Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A megszállás

2018-10-23

Meghalt emberek lelkének visszasegítése a Fény-hazába

 A megszállás.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A nem tudás, vagy a hitetlenség senkit nem mentesít a következmények alól!!!

Mi a megszállás?

Honnan tudod, hogy rajtad (vagy családtagjaidon, ismerőseiden) van-e megszállás?

 Mi történik szeretteid lelkével haláluk után?

Mi történik az ember lelkével halála után?

Az ember lelke a test (a por-ruha) halála után 42 napig rendelkezik annyi energiával, hogy át tudjon menni saját erejéből a FÉNYbe. (ezt a helyet sokan hívják túlvilágnak, Mennyek országának, FÉNY-hazának...) Ha ez alatt a 42 nap alatt nem megy át a lélek a FÉNY-kapun az Ő "lakhelyére" (aminek számtalan oka lehet - néhányat leírunk később ezek közül), akkor itt marad ebben a világban, a mi dimenziónkban. Itt, ebben a háromdimenziós világban a lélek csak egy élő ember fizikai testéből képes energiát=táplálékot szerezni, mivel ebben a dimenzióban, az energia-mezőnek ebben a tartományában a látható, kézzel fogható emberi test az, ami képes a lélek számára megfelelő "táplálékot", megfelelő "energiát" termelni. Így az itt rekedt lélek keres olyan energikus, fiatal, élő embert, akinek az energiáját a saját táplálására fogja használni. Így válik a halott lelke "megszállóvá", az az ember pedig, akitől szerzi (lopja) a lélek az energiát, "megszállottá".

Megszállt ember jellemzői az itt leírtak bármelyike lehet. Lehet a felsoroltak közül egy jellemzője a megszállt embernek, de lehet több is. Lehet egészen enyhe a tünet - lehet csak egy kellemetlen érzés, de lehet nagyon erős is. A tünetek: Kettősséget érez a megszállt ember magában. Mindig zavarban van, egyedül akar lenni, kerüli a társaságot, nem néz a másik ember szemébe, panaszkodik, hogy irányítja valaki, teljesen új szokásokat vesz fel étkezésben + ruházatban + alkohollal szemben + elkezd drogozni + skizofrénia tüneteit mutatja + olyan betegsége(i) van(nak), amit nem tud megmagyarázni és meggyógyítani az orvostudomány - sokszor kimutatni sem ...

A "megszálló" energiát gyűjt a megszállt embertől és gondolataival, érzéseivel irányítja a megszállt embert. Bármit meg tud csináltatni azzal az emberrel, akit megszállt. A saját korábbi betegségének tüneteit is kivetíti a megszállt emberre.

Ki a "megszálló"?

A megszálló egy halott ember lelke, aki nem ment át halála után a FÉNYbe. Nem ment át a "Mennyek Országába". Nem ment át a túlvilágra.

Miért történik a megszállás?

Az emberek félelemben élnek. Félnek a haláltól, félnek a "pokoltól", félnek a büntetéstől. Félnek, hogy Isten haláluk után megbünteti őket. Mivel félnek, nem mernek átlépni a FÉNY-kapun, ami halálukkor megnyílik számukra, amin "haza" tudnak menni a FÉNY-hazába.

Hogyan választja ki az ember halála után, hogy kit fog "megszállni"?

Általában fiatal, erős családtagot választ ki a halott - általában olyat, akit szeret. A léleknek szüksége van energiára, amit ebben a világban csak egy élő ember testéből tud megszerezni. Mivel az ő kézzel fogható teste meghalt, abból tovább már nem tud táplálkozni. Ezért szükségszerűen keres egy olyan élő testet, akinek van sok energiája, akitől tud életerőt "szerezni", "lopni". Nem tudatos benne, hogy mit tesz. Azt sem tudja, hogy milyen hatással van ezzel saját Magára, és azt sem, hogyan hat arra, akitől szerzi az energiát.


Miért hátrányos, ha valakin "megszálló" van?


Egy fizikai test csak egy lélek számára elegendő életerőt tud termelni. Tehát ha egy testből több lélek kíván táplálkozni, akkor az mindannyiuk számára hátrányos. A lelkek sem kapnak elegendő energiát, és a fizikai test sem tud elég energiát termelni sem a lelkeknek, sem saját magának - ezért legyengül, lebetegszik, energiahiányos lesz mindegyik lélek is és a test is.

Mi történik a "megszálló”eltávolításakor?

A megszállóval, azaz a halott ember lelkével megértetjük, hogy ez a hely, ahol most van nem előnyös a számára. Megmutatjuk neki, hogy hová tud eljutni. Megmutatjuk neki a FÉNY-hazát. Bepillanthat arra a helyre, ami számára előnyös, ahol nincs bűn, nincs büntetés, ahol csak szeretet van és béke. Megnézheti, mi az a hely, ahol lennie kellene, és ha szeretné, segítünk neki átjutni oda. Segítünk a halott ember lelkének, hogy átjusson a helyére, hogy újra bekerülhessen a sors - a karma körforgásába; hogy lehetősége legyen újra megszületni. A megszállt embernek pedig abban segítünk, hogy visszanyerje önmagát, saját gondolatait, saját energiáját.

Mit érez az az ember, akin megszállás volt?

Fellélegzik. Mintha egy nagy súly esne le a válláról. Újra önmaga lesz. Jól fogja magát érezni a bőrében. Lesz elég életenergiája. A saját gondolatai szerint fog élni. Megszűnik a kettősség érzése benne. Tudja teljesíteni azt a feladatot, amiért megszületett ebbe a földi létbe, lesz hozzá elég energiája. Eltűnnek azok a betegségek, amik a "megszálló" betegségei voltak, csak kivetültek a "megszállott" testére, lelkére.

A meghalt emberek lelke nemcsak személyekhez szokott hozzáragadni, hanem lakásokba, házakba is beköltözhet!

Forrás: lélek.szeretni.hu