Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A LELKED CÉLJA

2024-01-15

Honnan tudhatod meg Lelked, életed valódi célját?

élet fa föld 000.jpg

 

A LELKED ÉLETCÉLJA

 

Honnan tudhatod meg a Lelked, életed célját ?

 

Kétféle cél létezik: külső (kifejezett) lélekcél és belső (veleszületett) lélekcél.
A belső lélekcélod magában foglalja azokat a feladatokat, amelyeket a lelkednek végre kell hajtani eóni spirituális utazása során. Ezek archetípusként jelennek meg a magasabb tudattalanodban a lelked mögött.
 
A lélekcél-olvasást elvégezve megtalálod ezeket az archetípusokat, és látni fogod, mi a Lelked hivatása, hogy egyedi módon elvégezze szolgálatát az emberiség és a teremtett világ többi birodalma számára.
 
Külső lélekcélodat a saját Lelked tárja fel előtted. Lelked küldetésének ez az aspektusa, amely kifejeződik jelenlegi életedben.
Néhány módja annak, hogy felfedezd lelked kifejezett célját:
 
1. Elvezetnek bizonyos könyvek elolvasására. Ezek a könyvek a megfelelő időben kerülnek eléd. Lenyűgözöttnek érzed magad, és el kell olvasnod őket. Olyan kulcsfontosságú gondolatokat, összefüggéseket tárnak eléd, amelyek életed alapvető filozófiáját építik fel, megmutatják a karriered felé vezető utat, és segítenek megoldani a sürgető problémákat, amelyek eddig akadályozták a tovább lépést.
 
2. Lenyűgöz egy adott tudományos tárgy vagy téma. Pl. előfordulhat, hogy elolvasol egy egyetemi prospektust, és erős vágyat érzel bizonyos órák, bizonyos szakok felfedezésére vagy egy tárgy alaposabb tanulmányozására.
 
3. Felfedezed művészi adottságaid. A különböző művészeti ágak megismerése után találsz egyet, amely megszólít, és szeretnéd tovább művelni. További gyakorlással fejleszted tehetséged, és jártas leszel ebben a művészeti formában.
 
4. Rátalálsz a valódi karrieredre. Olyan pályát találsz, amely érdekes, élvezetes és valóban leköti a figyelmed és a képességeid. Úgy érzed, hogy változást hoz. Minden nap dolgozni szeretnél menni, hogy előrehaladj ebben a projektben, amelyben részt veszel.
 
5. Feltárod Lelked szolgálatának oldalait. Ezek olyan segítő módok, amelyek elsajátítására elhivatottnak érzed magad, és használod mások megsegítésére. Ezek közé tartozik a gyógyítás, a tanácsadás, a terápia, a tanítás, a vezetés vagy a beavatás. Ezekben a módozatokban a lelked közvetlenül fejezi ki benned kegyelmi ajándékait, miután az oktatáson és képzésen keresztül felkészíted személyiségedet, hogy eszköze legyen.
 
6. Erős vonzódásod lehet egy spirituális tanítás iránt, ha előző életedben beavattak ebbe. Előfordulhat, hogy elhívást kapsz egy új spirituális ösvényre, amelyet még soha nem tapasztaltál, ha ez része lelked spirituális rendeltetésének, és segít kifejezni lélekcélját.
 
7. Irányítanak, hogy olyan diszkrét cselekvéssorozatokat hajts végre, amelyek megvalósítják lelked Célját. Itt konkretizálod Lelked belső munkájának archetípusainak azon aspektusait, amelyek trónokként, csillagokként és Célként jelennek meg magasabb tudattalanodban.
 
lelked irányít téged, és követed az útmutatásait a fejlődés olyan aspektusainak teljessé tételére, amelyek lehetővé teszik Lelkednek, hogy kifejezze munkáját. Például, ha a lelked munkája az volt, hogy vezérigazgató legyél, akkor meg kell tanulnod és gyakorolnod kell ennek a szerepnek az egyes aspektusait – a vezetést, a stratégiai tervezést, a menedzsmentet, az optimális személyzet kiválasztását, a kommunikációt, a könyvelést és az üzleti eredmények ellenőrzését–valójában vezérigazgatóként kell működni.
 
Gondolj azokra a pillanatokra az életedben, amikor a lelked egy bizonyos irányba mutatott, bizonyos témák felfedezésére és tanulmányozására késztetett, vagy komolyan meggyőzött, hogy egy adott cselekvési irány a helyes következő lépés! Mire a lelked átveszi a harmadik planetáris beavatást, elkezd egy olyan testtartást kialakítani, amely egyértelműbben irányítja személyiségedet, hogy munkálkodjon alapvető küldetésén.
 
 
 
 
Késmárki László
A tudatosság kulcsa
A spirituális pszichológia nagy könyve
Ankh kiadó 2023.