Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A REZGÉSED TEREMTŐ HATALMA

2022-10-22

Miért küszködnek az emberek annyit életük során?

medi amshf.jpg
 
 
Miért küszködnek, szenvednek és erőlködnek az emberek annyit életük során?
 
Mert a körülményeiket próbálják átalakítani ahelyett, hogy a rezgésüket hangolnák át.
 
Az Univerzum a rezgésekre válaszol, nem a szavakra, vagy a tettekre.
 
Ezért mondjuk mindig azt, hogy arra figyelj, milyen érzés, ha kimondasz, vagy megteszel valamit. Nem maguk a szavak és a tettek teremtenek, hanem az ahhoz kapcsolódó érzelmi energia.
Emberek milliárdjai próbálnak hatékonyak lenni úgy, hogy egyszerűen nem foglalkoznak az érzelmeikkel.
 
Nincs az a mennyiségű fizikai tett, amivel elérheted a célod, ha ez nem a céllal összhangban álló rezgési állapotból indul ki. Ezt pedig onnan tudhatod egyértelműen, hogy amikor célodra gondolsz jól érzed magad és beburkol a ‘minden rendben’ érzése. Ha nem ezt érzed, akkor a rezgésed nincs összhangban a céloddal.
 
A kórházak nyüzsögnek az olyan emberektől, akik tettekkel próbálják kompenzálni a betegség rezgését. A börtönök tele vannak olyanokkal, akik mind azért jutottak oda, mert a környezettől próbálták erőszakkal kikényszeríteni azt amire vágytak, fittyet hányva a saját rezgésükre, ami ezt nem tette lehetővé.
 
Nem vonzhatsz gazdagságot – még akkor sem ha a legjobb üzleti kurzusokra jársz-, ha szegénynek érzed magad; nem vonzhatsz egészséget, ha betegnek érzed magad; nem lehet részed jó kapcsolatokban, ha belül magányosnak, vagy a kapcsolatok terén szerencsétlennek, vagy ellenségesnek érzed magad; nem lehetsz két lábon járó Isteni Erő, ha belül gyengének, elesettnek érzed magad.
 
Azt állítjuk, hogy bőségesen megtapasztalhatod a gazdagság minden formáját, a kicsattanó egészséget, a szeretetteljes intim kapcsolatokat, az Isteni Létet, de ehhez az út a rezgéseiden (érzéseiden) keresztül vezet. Mindenféle fizikai tett csak következménye ennek.
 
A jólét lelkiállapotából olyan tettek születnek, ami fizikailag is megtestesíti a jólétet. Ugyanez érvényes a szeretetre, az egészségre, a biztonságra, a stabilitásra, az erőre. Minden belülről indul el, mert így működik az Univerzum.
 
Ne keverjétek a sorrendet!
 
Tudjuk, hogy ez kemény dió, mert nem erre kondicionáltak benneteket, de meg kell tanulnotok belülről kifelé teremteni, nem pedig a külső világot erőszakolni azért, hogy jobban érezhessétek magatokat. Előbb az összpontosító-képességetek által érezzétek jobban magatokat és ha ezt sikerül fenntartanotok, a világotok a szemeitek előtt rendeződik át. Kulcsfontosságú, hogy tudjatok erről, de ha nem gyakoroljátok, csak üres információ marad.
 
Gyakoroljatok – akkor is, ha az elején idegen, ha nehezen megy
Ha sokat gyakoroltok, idővel belejöttök.
 
Legyetek kitartóak!
 
 
 
Abraham-Hicks