Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZINKRONICITÁS

2022-12-08

7 jele

medi ég.jpg

Kép: Pinterest.com

 

A szinkronicitás 7 jele 

 

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy mit jelent igazából a szinkronicitás és hogy miért történik?

 

Egy rezgő Univerzumban élünk, ahol minden kapcsolatban áll egymással.
Az az élet, amit megismertél, miközben felnövekedtél, azzal kapcsolatban, amit valaha is láttál, megérintettél, hallottál, megízleltél és megszagoltál, csupán egy icipici része a világnak.

 

Van az Univerzumnak egy teljes láthatatlan része, ami mindig is létezett és amiről mindig is tudtál egy bizonyos mély szinten.


Mindannyiunknak van egy nem fizikai vagy spirituális aspektusa, melyet nem láthatunk, egy olyan dolog, ami a fizikai testünkön túlmutat, ami örökké összekapcsolódik a végtelen Univerzummal.

 

A testeink gyakorlatilag nem mások, mint egyszerű kiterjesztései az Univerzum nem fizikai tudatos szintjének, ami formában manifesztálódik. Egy kiterjesztése mindannak, ami létezik, egy emberi test formájában.


Önmagunk ezen spirituális része minden időben kommunikál az Univerzum többi részével és mély szinten kapcsolódik minden máshoz, ami létezik. Ez a tudatosság behúz számunkra rezgés szintű illeszkedéseket a fizikai életünkbe, attól függően, milyen frekvenciákat bocsátunk ki magunkból.

 

Mivel minden kapcsolódik egymáshoz ebben az Univerzumban, az életünk minden egyes pillanata és tette szintén kapcsolódik. A múltból a jelenen keresztül egészen a jövőig – bármi, ami történik semmi sem történik kapcsolódás nélkül.

 

Nem számít az, mennyire apró és hétköznapi dolog vagy mennyire hatalmas az, minden egyes tett, amit teszel egy rezgést, hullámot bocsát ki az Univerzum többi része felé. Tudat alatt folyamatosan kommunikáljuk a gondolatainkat mások felé.

 

A szinkronicitás az egység törvénye. Ez azt jelenti, hogy soha nincs semmilyen szétválasztás. Abszolút harmóniában állsz az Univerzummal és vele együtt bővülsz és növekedsz.
Ami rajtad kívül áll és ami benned belül van kapcsolódik egymáshoz. Mi mind kapcsolódunk egymáshoz, egymással és mindennel, ami történik.


Nem létezik olyan dolog, hogy véletlen. Minden, ami történik okkal történik és ez az ok pedig azzal függ össze, hogy mennyire van az összhangban a te egyéni frekvenciáddal.

 

Volt az életedben valaha egy olyan tökéletes nap, ahol úgy tűnt, hogy minden pont a helyére kerül és olajozottan gördülékenyen megy? Valamint, volt e valaha olyan rossz periódusod, amikor sok furcsa véletlen történés zajlott az életedben?

 

Ne vesd el ezeket a „véletleneket”, mint mellékes szabálytalanul bekövetkező eseményeket. Itt mindig arról van szó, hogy az Univerzum üzenetet küld a számodra.
Emlékszel arra a régi mondásra, hogy „ Amikor a tanuló készen áll, a Mestere megjelenik.”?

 

Ezt alkalmazhatod a szinkronicitás ezen megértésére is. Ha összhangban éled az életedet, ha boldogság és hála mozgatja mind a gondolataidat, mind pedig az érzéseidet, és élvezed annak a gondolatát, hogy a céljaid és az álmaid, amelyek az életben a tieid manifesztációk, akkor a megfelelő helyen fogod találni magad a megfelelő időben.
Csatornázni fogod az univerzális energiát, hogy megtörténjenek a szinkronicitások.

 

Amikor például két embert összehoznak, ők azonos frekvencián vannak. Ha találkozol valakivel, akivel tényleg nagyon jól kijössz, az azt tükrözi vissza, hogy a rezgéseitek össze illeszkednek.
Gondolj erre úgy, mint egy kis integetésre az Univerzumból, ami azt jelzi feléd, hogy itt valami mélyebb dolog zajlik az életedben.

 

A híres pszichológus Carl Jung alkotta meg a szinkronicitás fogalmát. Úgy írta körül, mint „Jelentőségteljes véletlenek” megjelenését az életedben, melyek véletlenszerűnek tűnnek, ugyan nem valószínűek, de gyakran mégis pont azok, amire éppen szükséged van. Ezeket az energia jelenségével magyarázta. Minden, ami történik, a rezgések szintjén már megtörténik, mielőtt az belépne a fizikai élményünk szintjére.
Ahelyett, hogy úgy mennénk végig az életünkön, hogy minden, ami történik az véletlen szerű és nincs semmilyen jelentősége, megnyugtató lehet a gondolat, hogy az Univerzum visszafordítja azt a domináns rezgést, amelyet kiadsz magadból. Annak a jelét mutatja, hogy kapcsolatban állsz minden mással és jelzi számodra az intuíciódat is.


Amikor valami „véletlenszerű” történik, mint pl. belebotlunk valakibe, akit évek óta nem láttunk, az Univerzum közöl velünk valamit, azt mutatja meg, hogy valami több van itt a számotokra, amit ezen emberrel való találkozás során érdemes mélyebben megvizsgálni.

 

Ha mindez kicsit bizarrnak tűnik a számodra, emlékezz arra, hogy ez normális is egyben. Minket olyan régóta tanítanak arra, hogy a valóság az egy rögzített dolog és csak egyszerűen megtörténik, nem pedig olyan valami, amit mi teremtünk. Meg kell nyisd az elmédet annak a lehetőségére, hogy minden érted történik és akkor a véletlenek és a szinkronicitások érzékelése, ahogyan te látod ezeket meg fog változni.

 

Egy bizonyos ponton túl nem fogsz többé megkérdőjelezni egyetlen jelet és üzenetet sem, amit kapsz. Úgy tűnik majd számodra, hogy ezek túl személyesek és varázslatosak ahhoz, hogy egyszerűen félre told, figyelmen kívül hagyd őket.


Hogyha azon gondolkozol, hogy valaha is kaptál ilyen jellegű integetést és jelet az Univerzumtól,

 

íme 7 a leg jellemzőbb szinkronicitás módszerből, amellyel az Univerzum kommunikál velünk:

 

1. Valakire gondolsz, aki éppen akkor telefonál, sms-t küld vagy éppen megjelenik előtted rögtön utána. Ez egy olyan szinkronicitás, mely sokunkkal megtörténik és gyakran úgy tekintenek rá, mint egy lenyűgöző véletlen. Talán éppen gondolsz valakire és ő telefonál, vagy fordítva. Az történik veled, hogy gondolsz valakire és kapsz egy sms-t tőle. Amikor az energetikai kapcsolódásokra gondolsz, amelyekkel mindannyian rendelkezünk mindennel kapcsolatosan, akkor természetesen normális számunkra, hogy képesek legyünk mások gondolatait és szándékait érzékelni még akkor is, ha ők távol vannak tőlünk és nem látjuk őket.

 

2. Úgy döntesz, hogy kiválasztasz egy új mozifilmet vagy tv sorozatot, amit meg szeretnél nézni és aztán fokozatosan rájössz, hogy a történet mennyire mélyen rezonál benned. Ez olyan, mintha ténylegesen a saját életed kibontakozását figyelnéd meg a képernyőn. A történettel minden szinten kapcsolódsz, mivel ez olyas valami, amit már megéltél a saját életedben.

 

3. Nyilvános közlekedési eszközön vagy egy nyilvános helyen vagy pl. egy parkban meghallasz egy teljes párbeszédet, ami egy hajszálpontos tükrözése egy olyan témának vagy problémának, amit megtapasztaltál az életedben. Miért beszélnek ezek az emberek olyasmiről melletted, amiről már régóta gondolkozol? Ezek a fajta események tiszta jelei annak, hogy az energia azon dolgozik, hogy behozzon számodra együtt rezgő illeszkedéseket. Talán jól esik neked tudni azt, hogy nem vagy egyedül e probléma megoldása során vagy egy konkrét megoldást is meghallasz majd.

 

4. Előfordult már veled, hogy kerestél valakit, hogy segítsen egy problémával kapcsolatosan és aztán úgy tűnik, mintha varázslatosan ez a megoldás eléd tárulna? Egy termék vagy valami hasonló, ami pontosan az, amire szükséged van, néha egyszerűen megjelenik a szemed előtt, pont akkor amikor a legkevésbé számítasz rá. Nem olyasmi, amit egy üzletkötő próbál neked eladni, hanem olyasmi amit egyáltalán nem is kerestél.

 

5. Azok az emberek, akikre szükséged van megoldásokkal jelennek meg az életedben. Talán régóta gondolkozol egy problémán az üzleteddel kapcsolatosan, vagy a cégeddel kapcsolatban és hirtelen a tökéletes személy jelenik meg azokkal a készségekkel és tudással, hogy segítsen neked. Lehet, hogy titokban vágyódtál egy drága online tanfolyamra, ami tovább fejlesztené a tudásodat a választott területeden és aztán hirtelen 50% engedménnyel kínálják ezt föl és tökéletes az időzítés is arra, hogy te is részt vegyél rajta.

 

6. Egy inspiráló üzenetet kapsz pont akkor, amikor szükséged van rá. Mindannyiunknak vannak rossz napjai, de mennyivel klasszabb az, amikor kap az ember egy meleg felemelő üzenetet valakitől, aki esetleg nem is tudja, hogy mekkora gondjaink vannak. Lehet, hogy egyszerűen csak nagyon alacsony szinten érzed magad vagy éppen egyáltalán nem inspirál az élet és egy véletlenszerű üzenet vagy egy gyermek ad neked valamilyen bókot. Vagy egy barátod emailez neked egy motivációs üzenetet pont akkor, amikor éppen szükséged van rá. Ezek mind olyan események, amikor az Univerzum emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire feltétlenül támogat és szeret bennünket. Ezek az üzenetek lehet, hogy egy dal, vagy egy kifejezés formájában érkeznek, amit véletlenül hallunk valaki mástól, vagy háttérzeneként valahol. Figyelj oda és bízz abban, hogy az üzenetet neked szándékozták küldeni.

 

7. Varázslatos számok látása. Amikor isteni szám sorozatokat kezdesz el látni, mint pl. 11:11 vagy 12:12 vagy 444 vagy bármilyen más sorrendiségű mesterszámot vagy angyali számot, akkor ismerd fel azt, hogy ezek is okkal vannak ott. Ezeket láthatod órákon, telefonon, rendszámtáblákon, számlákon, digitális kijelzőkön, műszerfalakon. Amikor ezeket a számokat látod, az egy nagyszerű lehetőség arra, hogy önmagadba nézz és felmérd azt, hogy mennyire pozitívan gondolkozol és mennyire inspirált tetteket hajtasz végre a legmagasabb szintű céljaiddal összhangban. Ezek a számok isteni összhangot jelképeznek, azért vannak, hogy kifejezzék a számodra, hogy a megfelelő úton jársz és továbbra is hittel és bizalommal járd ezt az utat az Univerzumban.
Figyelj oda az Univerzumra, mindig támogat téged és mindig annak a legmélyebb visszatükrözését kínálja neked, aki vagy minden egyes pillantban.

 

Alexander J. Wilsson