Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÉBREDÉS ÁLDÁSAI

2020-04-26

Jelentős kihívásokkal találkozhatunk az ébredés útján, de jótéteményei és áldásai nagyon is megérik a fáradozást.

 ébredés.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

AZ ÉBREDÉS ÁLDÁSAI

 

Amikor az ember számára derengeni kezd, hogy létezik egy teljesen más valóság is, mint amit eddig az egyetlen lehetséges valóságnak tekintett, nem ritka, hogy rátör az emberre az ismeretlentől való rettegés. De nem kell aggódnod. Le kell győznöd a félelmedet, meg kell tenned a következő, majd az azt követő lépést. Akármennyire is rettegnél, nem szabad leállni! A félelem egy jövőbeli esetleges dolog miatt jön létre, ha megteszed azt amitől félsz, a félelem eltűnik.

Ha azzal a TISZTA SZÁNDÉKKAL HALADSZ ELŐRE, HOGY ÉBREDÉSED ÖSSZHANGBAN LEGYEN A LEGFŐBB JÓVAL, ÉS NEM ENGEDED, HOGY A FÉLELEM MEGÁLLÍTSON, AKKOR FOLYTATÓDIK A FEJLŐDÉSED!

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzél, hogy a félelmeiden túljussál:

 

TISZTELET, HAJLANDÓSÁG, ALÁZAT, KITARTÁS, ÖNMAGUNK IRÁNTI EGYÜTTÉRZÉS, TISZTA SZÁNDÉK és HATALMAS BÁTORSÁG !

- HAJLANDÓSÁG arra, hogy megkérdőjelezzük azokat az alapvető feltételezéseket, amikkel felcseperedtünk, mert azok egyáltalán, vagy csak részben igazak!
- ALÁZAT , hogy el ne feledjük : emberi lény nem irányíthat!
- KITARTÁS , hogy akkor se meneküljünk el, amikor a negativítás legnehezebb mintái kerülnek felszínre!
- EGYÜTTÉRZÉS ÖNMAGUNK ÉS MÁSOK IRÁNT a saját emberségünkért, mert mindnyájan az ébredés és a tudatosabb élet megélésének fáradságos folyamatát éljük !
- TISZTA SZÁNDÉK az ébredés folytatásához !
- HATALMAS BÁTORSÁG az ébredés félelmekkel való szembenézéséhez!

AZ ÉBREDÉS ÁLDÁSAI :

Jelentős kihívásokkal találkozhatunk az ébredés útján, de jótéteményei és áldásai nagyon is megérik a fáradozást.

1. TISZTASÁG - Az érzékelésed fókusza egyre élesebb. Tudod, hogy tisztábban látod a dolgokat és kezded megérteni mit neveznek keleten a májá fátylának, vagy illúziónak. Amint átlátsz az illúziókon, rájössz, hogy az életnek sokkal több értelme és célja van, mint amiről azelőtt tudtál. " Az emberek csak azt látják meg, amire fel vannak készülve" - Emerson...

2. ELFOGADÁS - , hogy egyre kevesebb dolog zökkent ki a békességedből. Mélységes nyugalom áraszt el... Kevesebbet fogsz ítélkezni, "ellenkezni" és "helyezkedni" és egyre inkább pártatlanul viszonyulsz az élethez. Kezded másokban felismerni az Isteni lényt, élethelyzeteidben és körülményeidben pedig a TANULÁSI LEHETŐSÉGET.

3. ÖRÖM ÉS JÓKEDV -, azt veszed észre, hogy sokkal könnyebben nevetsz. Rájössz, hogy az öröm nem külső események függvénye, hanem belső állapot eredménye. " Isten jelenlétének csalhatatlan jele, az öröm jelenléte..."

4. EGYÜTTÉRZÉS - , A világra tekintve észreveszed, hogy vannak, akik szenvednek. Azt is felismered, hogy részt veszel-e a megítélésükben, és milyen mértékben. Belülről mindig nyitott szívvel és ítélkezés mentesen gondolsz rájuk! " Az elkülönülésben rejlik a világ nyomorúsága, az együttérzésben pedig a világ valódi ereje - Budha".

5. SZERETET - A legmélyebb tudatosság, a Szeretet magától értetődő jelenléte. Nem véletlen egybeesés, hogy a szentek és a misztikus írott és szóbeli beszámolói annyira hasonlítanak.
ISTEN TERMÉSZETE A SZ E R E T E T !

MIVEL MIND ISTEN RÉSZEI VAGYUNK, A MI TERMÉSZETÜNK IS A SZERETET ÉS TAPASZTALATI ÚTON MEGISMERHETJÜK SZERETETTELJES TERMÉSZETÜNKET 

 

ITT ÉS MOST! - minden mindennel összekapcsolódik

ÉRTÉKES VAGY, EGYSZERŰEN AZÉRT, MERT ISTENI LÉNY VAGY.

 

Az érdem belülről fakadó, belső valód.

 

 

Áldás