Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A víz ereje

2020-02-12

Az energiákra érzékeny embereknek jót tesz, ha közel vannak a vízhez

víz angyala gif.gif

 

A víz ereje

 

Az empatáknak és az energiákra érzékeny embereknek jót tesz, ha közel vannak a vízhez.

 

Az empaták és a nagyon érzékeny emberek nagyon egyediek és az igaz ők nem ugyanazok, de sok bennük a közös vonás. Mindkettőnek időre van szüksége, hogy feltöltődjenek és mindketten érzékenyek az energiákra és az őket körülvevő emberek érzéseire.


Az ilyen típusú embereknek a víz általában egy nagyszerű és erőteljes védelmi forma. Nem csak lemossa róluk a stresszt és a negativitást, amivel szembe kellett nézniük, de segít nekik abban is, hogy egészében megújuljanak. Akár csak egyszerűen érzik a sós levegőt az óceán mellett vagy pedig beledugják a lábujjukat egy tóba, az energiára szenzitív lények sokat tudnak nyerni abból, ha víz mellett élnek.
Azt már eleve nem lehet tagadni, hogy az empaták és más energia szenzitív emberek kapcsolódnak a vízhez. Oly módokon vonzódnak hozzá, amit a legtöbben egyszerűen meg sem értenek. Ez sok szempontból kapcsolódik ahhoz, hogy mennyire ráhangolódtak a természetre, de ebben nem lehet ezt összefoglalni.


A továbbiakban bemutatom néhány hasznát annak, amit ezek az emberek kaphatnak akkor, ha közel élnek a vízhez.


Mivel közel élnek hozzájuk, megtapasztalhatják az előnyeit bármikor, amikor ezt szükségesnek érzik.


Minél messzebb élnek tőle, annál nehezebb a számukra az, hogy hozzáférhessenek ezen gyógyító tulajdonságokhoz.

 

Hat ok, amiért az energiára érzékeny lények hasznosulnak abból, ha vízhez közel élnek.

 

1., A víz áramlása segíti egyensúlyba hozni a csakráikat


Az energiákra érzékeny embereknek általában sűrűn kell egyensúlyba hozniuk a csakráikat azért, mert oly sok energiát fogadnak be nap mint nap. Azáltal, hogy vízben vannak, képessé válnak arra, hogy belül egy pozitív áramlást tartsanak fent. Az őket körbevevő víz segíti azt, hogy a Chi-jük szabadon áramoljék.

 

2., Attól függően, hogy milyen fajta víz közelében élnek, lehetőségük nyílhat arra, hogy intenzív sós fürdőt vegyenek.


Ha egy energiára érzékeny személy sós víz mellett él, akkor szó szerint sós fürdőt vehet az óceánban/tengerben. Ez ellazítja őket és segít nekik abban, hogy megszabaduljanak azon dolgoktól, amelyek az aurájukba kapaszkodnak. Azzal együtt, hogy ez nem egyformán kellemes mindenki számára, azért a legtöbbeknek igenis megéri kipróbálni.

 

3., Ezen vizek hangja ellazítja őket


Mivel az energiákra érzékeny emberek oly sok mindent kapnak, gyakran feszültek. Az, ha közel vannak ezen vizekhez, olyan hangokat adhat nekik, ami segíti őket az ellazulásban. Minél több időt töltenek a víz mellett, annál kevesebb stresszt él meg az elméjük. A mezítlábas séta éjjel a parti homokban nagyszerű módja lehet az elengedésnek.

 

4., A víz tisztít


Amikor vízben vagyunk, meg tudjuk tisztítani magunkat. Ha energiára érzékeny személyként túl sok mindent hordasz a válladon, akkor mosd azt le. Használd azt a vizet, amit az Anyatermészet adott neked és engedd meg, hogy azok a dolgok, amiktől nem voltál képes megszabadulni leolvadjanak a lényedről.

 

5., Az Anyatermészet ezen vizeken keresztül beszél hozzájuk


Az energiára érzékeny emberek szeretnek eggyé válni a természettel. Sok időt töltenek odakint és egyedül. Ha víz közelében vannak, az lehetővé teszi a számukra, hogy mélyebb kapcsolatba kerüljenek magával az Anyatermészettel. Az energiára érzékeny emberek ezeken a helyeken úgy érzik. szabadabban tudnak beszélni magával az Univerzummal.

 

6., Ez igen friss levegővel látja el őket


Amikor víz közelében vagytok, különösen a tenger közelében, akkor olyan friss levegőt tudtok belélegezni, ami teli van negatív ionokkal. Ez megkönnyíti számotokra, hogy levetközzétek a stresszt és több oxigént lélegezzetek be. Ha sűrűn vagytok ilyen helyeken, az segít abban, hogy pozitívabb hangulatban legyetek.

 

 

 

 

Írta Gerald Sinclair 2020 január 17.

 

 

 

 

 

 

Forrás: https://awarenessact.com