Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KUTYÁK SPIRITUÁLIS KÜLDETÉSE

2022-07-06

A FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETET KÜLDÖTTEI

 
kutya mennyország másolata.jpg
Kép forrása: Pinterest 
 
 
A FELTÉTELNÉLKÜLI SZERETET KÜLDÖTTEI
 
A kutyáknak spirituális küldetésük van.

Ők veleszületett médiumok, érzékenyek és képesek a legkülönbözőbb energetikai árnyalatok érzékelésére.

Ha van egy kutya az életedben, tudd, hogy nem véletlenül került hozzád, hanem ő választott téged, vagy te választottad őt, hogy betöltsön egy spirituális küldetést, és a négylábú őrangyalod legyen.

Segítenek megváltoztatni az energiánkat, amikor szomorú napot élünk át, egy ugatással és egy viccel könnyen elfeledtetik velünk a problémáinkat.

Bizonyos kultúrákban mint a kínai, vagy a maja világban, kutya a feltétel nélküli szeretet megtestesítője, aki azért érkezett hozzánk, hogy aktiválja és mozgásba hozza a szeretetet.

A szívvel való élet erejét hozza el.

A hűség, a lojalitás, az elköteleződés és az igazság szimbóluma. Jellemzője, hogy minden és mindenki iránti szeretetben van. A kutyák természetes energiavédők.

Nemcsak a földi síkon, hanem az asztrális síkon is hűséges társak, még álom síkban is.

Elnyelik a "rossz energiákat", amelyeket magadban vagy a környezetedben hordozol, így nagyszerű energia-átalakítók. (Ám ezt a szeretet által teszik, így foglalkoznunk kell velük, legnagyobb szeretetben)

Mindezek mellett igazi terapeuták, akik gondoskodnak az egészségünkről és a jólétünkről, harmonizálják a környezetünket és kiegyensúlyozzák a hely energiáját, amikor látják, hogy az szétzilál minket.

Megnyitják a szívünket, a szeretet befogadására.
 
A simogatással boldogsághormonokat szabadítanak fel bennünk. Megtanítanak a gondviselő szeretetre.
 
Kutatások bizonyítják, hogy azok akiknek van kutyájuk 10 évvel tovább élnek és sokkal boldogabbak érzelmileg.

A nyalogatás és a farokcsóválás révén képesek megváltoztatni az energiánkat, így érzelmileg jobban és erősebben érezzük magunkat.

Közvetlen kapcsolati csatornájuk van a szívünkkel, és szeretetjeleket küldenek nekünk, amikor úgy érzik, hogy ez szükséges.

Ha szeretetet adunk ezeknek a csodás állatoknak és gondoskodunk a jólétükről, azzal viszonozzuk e négylábú őrzőink szeretetét.

A kutyák is fejlődő lények, akiknek szükségük van a segítségünkre ebben a folyamatban.
 
 
kutya lélek.jpg


Amikor meghalnak, nagyon gyors reinkarnációs folyamatban részesülnek, mert nem hordozzák azokat a lenyomatokat, amiket mi emberek.

A kutyák legtöbbször visszamennek a korábbi gazdájukhoz, de más formával, színnel, mérettel, fajtával.

Láttam olyan eseteket, amikor örökbe fogadtak egy kutyát és ugyanazok a szokásai és viselkedési mintái voltak, mint a korábbi állatnak, amely a család tulajdonában volt.

A kutyáknak fantasztikus spirituális küldetése van, amellett, hogy evolúciós céllal jönnek erre a világra.

Látják és hallják, azt amit mi nem érzékelünk; megragadják az érzéseinket; érzik az emberek energiáját, a jót és a rosszat egyaránt; hatalmuk van arra, hogy lássák a szellemeket.

Sok olyan esetet láttam, amikor az emberek elveszítik a kutyájukat és napokkal, hetekkel később egy másik kutya bukkan fel a házuk kapujában.

Vannak emberek, akik a kedvencük elvesztése miatt, a mély fájdalom átélése után, úgy döntenek, hogy többé nem szeretnének vállalni újabb kutyust. A veszteség fájdalma miatt bezárják a szívüket és sokszor megkeserednek, mert egy olyan részüket is elveszítik, amely nagyon fontos volt számukra. Ezért én azt tanácsolnám, ha teheted engedd meg, hogy egy igazi érzelmi terapeuta az életed része legyen és ne zárkózz el érzelmileg tőle. Egy eb elvesztését, csak egy másik kutyus tudja orvosolni. A szívsebek legjobb gyógyítói.

Ha van otthon kutyád, becsüld meg, szeresd, bánj vele jól, mert Isten teremtménye, aki számít rád és bőségesen viszonozza figyelmed, mert küldetésük a szeretet.
 
Lelkük a Nagy Kutya csillagkép egyik csillagáról érkezik a Földre, és a szíriuszi fénylények hozták el nekünk. Isten irántunk érzett végtelen szeretetét hordozzák a szívükben, ezt kódolták a szíriuszi mesterek a lényükbe.


Áldással és szeretettel


Szerkesztette, fordította, írta: Aysha
 
2022.07.07.