Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZEMÉLYES REZGÉS ÁTALAKÍTÁSA

2022-10-22

Hogyan lehetünk Urai a valóságunknak?

medi 12 1 másolata.jpg

 

A SZEMÉLYES REZGÉS ÁTALAKÍTÁSA

 

Ahhoz, hogy életünk urai legyünk meg kell tanulnunk elszakadni saját pszichénk negatív oldalától és a rezgéseinket szeretettel és együttérzéssel kell átalakítanunk.  Ha nem szeretünk valakit vagy valamilyen körülményt az életünkben, önmagunk átalakításával átváltoztathatjuk az általunk észlelt energiát.

 

Életünk a Forrásából fakadó tudatos életerő csatornája.  Tudatossággal vagyunk felruházva, amely képes kontrollálni és irányítani gondolatainkat és érzelmeinket.

Gyakorlással ezt elérhetjük.

 

Tudatos kapcsolattal vagyunk felruházva Teremtőnk energiájával.

 

Miután feloldottuk a magunkról alkotott korlátozott, negatív hiedelmeinkhez való ragaszkodásunkat, bármely választott energiaszinthez igazodhatunk.

 

Felismerhetjük az isteni energiát és úgy dönthetünk, hogy igazunk hozzá. Negatív hiedelmeink visszatartottak minket attól, hogy felismerjük a Forrásenergiánk pozitív rezgésszintjét, amely az Önmegvalósítás és a teremtő erő örömteli eksztázisának szintjén van. Ebben az állapotban szabadon választhatjuk meg azt, ami összhangban van szívünk energiájával. Ennek a fókusznak a fenntartásával

bármire rá tudunk hangolódni, amit választunk.

 

Polaritásunk és rezgésszintünk megválasztásával meghatározhatjuk a személyes élményeink minőségét. 

 

Bár egy olyan világban élünk, ahol az emberiség rengeteg negatív energiát termel, ezt nem kell megtapasztalnunk, akkor sem, ha körülöttünk van. Nem kell, hogy horgonyt vessen bennünk, ám ahhoz minden pillanatban gyakorolnunk kell a mentális és érzelmi ellenőrzést és irányítást. Ehhez erős szándék kell, de szabad akaratunk van. Tudatosan állítsuk át a figyelmünk fókuszát, mindig azon létállapothoz igazítva, amely a saját pozitív életérzésünk rezgése.

 

A Forrás-tudatunkkal való kapcsolatunk révén, a kreatív elképzeléseink és intuíciónk által Urai lehetünk a valóságunknak. 

 

Ezt az energiát sugározzuk ki magunk körül, így olyan élményeket vonzhatunk be, amelyeket rezonálnak létállapotunkkal. Tudatunk elszakadhat a dualitás birodalmától és átállhatunk egy magasabb rezgésű dimenzió valóságára, amit már nem érint a negativitás energetikai minősége.

 

Kreatív esszenciánk által személyesen tapasztalhatjuk meg azt az energetikai szintet, amelyhez igazodunk, és megosztunk az emberiséggel. Az átalakítás eszközei a gondolataink, szavaink, érzéseink, valamint az, ahogyan éljük és kifejezzük magunkat. A belső útmutatónk az intuitív tudásunk. Amikor megengedjük magunknak a Forrásenergia tudatosítását, mély hálában és örömben élhetünk, a szeretetteljes érzésnek pedig a megfelelő tudatossági szinten tartanak meg bennünket. Így a negatív energia eltűnik az életünkből, mert már nem kapja meg a figyelmünk által az életerőnket.

 

Ahogy gyengül, úgy leszünk erősebbek.

 

 

 

Kenneth Schmit - Fordította: Aysha