Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az 5D kristályok

2018-10-29

Az 5D kristályok gyakorlatilag örökre képesek adatokat tárolni, állítják tudósok

 Az 5D kristályok.gif

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A kristálykoponyákba tárolt ősi történelem
 
A Southampton Egyetem kutatói nemrégiben bejelentették, hogy képesek tárolni és letölteni hatalmas mennyiségű információt kvarckristályokból.

A technológia azonnal kapott egy jó becenevet: "Superman memória kristály" - a Superman filmben használt "memória kristály" tárolóeszközök után.

Hogyan működik?


"Az adatok rögzítése önszerveződő nanoszerkezetek segítségével történik, melyek az olvasztott kvarcban jönnek létre, mely képes hatalmas mennyiségű adatot tárolni több mint egy millió éven keresztül," - mondják a kutatók egy sajtóközleményben. "Az információ kódolása 5 dimenzióban valósul meg, a három dimenziós helyzet mellett a méret és tájolás segítségével."

Ez bonyolultan hangzik, de ez lényegében azt jelenti, hogy ultragyors lézerek használatával most már képesek vagyunk kódolni egy darab kvarcot 5D-s információkkal nanoszerkezetű pontok formájában, egymástól mindössze egymilliomod méterre.


"Az önszerveződő nanoszerkezetek megváltoztatják a kristályon áthaladó fény útját, módosítva a fény polaritását, ami aztán egy optikai mikroszkóp és egy polarizátor kombinálásával olvasható, hasonló található a Polaroid napszemüvegekben," - állítja a közlemény.

A tároló példátlan paramétereket tesz lehetővé, akár 360 terabyte/lemez kapacitást, 1000 °C-ig hőstabilitást, és gyakorlatilag korlátlan élettartamot.


"Fejlesztünk egy nagyon stabil és biztonságos formájú hordozható memóriát, ami rendkívül hasznos szervezetek és archívumok számára. Jelenleg a vállalatok biztonsági másolatot készítenek minden 5-10 évben az archívumaikról, mivel a merevlemez-meghajtó memória viszonylag rövid élettartamú. A múzeumok számára, melyek meg akarják őrizni az információt, vagy olyan helyeken, mint a nemzeti levéltárak, ahol hatalmas mennyiségű dokumentum található, valóban előnyös," - mondta  Jingyu Zhang vezető kutató.

Abban az esetben, ha az emberiség kihalna, az 5D memória kristályok "túlélnének", hogy elmondják a történetünket

A csapat főnöke, Peter Kazanszkij professzor kifejtette:


"Izgalmas dolog belegondolni, hogy létrehoztuk az első dokumentumot, mely valószínűleg túléli az emberi fajt. Ez a technológia biztosíthatja a civilizáció utolsó bizonyítékát, minden, amit megtanultunk, nem lesz elfelejtve."

Érdekes, hogy az emberiség történelmének megőrzését tartják a legfontosabbnak a tudósok, amit ezzel a technológiával elérhetünk.

Ha előttünk mások is felfedezték ezt a technológiát, akkor nagyon valószínű, hogy ugyanerre a következtetésre jutottak.

Évekkel korábban egy román, akkor hétéves gyerek, aki állítólag az Inua bolygóról inkarnálódott a Földre elmondta, hogy minden kifejlődött földönkívüli faj kristályokon tárolja az adatait, köztük a történelmüket.


Tehát ha meg akarjuk keresni a szilárd bizonyítékát, hogy léteztek az elveszett ősi civilizációk, pl. Lemúriaiak, Atlantisziak, földönkívüli látogatók, akkor azt kellene vizsgálni, hogyan kereshetnénk meg ezeket a "memória kristályokat".

Ha rögzített formában az utókorra kell hagynunk a történelmünket - csak arra az esetre, ha fajunk ezt nem teszi meg a század végére - , akkor a korong alakú (vagy jégcsap formájú, ahogy a Superman-ben láthattuk) kristály nem biztos, hogy a legmegfelelőbb forma egy ilyen fontos könyvtár számára.

A kristálynak elég szilárdnak kell lennie ahhoz, hogy ne törjön össze könnyedén, elég szépnek, hogy mások is megőrizzék, és lenyűgözőnek, hogy tisztelettel bánjanak vele.

Hogy miért? Mert azok, akik megtalálják, lehet, hogy nem tudják elolvasni az üzenetet, ezért szükséges, hogy túlélje egy darabban, amíg valaki kitalálja, hogy mi ez, és megtalálja a technológiát, mellyel dekódolni tudja a tartalmat.

Egy kristály azonban nem lehet elég, ezért minél többet készítünk, annál jobb.

Kristálytisztának kell lennie (szándékos szójáték), ha valamire utalást teszünk. Itt természetesen a híres ősi kristálykoponyákról beszélünk, melyekből legalább egy tucatnyi van magán- és közgyűjteményekben.

Az 5D kristályok1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

Mezoamerika rejtélyes ősi kristálykoponyái

Ezek a titokzatos kristálykoponyák egyesítik mindazt a szükséges funkciót (szilárd, szép, számos példány létezik belőle, és fenséges) számunkra, melyek képesek túlélni elég hosszú ideig, melynek üzenetét aztán egy fejlett faj képes lehet dekódolni.
 


A National Geographic szerint:


"Vannak, melyek kristálytiszták, mások füstös, vagy színes kvarcból készültek. Némelyik valódi emberi koponya méretű, nagyon finom részletekkel, míg mások kisebbek, és kevésbé kifinomultak. Mindegyikről úgy hiszik, hogy Mexikóból és Közép-Amerikából származik.

Sokan hiszik azt, hogy ezeket a koponyákat több ezer, vagy akár több tízezer évvel ezelőtt egy ősi, közép-amerikai civilizáció faragta ki. Mások abban hisznek, hogy a legendás Atlantisz szigetéről származó emlékek lehetnek, vagy bizonyítékok arra, hogy a földönkívüleik meglátogatták az aztékokat valamikor a spanyol hódítás előtt."

Sajnos ugyanazon fenti forrástól idézve, a British Múzeum és a Smithsonian Intézet kijelentette, hogy a náluk lévő eredeti koponyák hamisítványok:


"A koponyák újabb elektronmikroszkópos elemzése, melyeket a British Múzeum és a Smithsonian Intézet végzett, kimutatta azokat a jellegzetességeket, melyeket csak modern megmunkáló eszközök eredményezhettek."

Először is, az eredeti koponyákat mostanra könnyedén helyettesíthették volna hamisítványokkal. Azok, akik irányítják a világot, könnyű hozzáférésük van bárhol bármihez, amire vágynak.

Másodszor, csak azért, mert a koponyákon modernnek látszó megmunkálás mutatható ki, még nem bizonyíték arra, hogy azok hamisak. Rengeteg olyan nevezetességet ismerünk, ahol úgy fúrtak és munkáltak meg, olyan tökéletesen rakták össze, hogy azt még ma is nagy kihívás lenne másolni, ilyen például Puma Punku, vagy a Nagy Piramis Egyiptomban.

Érdekes idők várnak ránk a sarkon túl, ki tudhatja? Lehet, hogy egy nap hamarosan arról számolhatunk be, hogy felfedeztek egy olyan ősi kristálykoponyát, mely bolygónk és lakóinak valódi történelmét tartalmazza.

Az 5D kristályok2.jpg
  Kép forrása: Pinterest.com

http://ujvilagtudat.blogspot.hu