Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A víz rejtett bölcsessége

2018-10-24

Hogyan tükrözi a víz szerkezete a rezgéseinket

 A víz rejtett bölcsessége.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

(Részletek Masaru Emoto könyvéből)
 A víznek nagyon fontos üzenete van számunkra. Azt üzeni, hogy nézzünk mélyen magunkba. Amikor belenézünk a víztükörbe, az üzenet bámulatos és kristálytiszta. Tudjuk, hogy az emberi élet közvetlen kapcsolatban áll mind a szervezetünkben lévő, mind a körülöttünk lévő vízzel.
A cikkben közzé tett fényképek és információk Masaru Emoto munkásságát türközik. Mr. Emoto egy kreatív japán kutató, a "A víz rejtett bölcsessége" című könyv szerzője. A könyvben világméretű kutatásainak eredményeit teszi közzé. Ha az olvasónak bármi nemű kételye lenne affelől, hogy gondolataink hatással vannak ami bennünk és rajtunk kívül van, a könyvből bemutatott fényképek és közzé tett eredmények bizonyára meg fogják változtatni a véleményét, hitét.
Antarktiszi jég
 
A víz rejtett bölcsessége1.jpg

Tibeti Szútra
 
A víz rejtett bölcsessége2.jpg

Teréz Anya
 
A víz rejtett bölcsessége3.jpg

Adolf Hitler
 
A víz rejtett bölcsessége4.jpg

Minek hatására változik meg a víz molekuláris szerkezete ...
Mr. Emoto munkásságának köszönhetően tényszerű bizonyítékot kapunk arra, hogy az emberi vibrációs energia, a gondolatok, a szavak és a zene mind hatással vannak a víz molekuláris szerkezetére, ugyanarra a vízre, mely több mint 70%-át adja testünknek, mely ugyanilyen százalékban van jelen a földünkön... A víz bolygónkon elsődleges forrása minden életnek. Minősége és ép szerkezete életfontosságú az élet minden formájához. Testünk olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a folyadékot. Életünk minősége közvetlen kapcsolatban áll a szervezetünkben és körülöttünk lévő víz minőségével.
A víz egy igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. De nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik. A környezet energiája, rezgése képes megváltoztatni a víz molekuláris szerkezetét.


Köszönöm
 
A víz rejtett bölcsessége5.jpg

szeretet és megbecsülés
 
A víz rejtett bölcsessége6.jpg

Megöllek, utállak
 
A víz rejtett bölcsessége7.jpg


Így a víz nem csak vizuálisan képes tükrözni a környezetét, de molekulárisan is.
Mr. Emoto fényképekkel is dokumentálja a víz molekuláris változásait. Vízcseppeket fagyaszt le, majd speciális mikoroszkópos vizsgálat alá veti őket. Mikroszkópja képes fényképek készítésére is. Munkája tisztán mutatja a víz molekuláris szerkezetének változását, és a környezetnek a víz molekuláris szerkezetére történő hatását.
Fedezze fel fényképek segítségével, hogy minden környezet vizuálisan is hatással van a víz szerkezetére ...

forrás viz
 
A víz rejtett bölcsessége8.gif


szennyetett víz
 
A víz rejtett bölcsessége9.jpg

Már jó néhány millió éve esik hó a földön. Minden egyes hópehelynek egyedi alakja és szerkezete van. Ha lefagyasztjuk a vizet és szerkezetéről fényképet készítünk, mint ahogy Mr. Emoto tette, hihetetlen információkat kapunk a vízről.
Mr. Emoto számtalan lenyűgöző különbséget fedezett fel a föld különböző részén, különböző feltételek között előforduló vizeinek kristályszerkezetében. A hegyi patakok vizei gyönyörű geometriai formákat rajzolnak ki kristályszerkezetükben. Az ipari és lakott területekről származó szennyezett és mérgezett vízek, valamint a vízcsövekben és víztartályokban pangó víz eltorzult és megritkult kristályszerkezetet mutatnak.

Fujiwara duzzasztó imádkozás előtt
 
A víz rejtett bölcsessége10.jpg

Fujiwara duzzasztó, imádkozás után
 
A víz rejtett bölcsessége11.jpg


Beethoven Pastoral szonátája
 
A víz rejtett bölcsessége12.jpg


Heavy Metal zene
 
A víz rejtett bölcsessége13.jpg


Mostanában divatos a zene terápia, ezért Mr. Emoto elhatározta, hogy megnézi milyen hatással van a zene a víz szerkezetére. Desztillált vizet helyezett több órára két hangszóró közé, majd lefényképezte a megfagyaztott víz által képzett kritályokat.
Az energizált víz molekulái visszaalakulnak eredeti életadó szerkezetükre, visszakapják kiváló nedv tartalmukat. Ez lehetővé teszi, hogy testünkben, az állatokban, növényekben stb. lévő sejtek maximálisan felszívhassák a nedveket; ami az egyik legfőbb tényező a gyógyulásban, a jó egészségi állapot és életerő megőrzésében.
Dr. Emoto felfedte a világ számára a víz rezgésének erejét. Tegyük meg a következő lépést és vezessük be életünkbe és testünkbe ezeket a változáskat azáltal, hogy természetes állapotba hozzuk a vizet.

A VÍZ REJTETT BÖLCSESSÉGE

(Részletek Masaru Emoto könyvéből)

A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra.

A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre - például az élő szervezetre - átvinni.

Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban lévő energiákat.

Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.

A természetes vízben gyönyörű kristály alakzatok jelennek meg - a csapvízzel ellentétben -, és még pompásabb, ha a víz zenei aláfestést is kap. Ugyancsak látványos változásokat okoz a kristályokban, ha a természetes víznek különböző szavakat mutatunk, mint például hála vagy ostoba.

Napjainkban az orvostársadalom az energia szállítójának kezdi tekinteni a vizet, és betegségek kezelésére is alkalmazza. A homeopátia az egyik terület, ahol felismerték a víz értékét. A homeopátiában ahelyett hogy az anyag hatását alkalmazva szüntetnénk meg a tüneteket, a vízbe másolt információt használjuk a betegség által előidézett tünetek információjának kitörlésére. Tehát a víz képes információt másolni és tárolni.

Az óceánok vize emlékeket őriz a benne élő lényekről. A gleccserek talán a bolygó történetének évmillióit rejtik magukban.

A fényképek a kristályokról a következő módon készülnek:

Ötven petricsészébe ötven különböző vízmintát helyezek. Az edényeket három órán át 20 C^(o)-on fagyasztom a hűtőben. Ennek eredményeképpen a csészékben a felszíni nyomás hatására körülbelül egy milliméter átmérőjű jégcseppek alakulnak ki. A kristály akkor jelenik meg, amikor megvilágítjuk a jégcsepp csúcsát.

Természetesen soha nem jön létre ötven hasonló vízkristály, és olykor egyáltalán nem alakulnak ki kristályok. Amikor grafikusan ábrázoltuk a kristályok kialakulását, rájöttünk, hogy más vízben másféle kristályok jelennek meg. Közülük néhány kifejezetten hasonló, mások alaktalanok, és bizonyos fajta vizekben egyáltalán nem alakulnak ki kristályok.

Először különböző helyekről származó csapvízben kialakuló kristályokat figyeltem meg.

A csapvízben fertőtlenítés céljából van valamennyi klór, amely teljes mértékben tönkreteszi a természetes víz szerkezetét.

Azonban a természetes vízben, bárhonnan is származik  természetes forrásból, földalatti folyóból, gleccserből vagy egy folyó felső szakaszáról, teljes kristályok alakulnak ki.

A zene rezgése hatással van a vízre. A kísérletekben egy asztalra két hangfal közé egy pohár vizet helyeztek, és olyan hangerővel játszották le a zenét, amelyen az ember normális körülmények között hallgatná.

Amikor klasszikus zenét játszottunk a víznek, minden esetben szabályos alakú, pontosan megkülönböztethető formákkal rendelkező kristályok keletkeztek. Ezzel szemben, amikor erőszakos heavy metal zenét játszottunk le, a legjobb esetben is csak töredékes, torz kristályok jelentek meg.

Kísérleteink azonban ezzel nem értek véget. Arra gondoltunk, mi lenne, ha szavakat vagy kifejezéseket írnánk egy darab papírra, majd vízzel töltött üvegek köré tekernénk azokat úgy, hogy az írás befelé nézzen. Nem tűnt elképzelhetőnek, hogy a víz képes elolvasni és megérteni a szavak jelentését, majd annak megfelelően megváltoztatni a formáját. Azonban a zenével végzett kísérletekből tudtam , hogy történhetnek különös dolgok.

A víz, amelynek a köszönöm szót mutattuk, gyönyörű hatszögletű kristályokat hozott létre, míg abban, amelyre az ostoba szót helyeztük, alaktalan és töredezett kristályok jöttek létre.

A további kísérletekből az derült ki, hogy a pozitív hangvételű kifejezések mint például a tedd meg, kérlek szemrevaló, szabályos alakú kristályokat eredményeznek, a negatív hangvételű kifejezések, mint a csináld!, hatására pedig szinte egyáltalán nem jönnek létre kristályok.

A kísérletek eredményeiből a szavak hatalmáról tanulhatunk. A kedves szavak rezgése jótékony hatással van világunkra, míg a durva szavak rezgése romboló erejű.

A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály amelyet valaha láttam a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.

Japánban úgy tartják, hogy a lélek szavai egy szellemben lakoznak, amelynek neve kotodama, a szavak szelleme, és a kimondott szavak ereje megváltoztathatja a világot. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Azonban egészen mostanáig nem láthattuk a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formáját.

A szavak által a lélek jut kifejeződésre. Nagyon valószínű, hogy lelkiállapotunk óriási hatással van a testünk nem kevesebb mint 70 százalékát kitevő vízre, és ez a hatás nem elhanyagolható mértékben jelenik meg testünkben is. Aki jó egészségnek örvend, annak jó a kedélye is. Persze nem meglepő, hogy az egészséges lélek egy egészséges testben érzi magát a legjobban.

Minden torzulás a lélek torzulása, és ez magára a világegyetemre is hatással van. Ahogy egyetlen csepp is vég nélkül szétterjedő fodrozódást kelt a vízben, ugyanúgy terjed szét az egész világon és eredményez torzulásokat egyetlen lélek is.

A víz világosan megmutatja, hogyan éljük az életünket. A víz története az egyes sejtekből indul, hogy felölelje az egész világegyetemet.

Mi alkotja a világegyetemet?

A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létező saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt.

Mára a kvantummechanika tudománya egyértelműen tényként fogadja el, hogy az anyag nem más, mint rezgés. Ha valamit a legkisebb alkotóelemeire bontunk, mindig egy különös világba érkezünk, ahol csak részecskék és hullámok léteznek.

Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg.

Az ember is rezeg, és mindenkinek a rezgésszáma egyedi. Akit mély bánat gyötör, a bánat rezgését árasztja magából, aki vidám és teljes életet él, annak megfelelő rezgést bocsát ki. Aki szeretetteljes, a szeretet rezgését küldi magából, viszont aki rosszindulatú dolgokat tesz, sötét és visszataszító rezgést áraszt.

Ugyanez vonatkozik a tárgyakra és a helyszínekre is. Például vannak olyan helyek, ahol gyakran történnek balesetek, és van, ahol minden sikerül, és amely örömteli érzéseket kelt.

Minden rezeg, méghozzá a saját frekvenciáján. Az, hogy minden rezeg, azt jelenti, hogy minden hangot kelt.

Persze nem minden hangot hallhatunk. Ismereteink szerint az emberi fül általában a 15 és 20000 Hz közötti rezgéstartományban képes érzékelni a hangot. Tulajdonképpen szerencse, hogy hallásunk korlátozott ellenkező esetben valószínűleg nem tudnánk aludni éjszaka.

És amiképpen hang keletkezik, úgy létezik egy mesteri hallgató is, amely érzékeli a hangot: a víz.

A zene és a kimondott szó rezgés, amelyet gyakorlatilag mindenki könnyen megért, és értelmezni tud. Az olyan hangok, mint amilyeneket például egy buddhista temetési szertartás éneke során képez az emberi hang, gyógyító frekvenciát képesek gerjeszteni.

De mi a magyarázat arra a jelenségre, hogy a kristályképződést befolyásolják a víznek megmutatott papírra írt szavak? Maguk az írott szavak is egyedi rezgést bocsátanak ki, amelyet a víz érzékel. A víz híven tükrözi a világon létrejövő összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti. Amikor a víznek egy írott szót mutatunk, rezgésként jut el hozzá, és üzenetét egy sajátos alakzattal fejezi ki. (A betűket a szavak kifejezésére szolgáló vizuális jeleknek is tekinthetjük.)

Az emberek a környezettől tanulták a szavakat.

Miért oly különbözőek az emberiség nyelvei? Ezt könnyen megérthetjük, ha figyelembe vesszük, hogy a nyelvet a természeti környezet rezgéseitől tanultuk. A természeti környezet helytől függően igen változatos, és minden környezet más rezgéseket kelt.

A vízben, amelynek a köszönöm szót mutattuk, szépséges geometriai kristályok képződtek, bármilyen volt is a nyelv. Amelynek az ostoba, vagy más megalázó szót mutattunk, szemmel láthatóan töredezett torz kristályokat hozott létre.

Feltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk.

Amikor a víz megfagy, atomjai összegyűlve kialakítják a kristály magját, és ha a mag biztosan növekedve hatszögletű formát ölt, látható vízkristály jelenik meg; azonban amikor a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.

A 21st Century Science and Technology című amerikai tudományos folyóirat 1989. március-áprilisi számában Warren J. Hamerman arról ír, hogy az emberi test szerves anyaga olyan frekvenciájú hangot gerjeszt, amely 42 oktávval a középső C (a zongora klaviatúrájának közepe melletti billentyű) feletti hangnak feleltethető meg. A középső C a modern szabvány szerint körülbelül 262 Hz, tehát ez a hang durván 570 billió Hz lehet. Mivel a Hz másodpercenkénti rezgésszám, ez azt jelenti, hogy az ember 570 billiószor rezeg egy másodperc alatt, vagyis elképzelhetetlenül nagy számmal kifejezhető mértékben.

Nehéz elképzelni 42 oktávot, és megérteni, milyen mérhetetlenül változatos és egyedülálló az ember frekvenciája. Az ember egy világegyetemet hordoz magában, amely egymást átfedő frekvenciával kozmikus méretű szimfóniát hoz létre.

Mindent a tudat teremt

A csapvízben a hozzáadott klór miatt nem alakulnak ki teljes és egész kristályok. A klór alkalmazását legelőször a 20. század kezdete táján Londonban vezették be.

A csapvízzel ellentétben a források, folyók felső szakaszán és más természetes források vizében gyönyörű kristályok képződnek.

Az esővíz szennyezettsége mára globális méretűvé vált. Megkíséreltem felvételeket készíteni egy japán nagyváros dioxinnal szennyezett csapvizében kialakuló kristályokról, de a vízben a kristályoknak még halvány nyomuk sem jelent meg. Az ipari szennyeződés belépett a körforgásba, útja során beszennyezi a vizet, amely a mérgező anyagokat széthordja a világban.

A szennyeződés a tudatunkból származik. Mindenáron bőségben és kényelemben akartunk élni, és önzésünk környezetszennyezéshez vezetett, amely mára a bolygó minden szegletére kihat.

A kristályokról készült fényképek megmutatták, hogy a víz lelkünk tükre.

Ha valaki azt állítja, hogy a tudat hatással van a fizikai világra, szokás szerint azt kockáztatja, hogy tudatlansága okán kiközösítik. Azonban a tudomány fejlődése arra a pontra jutott, ahol a tudat és az elme megértésének kudarca a körülöttünk lévő világ nagy részének csak korlátozott mértékű megismerését teszi lehetővé.

A kvantummechanika, bizonyos pszichológiai elméletek (mint például Jung követői) és a génsebészet mind megmutatta számunkra, hogy létezik egy másik világ is azon kívül, amelyet oly jól ismerünk. Ezt a világot szemmel nem láthatjuk, ujjal nem tapinthatjuk. Ez olyan világ, ahol az idő nem létezik.

David Bohm, a híres elméleti kvantumkutató az érzékek számára hozzáférhető világot megnyilvánuló rendnek, a belső létet pedig rejtett rendnek nevezi. Úgy látja, hogy minden ami a megnyilvánuló rendbe létezik, a rejtett rendbe van burkolva, és a megnyilvánuló rend minden egyes része tartalmazza a rejtett rend összes információját.

Talán ezt nem könnyű megérteni, de arról beszél, hogy a világegyetem minden része magában foglalja a világegyetem minden részének az információját. Más szavakkal: egy egyénben még az egyes sejtekben is a világegyetem minden információja megtalálható.

Japán középső részén, Fujiwara Damban, a sintó vallás singon szektájának egyik papja, Houki Kato egy mágikus erejű szöveget ismételgetett. Első találkozásunk alkalmával két fényképet mutatott nekem, amelyek , mély benyomást tettek rám, ezért tanúja kívántam lenni annak, amit megörökítettek. A tó vizéről készült egyik felvétel a ráolvasás előtt, a másik azt követően készült; az utóbbin szembeszökő különbség volt megfigyelhető: a víz jóval tisztább volt.

A pap a tó partján állva, körülbelül egy órán keresztül ismételgette a szöveget, amit videokamerával rögzítettem.

Határozottan látni lehettet, amint a víz egyre áttetszőbbé válik. Még a tó fenekén lévő növényzetet is ki lehetett venni, amely korábban rejtve maradt a zavaros vízben.

Ezt követően felvételeket készítettünk a kristályokról. A ráolvasás előtt kialakult kristályok torzak voltak, hatalmas fájdalomtól eltorzult arcra emlékeztettek. A ráolvasás után vett vízben azonban tökéletes és pompás kristályok jöttek létre. Egy hatszögletű alakzat egy kisebb hatszögletű alakzatot foglalt magába, és az egészet dicsfényszerű mintázat övezte.

Természetesen némi időbe tellett, amíg a ráolvasást követően kitisztult a víz, ami arra utal, hogy az anyag szabad szemmel látható változásai fokozatosan következnek be. Azonban nem kétséges, hogy az ima rezgéseit azonnal átveszik a közelben lévő tárgyak, így a közeli vízre is hatnak.

Azt mondják, ha valami kétszer megtörtént, az újra meg fog történni. Különös, hogy a balesetek és a bűntények sorozatban szoktak előfordulni. Ha a történelmet és a társadalmi irányzatokat nézzük, láthatjuk, hogy hosszabb időszakok elteltével az események rendszerint megismétlődnek. Hogyan magyarázható ez a különös ismétlődés?

Dr. Sheldrake elmélete szerint, ha valami megismétlődik, egy morfogenetikus mező jön létre, és a rezonancia ezzel a mezővel növeli annak valószínűségét, hogy az esemény újra megtörténjen. A morfogenetikus mező nem energia alapú információ, inkább egy ház tervrajzához hasonlítható. Ezt a rezonanciaelméletz egyik példájának is tekinthetjük. Dr. Sheldrake felvetette, hogy az események ugyanúgy képesek rezonálni, mint a hang. Az ilyen események helyszínét morfogenetikus mezőnek, az ismétlődő események jelenségét pedig morfogenetikus rezoneciának nevezi. (Azóta több kísérlet alátámasztotta ezt az elméletet.)

Dr. Sheldrake szerint nem kizárólag a DNS felelős azért, hogy a családtagok hasonlítanak egymásra, hanem a morfogenetikus rezonancia is szerepet játszik ebben. Elmélete segít megérteni az úgynevezett véletlen egybeeséseket (más néven szinkronicitást), valamint a csoporttudatot (kollektív emlékezet) és az archetípusos mintákat is.

Dr. Sheldrake elméletének az a lényeges tanulsága, hogy ha a morfogenetikus rezonancia elterjed, hatása minden időre és térre kiterjed. Más szóval, ha létrejön egy morfogenetikus mező, azonnal hatást gyakorol minden más helyre, és ez egy pillanat alatt megváltoztatja az egész világot.

Egy pohár Colát szeretnél, vagy inkább egy pohár vizet?

- Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.
- Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.
- A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.
- A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.
- Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és izületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.
- Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
- Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.

Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne?
8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen, csapvíz és ásványvíz vegyesen.

Vizsgáljuk meg a Colá-t:

- Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el.
- Ha egy steak-et egy tálba tesznek, és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.
- A WC-kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.
- Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
- Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót, ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg.
- Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.
- Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot.
- Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.
Hasznos információ:

- A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH-értéke 2,8.
- Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához.
- A Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.
- A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!
Szóval, mit szeretnél inkább, egy pohár vizet, vagy egy Cola-t? Én a vizet javaslom!!!


1.    http://www.youtube.com/watch?v=l9KXcDFy-I0

2.    http://www.youtube.com/watch?v=ZthsZ1WYGb8&feature=related

3.    http://www.youtube.com/watch?v=PUCfb4fG3io&feature=related

forrás: WellnessGoods.com, evn.hu, tudatoslet-willina.gportal.hu/