Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SZÍV HATALMA

2021-10-13

A SZÍVKOHERENCIA A BELSŐ ERŐNK FORRÁSA

tórusz energia mező.jpg

 

A SZÍV HATALMA 

 

Egy tudományosan ellenőrzött tanulmány, amelyet a Kasseli Egyetem német kutatói végeztek, kimutatta, hogy míg egy átlagember mellkasa másodpercenként csak 20 fotonnyi fényt bocsát ki, addig valaki, aki a szívközpontjában meditál, és szeretetet és fényt küld másoknak, elképesztő 100 000 fotont sugároz másodpercenként.

 

Ez 5000 -szer több, mint egy átlagos emberé. Számos tanulmány azt is kimutatta, hogy amikor ezeket a fotonokat szeretetteljes és gyógyító szándékkal töltik be, frekvenciájuk és rezgésük olyan mértékben nő, hogy szó szerint megváltoztathatják az anyagot, gyógyíthatják a betegségeket és átalakíthatják a negatív eseményeket.

 

A Szív is szeret, érez, gondolkodik, emlékezik és kommunikál más Szívekkel. Tárolja az információkat, és folyamatosan minden ütemben ezt az információt a testen keresztül pulzálja. Ez sokkal több, mint amit a modern tudomány eddig gondolt. A szív egy szivattyú, amely pumpálja a sejtszimfóniát, ami a lényeg a mágneses és sugárzó örvény, ami az emberi erő valódi erőforrása.

 

A SZÍVKOHERENCIA A BELSŐ ERŐNK FORRÁSA.

 

EZ FIZIKAI ÉS ÉRZELMI HARMÓNIA. HA ÖSSZHANGBAN VAGYUNK, IDEGRENDSZERÜNK ÉS A TÖBBI RENDSZERÜNK IS HARMONIKUSAN MŰKÖDIK.

 

Kiderült, hogy szívünknek van idegsejt hálózata (40 000), amelyek autonóm módon működnek, akár egy kicsi agy. Ezek az idegsejtek jeleket küldnek közvetlenül az agyunkba

 

Mérete ellenére az idegsejt-rendszer által létrehozott elektromágneses mező 90 centimétertől 2 méterig terjed, míg az agy által létrehozott elektromágneses mező 3 centiméter és 2 méter között ingadozik. Amikor meditációval vagy más technikával érjük el a szívkoherenciát, a szív elektromágneses tere kitágul. Amikor elérjük ezt a teltségérzetet, békében érezzük magunkat, és a szív elektromágneses mezeje akár 4 méterre is kiterjed.

 

 szív-energiaterek.jpg

 

A szív által az agynak küldött jelek szabályozzák érzelmeinket. A szívnek hosszú és rövid távú memória neuronjai vannak. Az idegsejtek által az agyba küldött jelek befolyásolják érzelmi tapasztalatainkat. A szív által kibocsátott elektromágneses mező is változhat, attól függően, hogy milyen érzelmeket tapasztalunk.

 

A szív sokkal több információt küld az agynak, mint az agy a szívnek. Valójában a kommunikáció 80% -a a szívből az agyba megy, és csak 20% -a fordítva. A szív 60 -szor több energiát termel, mint az agy, és hullámainak amplitúdója 5000 -szer nagyobb.

 

Ennek az információnak a tudatában láthatjuk érzelmeink relevanciáját és fontosságát saját élettapasztalatunkban. „A szívnek igaza van”.

 

A negatív érzelmek érzése vagy emlékezése kiegyensúlyozza idegrendszerünket. Amikor negatív érzelmeket érezünk, a szív jeleket küld az agynak, ami pedig jeleket küld a hormonrendszernek. Egyes vegyi anyagok, például a kortizol felszabadulnak a vérbe, és károsak lehetnek az egészségünkre, ha túlzott mennyiségben termelődnek. Ebben a helyzetben a szívverésünk változékonysága zavart és inkoherens.

 

Az inkoherens pulzusszám -változékonyság blokkolja a kognitív funkciókat, például a figyelmet, a memóriát, az észlelést és a problémamegoldást. Inkoherencia állapotban nagyobb valószínűséggel szenvedünk stresszt, szorongást, apátiát, depressziót stb.

 

Másrészt a pozitív érzelmek fiziológiai és pszichológiai előnyökkel járnak. Fiziológiai szinten a pozitív érzelmek, például szeretet, öröm, hála, együttérzés stb. Felkeltése serkenti az immunrendszert. Egészségünk javul, és könnyebbnek érezzük magunkat. Pszichológiai szinten a pozitív érzelmek lehetővé teszik az agy számára, hogy kreatívabb legyen, és hatékony megoldásokat találjon a valós problémákra. Amikor pozitív érzelmeket érzünk, a pulzusszám -változékonyság koherens hullámokat generál, amelyek kiegyensúlyozzák testünk rendszerét. Jelentősen megnő a tisztán gondolkodás, a tanulás, az emlékezés, az érvelés és a helyes döntések képessége. Ekkor a szívkoherenciában találjuk magunkat.

 

A szívkoherenciáról beszélve a hatékonyságról beszélünk. Ha koherenciában vagyunk, az idegrendszer, a szív- és érrendszer, a hormonális és az immunrendszer harmonikusan és hatékonyan működik.

 

Milyen előnyökkel jár a szívkoherencia?


Általánosságban elmondható, hogy a szívkoherencia növeli ellenálló képességünket – a nehéz helyzetek leküzdésének képességét a „normális” állapotunkba való visszatéréssel – és élesíti intuíciónkat.

Ezenkívül a szívkoherencia csökkenti a stresszt és a szorongást, erősíti az immunrendszert, javítja az alvás minőségét és növeli az energiaszintünket. Ezenkívül javítja a figyelmet és a koncentrációt, és növeli tanulási képességünket és problémamegoldó készségeinket.

 

A szív intelligencia fejlesztése mélyebben összeköt bennünket önmagunkkal és másokkal, és nagyon pozitív hatással van kapcsolatainkra. Jobban bízunk az intuíciónkban. Nő az önbizalmunk, és többet közvetítünk másokban. Következésképpen a kommunikáció szabadon áramlik. Nem vagyunk egyedül ezzel az állapottal; az emberek, akikkel kapcsolatba lépünk, szintén érezhetik. Az elektromágneses mezők hatással vannak a körülöttünk élőkre is. Nézze meg a HeartMath Institute videóját.

 

 szív koherencia lovak 2.png

 

LOVAK

 

Hogyan járulhatnak hozzá a lovak a szívünk koherenciájához?
A lovak szív elektromágneses mezeje ötször erősebb, mint a miénk, és kilenc méterig terjed.

 

Amint fentebb említettük, elektromágneses mezőnk ugyanúgy hat a körülöttünk lévő emberekre, mint mások elektromágneses mezői ránk. Ha koherensen körülvesz minket egy lócsorda, a hatás felettünk elsöprő lehet.

 

A HeartMath Intézet tanulmányt végzett lovakkal Kaliforniában, amely tudományosan bizonyította ezeknek az állatoknak az emberekre gyakorolt hatását.

 

Az elektromágneses mezők törvényei miatt, amikor nyugodt érzés van a mezőn, a mező önmagát rendezi. A rendezetlen elektromágneses mező sok energiát pazarol, és nem hatékony. Ha egy enyhébb mező mellett intenzív elektromágneses mező van, akkor a z erősebb vonzzást gyakorol a gyengébbre, és összhangban kerülnek egymással. Hasonlóképpen, ha koherens mezőket állítanak össze, nagyobb és erősebb koherens mezőt hoznak létre.

 

Amikor a lovak szabadon élnek, szinte állandó koherenciában vannak. Ez akkor fordul elő, ha nincsenek stresszben, amikor napi 22 órára bezárják őket egy istállóba – ezzel egyenértékű lenne, ha bezárnának valakit a WC -be.

 

Egy koherens lóállomány nagy és nagyon erős elektromágneses mezőt hoz létre. Amikor egy ilyen csorda körül vagyunk, a nagy mező ránk gyakorolt hatása szinte azonnal megjelenik. Elektromágneses mezőnk illeszkedik a nagyobbikhoz. Vonz bennünket az állomány elektromágneses mezeje, és a környezetünket befolyásolják – harmóniába ,koherenciában kerülünk önmagunkkal.

 

 unnamed.jpg

 

Forráshttps://coachingconcaballosnp.com/

https://www.nemzetegyesitoplatform.hu/