Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A HAJNALI ÉBREDÉS

2024-02-05

Miért ébredünk fel éjszaka 2.00. és 4.00. között?

álom.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com 

 

A HAJNALI ÉBREDÉS

 

Miért ébredünk fel éjszaka 2.00. és 4.00. között?

 

Sok ember, aki spirituális úton jár és tudatilag nyitott a szellemvilágra, nehezen tud elaludni, vagy gyakran kell fel éjszaka.

 

Éjszaka 2 és 4 óra között megnyílik a fátyol a tudatalatti és a túlvilág között. Ez lehetőség lehet arra,  hogy imádkozzunk, tudatosan összekapcsolódjunk az Isteni energiákkal, tudatosítsuk a kapott üzeneteket vagy égi segítőink jelenlétében magunkhoz vehessük azon energiákat, amelyek segítenek bennünket az úton.

 

Az éjszakai pihenés nagyon fontos a felemelkedés szempontjából, ekkor ugyanis elengedünk, oldunk és integrálunk. Fizikailag újratöltjük életerő tartalékainkat és a lelkünk feltöltődik az isteni forrásunk energiáiból.

 

Ebben az időszakban egy kapu nyílik meg és ezért ébredünk fel. Spirituális szempontból tulajdonképpen az asztrális világgal és a tudatalattinkkal lépünk kapcsolatba.

 

Az álmok lehetnek tudatalatti üzenetek, ám a másvilágból jövő üzenetek is.

 

Ha sok elnyomott érzés van bennünk, az éjszaka folyamán a felszínre jöhet, hogy tudatosítva azt feloldhassuk. Az álmok üzenetei legtöbbször szimbolikusak, de előfordulhat, hogy nagyon konkrét információkat kapunk.

 

ÁLOMBÉLI UTAZÁS

 

Alvás közben a szellemed eltávolodik a fizikai testtől, és rezgés szintedtől függően, alsó vagy felső asztrális síkokba utazol. Álombéli utazások lehetnek nagyon kellemesek, ám előfordulhat, hogy az alsó asztrális világban barangolunk, ahol megpróbáltatások érhetnek bennünket. Előfordulhat, hogy a tudatalattink a félelmünkkel szembesít bennünket és ezzel felkészít egy jövőbeni helyzetre, hogy akkor megfelelően tudjunk cselekedni. Azonban, a rossz álmok jelzések is lehetnek arra vonatkozólag, hogy valamilyen negatív minőség környékezet meg bennünket. Ha veszélyben érzed magad az álomsíkban is kérhetsz védelmet, ilyenkor rendszerint gyorsan kihoznak az álomból és felébredsz.

 

Ha elalvás előtt csukott szemmel félelmetes alakokat, arcokat látsz, mindenképpen kérj tisztítást, védelmet és imádkozz Jézus Krisztushoz és Szűz Máriához. Krisztusi Arany fény elűzi őket.

 

Ha a nap folyamán sok negatvítás ért ne térj nyugovóra addig, amíg le nem tisztítod magadról és vissza nem kerülsz a harmónia, béke és szeretet állapotába. Elalvás előtt szívből bocsáss meg mindenkinek, akire haragszol vagy akivel konfliktusod volt.

 

Michael arkangyaltól kérj védelmet, Zadkiel arkangyaltól pedig ibolya lángot, hogy az asztrális tered megtisztulhasson.

 

ÉBREDÉS 3 ÓRAKOR

 

Éjjel 3 órakor a legerősebb az asztrális árnyékhatás, amely az alsó világokból érkezve felerősíti a saját belső árny minőségeket is, úgy mint félelem, aggodalom vagy szorongás. Sajnos most már létezik, olyan mesterségesen gerjesztett negatív energiasugárzás, amit ilyenkor kapcsolnak be, az emberek tudatalattijának befolyásolására. Ezt azzal lehet kivédeni, hogy minden éjjel elalvás előtt védelmet kérünk az álomsíkra, a szellemtestünkre és otthonunkra. Előfordulhat, hogy alsó asztrál lények kísértenek meg ebben az időben, hogy negatívan befolyásoljanak és olyan képeket küldenek be, amelyek felzaklatnak. Ilyenkor rendszerint a szellemi segítőink felébresztenek, hogy a negatív hatás ne tudjon bennünket megérinteni. Ekkor érdemes Istenhez fohászkodni védelemért és összekapcsolódni a tiszta égi jelenlét oltalmazó fényével. Mindig tartsuk meg a békét és a hit erejével tudatosítsuk, hogy semmi nem tud ártani nekünk. Tehát érdemes ilyenkor imádkozni vagy meditálni, ami által felemelhetjük a rezgésszintünket és békében visszaaludhatunk. Semmi esetre sem szabad félni, ha kellemetlen jelenlétet érzékelünk Jézus Krisztus nevében küldjük el.

 

„Jézus Krisztus nevében megparancsolom, hogy távozz tőlem, nincs felettem hatalmad. Kérem az Isteni Jelenlét Oltalmazó Erejét és a Védelem Palástját, Michel arkangyaltól Most!”

 

Az erős istentudatú fényküldötteket sokszor azért keltik fel hajnali órákban, hogy imával és meditációval közbenjárjanak más emberekért vagy a bolygóért. Ilyenkor a szeretet, a béke, a fény és az isteni jelenléttel való összekapcsolódás által, lehorgonyozhatunk olyan minőségeket, amelyek segítik a Föld bolygón a pozitív folyamatokat.

 

Végezetül a hajnali ébredésnek lehetnek még nagyon egyszerű fizikai okai is, ami nem más mint a melatonin szint csökkenése. A tobozmirigy szabályozza az alvás-ébrenlét fázisát a melatonin hormon által és mivel a kor előrehaladtával csökken a szervezetben, az éjszakai ébredések száma növekedhet. A tobozmirigy egy fényérzékeny szerv, a metafizikai világot is érzékeli, ezért amikor éjszaka valamilyen hatás ér bennünket egyszerűen aktiválja az „ébresztő szignált”. Testünk az L-Triptofán aminosavból az agyalapi mirigy segítségével állítja elő a melatonint. A jobb alvás érdekében B vitamin komplex, magneB6 és melatonin ( vagy tryptophan) szedése ajánlott.

 

Áldással és szeretettel

Írta: Samel Aysha