra vált, egyfajta tudatosság frekvenciát sugároz, amely nagyon különbözik az alapvető érzelmektől. A szívközpontú tudat a feltétel nélküli szeretet állapota. Ez nem az érzelmi tetszés vagy nemtetszés terméke. Ha egyszer elindult a fizikai valóságban semmi sem befolyásolja a feltétel nélküli szeretet áramlását. Ez egy olyan dolog, ami a körülményektől függetlenül létezik.

 

A feltétel nélküli szeretet olyasvalami, ami átáramlik a szíveden, amikor a hétköznapi tudatosságban vagy és ráhangolódsz a szívtudatosságodra, mert akkor megengeded, hogy az egyetemes energia átáramoljon rajtad. A szívközpontú tudat mindig elegáns megoldást tár fel az alapvető emberi érzelmekből fakadó bánatra.

 

A feltétel nélküli szeretet megenged, elfogad és támogat. Ez nem olyasvalami, amit megpróbálsz megtenni. Csak akkor áramlik, amikor megengeded, hogy belépjen a szívedbe és tudatosságodat a napi valóság gondjai fölé helyezed.

 

Minden alkalommal, amikor feltétlen szeretetet sugároztok a globális elme légkörébe, feljavítjátok a teljes emberi tapasztalatot a kibontakozó Új Valóság felé.

 

 

 

Írta: Owen Waters

https://www.infinitebeing.com/

Fordította: Aysha