Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KOLLEKTÍV tapasztalat

2021-01-13

Azért vagytok itt a Földön, hogy nagyszerű változást hozzatok létre

medi teremtő erő tudat 8.jpg

 

A KOZMIKUS elme és a KOLLEKTÍV tapasztalat

 

A létezés mezőjét a Kozmikus Intelligencia hatja át, ami az önérdek szempontjából semleges, a valóság nagyobb rendszerében az egyedi szemlélő nem is létezik.
A kozmikus elme kollektív tapasztalat, mely mindig változik és fejlődik, mert folyamatosan gyűjti a tapasztalás minden egyes mozzanatát, amit a TUDATOSSÁG valamelyik formája megél és továbbad.


Az akaraterőtöket használva ÚJ világot teremthettek, ha létrehozzátok azoknak a gondolatoknak és energiáknak a frekvenciáit, amikre vágytok.

 

Ez az igazi szabadság!


A szándékaitokkal döntitek el, hogy milyen tapasztalatot teremtetek magatoknak, az pedig, ahogy erre a tapasztalatra reagáltok, meghatározza a dolgok kimenetelét. Ha azt választjátok, hogy végighazudjátok és végigmanipuláljátok az életeteket, sötét, démoni erőket használtok az utatokon, akkor az ilyen jellegű eseményeket fogjátok megtapasztalni. A választás mindig a tiétek, függetlenül attól, hogy vállaljátok-e a felelősséget azért, amit teremtetek, mindig ti hozzátok létre, amivel az életetekben találkoztok.

 

A kort, amelyben éltek, sok hősies elme azon nemes és bátor igyekezete jellemzi, hogy lerántsa a leplet egy sor sötét fenyegető összeesküvésről.

 

A Földön mindenki részt vesz ebben az óriási Tudatjátékban.

 

Azért vagytok itt a Földön, hogy nagyszerű változást hozzatok létre, hogy ráébredjetek az igazságra, és megtanuljatok BÍZNI a KOZMIKUS ELME feltáruló titkaiban.


Amikor már nem adjátok hozzá a tömeg gondolatformáihoz az erőtlenségtől való saját félelmeiteket, kétségbeesett gondolataitokat, és elfogadjátok magatokat saját frekvenciátok teremtőjeként, akkor majd élhettek a formálható energiamező korlátlan lehetőségeivel, s bármit választhattok!


Veletek született jogotok és feladatotok, hogy megtervezzétek és megvalósítsátok az életeteket!


Biztonságos világot teremthettek magatoknak, ha figyelmeteket összpontosítjátok, és SZERETETTELJES GONDOLATOKAT KÜLDTÖK AZ ÉTERBE, BÉKÉS EGYMÁS MELLETTI LÉTET KÍVÁNVA A TUDAT MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁNAK!

 

Ha a Valóságnak ezt a békés változatát szeretnétek megvalósítani, akkor harmonikus együttműködések, izgalmas új kalandok, nagyszerű egybeesések és kiváló kapcsolatok várnak rátok. Annak, hogy ITT VAGYTOK, CÉLJA és ÉRTELME VAN, s a tapasztalás bármelyik választott útja elengedhetetlenül szükséges és fontos a jelenlegi kiteljesedésetekhez.

 

Végső soron ti vagytok a felelősök a saját életetekért, annak gondozásáért és nagyra értékeléséért, mielőtt azonban valóban meg tudnátok tervezni egy JOBB VALÓSÁGOT az általatok választott frekvenciákkal, egy kicsit még tanulnotok kell magatokról.


Jobban ismerni kell magatokat- nem mindig könnyű, de ez is olyan választás, amire hajlandóak kell hogy legyetek.

 

Minél többet tudtok meg arról, hogy kik vagytok, és minél inkább hajlandóak vagytok az életeteket a TUDAT értelmes és szándékos kifejeződésének tekinteni, annál nagyobb eredményre számíthattok.


Használjátok a KREATÍV energiátokat a nap hangulatának beállítására!


Képzeljétek el, amint szándékotok képeivel átszőtt energiahullámok áramlanak a szívetekből!

 

Az igazság keresésekor hajlandóak kell legyetek új fényben látni, feltárni, kutatni, kérdezni, megtárgyalni, megvitatni, meghallgatni, nézni és tanulmányozni magatokat és az összes többi lényt.

 

 

Barbara Marciniak