Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A kozmikus tudatosság

2021-02-11

Összhangban a kozmikus szeretet energiával

medi teremtő erő tudat 9.jpg
Kép: Louis Dyer
 
 
A kozmikus tudatosság
 
Amikor a szívünk által összhangba kerülünk a kozmikus szeretet energiával, tudatosságunk kiterjed és a kozmikus fényhálóhoz tudunk kapcsolódni. 
 
Ez teremti meg a megfelelő rezgés szintet ahhoz, hogy fejlődjünk és tudatilag emelkedjünk, bevonzzuk a lehetőségeket és megteremtsük a megfelelő körülményeket. Lehetővé teszi, hogy fejlettebb égi lényekkel kerüljünk kapcsolatba, tudást, megértést szerezzünk, valamint azon képességet, hogy megkülönböztessük az igaz információt a hamistól.
 
A negativitás gátolja azt, hogy kapcsolatba kerüljünk a fény és a szeretet magasabb energiáival.
 
Sok lélektani és energetikai blokkot teremt, amely gátolja az embert abban, hogy megtapasztalja és megértse a valódi létezést. Az ember alkotta hitrendszerek, a dogmák, a régi tudatosságon alapuló kultuszok elfedik a lét valódi dimenzióját. A félelem, a gyűlölet, az ego, az önzés, az arrogancia, a hatalom és az irányítás kényszer gátolja azt, hogy tudatos kapcsolatba kerüljünk a fény energiájával és a kozmikus szeretet rezgésével.
 
Spirituálisnak lenni azt jelenti, hogy összhangban vagyunk a kozmikus tudatosság energiájával, az egyetemes szeretet rezgésével, a Forrással, Istennel.
 
A kozmikus tudat az az univerzális erő, amely a kozmoszban létező minden dolgot megalkotott és fenntart. Mentes minden ember alkotta dogmatikus hitrendszertől.
Ez az energia az, amit a földi emberek Istennek hívnak, a tudatosság egyetemes kozmikus energiája. Nem egy idős ember szakállal emberi jellemvonásokkal, mint a bosszúállás, jutalmazás, vagy a büntetés. Mi mind a kozmikus tudatosság gyermekei és társteremtői vagyunk.
 
Sok spirituális tanító, mint például Jézus tanította ezt, de sajnos az emberek félreértették, tanításait felhasználták hatalom gyakorlás céljából. Elkezdték imádni őket és eltorzítani a szavaikat.
 
A kozmikus szeretettel történő személyes tapasztalat nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megértsük a létezést.
 
Azok az emberek, akik megtapasztalták a fényt és a szívben lévő egyetemes kozmikus szeretet áldását, ki tudnak emelkedni az ego-ból, elengedik az önzést, ítélkezést, arroganciát, és gyűlöletet. Belső megértésből születő hit hatja át őket. Megosztják a tudásukat, de nem kényszerítik rá másokra, hogy abban higgyenek amiben ők. Tisztelik mások akaratát, döntését és választását.
 
A kozmikus tudatosság energiája a Létezés minden részecskéjében jelen van. Maga az élet, a teremtő erő, a létezés áramlata.
 
Az kozmikus tudat vagyis az Isten, az egyetemes szeretet energia, amely mindenben jelen van és végtelen.
Minden növény, minden élőlény, még a levegő is telített a kozmikus tudatosság energiájával. A legjobb mód, arra hogy ezt az isteni energiát felhasználjuk, az ha a szívben lévő egyetemes szeretet rezgésére hangolódunk. Ez tudja csak átalakítani és átformálni a személyes és a globális életet. Meg tudja teremteni globálisan a kozmikus szeretet tudatosságát és ezért egy intelligens, békés társadalmat tud létrehozni. Ez az, amit a spirituális tanítók, mint Jézus, Buddha és sokan mások mondanak.
 
A kozmikus szeretet mindent áthat, fenntart és táplál. Folyamatosan kiterjedő, mindent átölelő energiája egységet, békét és harmóniát teremt.
 
Nem lehet arrogánsan, vagy a racionális egós elme "mindent tudok" fanatikus viselkedésével aktiválni. A kozmikus szeretet nem a földi kapcsolatokra jellemző birtokló, hiányokat pótló és önkivetítő érzelmi megélés.
 
A kozmikus szeretet egy sokkal erőteljesebb energia, amelyet érezni és aktiválni, csak a szív központon keresztül lehet, ott ahol Isten és ember Egy.
 
 
 
A szeretet egy tudatállapot, a mindenséggel való egység életérzése.
 
 
 
 
 
 
 
Pejádi tanításokból
 
Írta és összeállította : Aysha