Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az élet 12 aranyszabálya

2019-09-02

Ha ezt a 12 alapelvet alkalmazzátok, óriási változás áll be az életetekbe

akasha 2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 

Az Élet 12 Aranyszabálya, nem az egyetlen ösvény, hanem az egyik ösvény a felemelkedés útján.

 

Ti sokkal többek vagytok annál, mint amit el tudtok képzelni magatokról, és akinek most megtapasztaljátok magatokat. Amennyiben nem vagy képes felemelni önmagad különböző alacsonyabb aspektusait, akkor nem tudod teljes mértékben megtapasztalni vagy elérni a teljes felemelkedést. Az emberiség döntő hányada, még azok is, akik jelenleg nem tudatosak - hogy így fogalmazzak - érzik a felemelkedési folyamat hatásait. Az az arány, amelyen keresztül a fény beáramlik planétátokra/bolygótokra, felgyorsult életet hoz mindannyiótok számára, és amit máskor egy év időtartama alatt tapasztaltok meg, azt most sokan egy vagy három hónap alatt élitek meg. Ez mind szükséges a bolygótok gyors fejlődése miatt. Gaia elkötelezte magát a felemelkedési folyamat mellett, ezért mindennek és mindenkinek, aki Gaia részét alkotja, keresztül kell ezen mennie.

 

Testetek csakrarendszere óriási változásokon megy keresztül felemelkedési folyamatotok következtében.

 

Minden egyes csakra magában foglalja az alacsonyabb és a magasabb tudatosságot. A 12 aranyszabály alapjai szintén a csakrákban találhatóak: mind a pozitívak, mind pedig az úgynevezett negatívak. Ti egyaránt vagytok pozitívak és negatívak, férfiak és nők, sötétség és fény, és felemelkedési folyamatotok megtanít benneteket arra, hogy a sötétséget hogyan alakítsátok át fénnyé, és hogyan váljatok teljes mértékben kiegyensúlyozott emberré, női és férfi energiátokban egyaránt. Éneteknek kizárólag a férfi és a női aspektusaitok azok, amelyeknek egyensúlyba kell kerülnie. Az én összes egyéb aspektusát fénnyé kell átalakítani. A fény és a sötétség egyensúlya nem létezik. A sötétséget fénnyé kell alakítani, és önmagatok férfi és női aspektusait egyensúlyba kell hozni.

 

Szén alapú testetek szilícium alapúvá válik. Minél inkább kristályossá válik testetek, annál könnyebbé, ritkábbá váltok, aminek következtében aztán egyre nehezebb lesz számotokra a sűrű vibrációkat befogadni – legyen az környezeti, egy személy, étel vagy bármilyen más anyag. Most röviden átadjuk azt a tizenkét aranyszabályt, amit a bolygón élő minden egyes embernek el kell sajátítania. Nem lehet kibújni alóla.

 

Az első aranyszabály az ŐSZINTESÉG.

 

Az Őszinteség aranyszabálya önmagatok hatalmának alapvető leckéjét tanítja. Minél inkább odafigyeltek és éreztek, annál inkább meg fogjátok érteni saját igazságotokat. Minél inkább határt szabtok, és minél inkább élitek önmagatok szeretetét, annál inkább megértitek az Őszinteség fogalmát. Az őszinteség annyit tesz, hogy mindig légy igaz magadhoz: az igazság elismerése, az igazság kimondása és az igazságotok megélése. Amikor az igazságotokat élitek, ezzel mindenki másnak is felajánljátok az alkalmat, hogy ők is felfedezhessék saját igazságukat, mert minden alkalommal, amikor saját őszinteségetek kapcsán kompromisszumot köttök, egy illúziót támogattok.

 

A második aranyszabály a SZERETET.

 

A szeretet a feltétel nélküli szeretet és önmagatok szeretésének gyakorlata. A feltételhez kötött szeretet tudatosságából való kitörésről szól. A feltétel nélküli szeretet azt jelenti, hogy annyira szeretitek önmagatokat és a másik személyt, hogy határt szabtok, ami lehetővé teszi a többi aranyszabály megvalósulását. Ezek egyike a tisztelet. Amikor magadat tiszteled, akkor biztosítanod kell, sőt ragaszkodnod kell ahhoz, hogy mások is tiszteletben tartsák határaidat. Ahhoz, hogy gyakorold a tiszteletet, neked is tiszteletben kell tartanod mások határait. A szeretetnek rendkívül sokféle jelentése van, különböző szintekkel és intenzitással bír. Amiről most beszélek, az önmagatok szeretete. A feltétel nélküli szeretet. Az „önszeretetet” azt jelenti, hogy elfogadjátok magatokat olyannak, amilyenek vagytok, megengeditek magatoknak, hogy emberek legyetek, megengeditek magatoknak, hogy megtanuljátok a leckéiteket, és ezáltal bölcsességre tegyetek szert.

 

A harmadik aranyszabály az EGYÜTTÉRZÉS.

 

Mivel az Együttérzés aranyszabály a nem-ítélkezés elvét is bevilágítja, ami a negyedik aranyszabály, ezért ezeket együtt fogjuk megtárgyalni. A nem-ítélkezést minden embernek el kell sajátítania, de előtte meg kell érteni, hogy ez mit foglal magában. A másik ember megítélésével csak önmagatok felett ítélkeztek, ugyanakkor, ha együttérzőek vagytok, azzal lehetővé teszitek belső gyermeketek és kamasz énetek számára, hogy kifejezhessék „hiányosságaikat” és „gyengeségeiket” ugyanolyan módon. Ha folyton elutasítjátok és megtagadjátok hiányosságaitokat, és nem néztek szembe az általatok gyengeségnek titulált részeitekkel, soha nem fogtok tudni úrrá lenni felettük. Ezért mielőtt ítélkeztek egy másik személy felett, nézzétek meg azt az aspektust, amit ez számotokra tükröz. Változtassátok ezt át elmétekben együttérzéssé. Ha fivéredet vagy nővéredet az együttérzés fényében látod, akkor a feltétel nélküli szeretettel áldod meg őket. Hozzásegíted őket saját igazságuk felfedezéséhez, saját személyes igazságukéhoz, vagy legalábbis személyes igazságuk felfedezésének folyamatának kezdetéhez, mert minden alapszabály egymásra épül. Azt sem szabad elfelejtenetek, hogy embertársaitok iránti együttérzésetek nem azt jelenti, hogy tolerálnotok kell azok durva bánásmódját vagy elfogadhatatlan viselkedését. Ebben az értelemben ez arról szó, hogy megállapítjátok, hol tartanak ösvényükön, és meghagyjátok nekik szabad akaratukat, saját eszközeiket, és az ok és okozat természetes törvénye majd gondot visel a többire.

 

A negyedik aranyszabály a NEM-ÍTÉLKEZÉS.

 

Általánosságban elmondható, hogy mások megítélése az emberek második természetévé vált. Anélkül teszik ezt, hogy elgondolkodnának rajta, egyszerűen megvizsgálják a másik ember életútját. Sokkal könnyebb megítélni egy másik ember utazását, mint alaposan megnézni saját életét. És ha az emberek továbbra is ragaszkodnak a mások élete feletti ítélkezéshez, anélkül, hogy ugyanabban a „cipőben” járnának, az az ítélet mindig is vissza fog tükröződni az énre, hogy megmutassa a személynek, hogy ítélete gyakorlatilag hol tükrözi az ő saját hiányát vagy élete komoly fájdalmát. Tehát ítéleteitek saját sebeiteket, sérelmeiteket tükrözik.

 

Az ötödik aranyszabály a KREATÍV KOMMUNIKÁCIÓ.

 

Nagyon lényeges folyamat a felemelkedésnél, mivel a kreativitás az, ami lehetővé teszi az elfojtások, elnyomások és a depresszió feldolgozását. A csakrák addig nem képesek a feldolgozásra, amíg az egyén életének bizonyos aspektusait elutasítja. A Kreatív Kommunikáció azt jelenti, hogy az egyén a kommunikáció összes formáját felhasználja saját maga számára, ami által ez egy kreatív eszközzé válik a kinyilvánításra és a feldolgozásra. Ez az egyik legfontosabb aspektus az emberekkel való kapcsolat kiépítésében. Ha nem a Szeretetet kommunikálod a szavaiddal vagy a testbeszédeddel, az emberek sem így fognak rád reagálni. Ha a kommunikációddal ítélkezel és kritizálsz, ugyanezt kapod majd cserébe. A Kreatív Kommunikáció roppant nagy hatalom eszköze, és mindenkinek meg kell ezt tanulnia bölcsen használni. A szavak rombolhatnak, ezért minden szó, amit csak kiejtesz a szádon, egy energiamezőt hoz létre. Ez az energiamező aztán kivetül arra a személyre, akiről beszélsz, vagy egy tapasztalatot teremt. A Mesterek gyakran tanították, hogy tudatában kell lenned, hogy milyen energiát vetítesz ki magadból, mert azt fogod megteremteni. Pontosan ugyanez a helyzet a szavakkal is, sőt még inkább, mert a szavaknak nagyobb az erejük, mint a gondolatoknak. Mikor negatívan beszélsz egy másik személyről, azok a szavak megérintik őt, és lángra lobbannak, ami a testi támadás egy formájaként ismert. Azok a szavak egyenesen rád fognak visszapattanni. Az érthető, ha valakivel rosszul bánnak, elárulnak vagy bántanak, akkor nagyon könnyen beszél negatívan a másikról. Ugyanakkor többet nyertek, ha a szeretet áldását külditek annak a személynek, hogy ők is megtalálhassák a fényt és a békét önmagukban. Mert ha ők megtalálják ezt a pontot magukban, akkor ti is megtaláljátok a békét, a gyógyulást és képesetek lesztek megbocsátani. Megbocsátás nélkül nem lehet tovább lépni. Minden egyes szó teremt valami pozitívat vagy negatívat.

 

A hatodik aranyszabály a TUDATOSSÁG, a hetedik pedig a FELELŐSSÉG, amik szintén összetartoznak.

 

Ha valaki tudattalanul éli az életét, az egyben felelőtlenül is éli azt. A felelősség nem más, mint az életre való felelet. Amikor nem élsz tudatosan, nem vagy képes azt a képességedet használni, hogy őszintén és szeretettel válaszolj mindarra, amit az élet eléd tár. Sok ember kihúzza magát a felelősség alól, mert nincsenek meg az eszközeik az élet körülményeinek kezelésére. Nem bíznak meg eléggé saját, abban való képességükben, hogy válaszoljanak az élet kihívásaira, annak érdekben, hogy megoldják a problémáikat, hogy megtalálják a megoldásokat. Amikor valaki kívül esik a Szellem és a lélek érintésén, nem képes megtalálni a megoldást. Ha valaki azt választja, hogy nem tudatos, akkor nem tudatosul benne, hogy ezáltal saját lelke növekedésének a stagnálását választja. A stagnáló, megrekedő energia betegséget idéz elő. Mikor a betegség előáll, nagyon nehéz annak hatásait visszafordítani, és rengeteg erőfeszítés és abszolút tudatosság kell ahhoz, hogy az egyén megértse a betegség eredeti okát. Ez az alapelv arra is kéri az egyént, hogy ismerje fel és vegye tudomásul a tudatosság egyéb formáit is, mint Isten élő aspektusait, akikkel megosztja a teret. Meg fogjátok érteni, hogy ha tudatában vagytok az összes életnek; a magatokénak és másokénak, az egy életfontosságú eszközzé fog válni lelketek túlélésében, az anyagi világban a nem túl távoli jövőben. Felelősek vagytok magatokért, Istenért és az emberiség többi részéért, hogy tudatosan cselekedjetek hatalmatokban, ami által elősegítitek bolygótok tudatosságának emelését úgy, hogy a Föld Anyát támogatjátok felemelkedési folyamatában. Ezért Ő is támogatni fog benneteket a tiétekben.

 

A nyolcadik aranyszabály a TISZTELET.

 

Isten összes teremtményének tisztelete, a legapróbb hangyától kezdve a leghatalmasabb bálnáig. Ezek a teremtmények mind a Szeretet manifesztációi, amik különböző formákban testesítik meg az életerő. Mielőtt leszakítotok egy virágot, kérjetek előtte engedélyt a virágtól. Ha át akartok ültetni egy fát vagy egy bokrot a kertetekben, mondjátok el a növénynek, hogy mi fog vele történni. Mielőtt lenyírnátok a gyepet, egyszerűen kapcsolódjatok össze a fű tudatával, és figyelmeztessétek. Mert sok millió miniatűr lénynek ott van az otthona, és jól esne nekik egy kis figyelmeztetés, mielőtt ez az óriási gép nekiesik, és lerombolja az otthonukat. Ez mind arról szól, hogy legyetek tudatában a világotoknak. Más szavakkal kifejezve, hogy legyetek TUDATOSAK. Ugyanúgy, ahogy ti is azt akarjátok, hogy tiszteljenek benneteket, és ragaszkodtok ahhoz, hogy az otthonaitokat is tiszteljék, és a személyes vagyonodat is tiszteletben tartsák mások. Az élet más birodalmai ugyanezt várják el. Kezdjétek el felismerni, hogy az élet más birodalmai milyen életfontosságú szerepet játszanak az emberiség fejlődésében. Amikor a gyermekeitek tündéreket vagy más elementál lényeket látnak, mielőtt azt mondanátok nekik, hogy ez csak a fantáziájuk szüleménye, engedjétek meg, hogy elmeséljék nektek az élményeiket. Minél jobban megengeditek ezt nekik, meglátjátok, hogy a ti ilyen irányú képességetek is elkezdődhet újra felébredni. Az emberek rengeteg rossz bánásmódot elfogadnak a többi ember és az élet többi királysága kapcsán, anélkül, hogy ennek tudatában lennének. Néhányan túl fájdalmasnak találják ezt, ezért aztán elfordítják a fejüket. Ettől nem fog megszűnni a probléma. Itt az ideje, hogy az emberek lehetővé tegyék saját természetüknek és lelküknek, hogy összeolvadjanak a természettel.

 

A kilencedik aranyszabály a HŰSÉG/ LOJALITÁS.

 

Az önmagadhoz való hűség kéz a kézben jár az őszinteségeddel, az igazságoddal. Hűségesnek lenni azokhoz, akik legmélyebb sebezhetőségeiket rád bízták, akik rád bízták azokat az aspektusaikat, amiket nem akartak másokkal megosztani; azokhoz az emberekhez, akik a te válladon sírták ki magukat. Önmagatokhoz, a hiedelemrendszereitekhez, az igazságotokhoz való hűségetek, és azokhoz, akik becsülnek, szeretnek és tisztelnek benneteket. Azokhoz, akik ott állnak mellettetek, és Istenhez való hűségetek, legyen az bárki, akinek Istent gondoljátok. Azáltal, hogy lojálisak/hűségesek vagytok, az istenség elveit élitek. Az istenség fő alapelve az, hogy bármit megtehetsz, amit csak akarsz, de soha ne árts semminek és senkinek. Akkor vagy hűséges az istenségedhez, amikor elegendő teret adsz mindenkinek, hogy hiedelemrendszere szerint cselekedjen, spirituális és egyéb értelemben, ítélkezés nélkül. Az az igazság, hogy ha valaki azt hiszi, hogy az általa járt út Istenhez vezet, akkor az úgyis lesz, és senki ember fia nincs abban a helyzetben, hogy ítélkezzen egy másik személy hiedelemrendszere felett, spiritualitására hivatkozva.

 

A tizedik aranyszabály a SZENVEDÉLY.

 

Az élet szenvedélye nélkül az ember nem képes a maga teljességében megtapasztalni az életet. A kreativitás az, ami lehetővé teszi a szenvedély megtapasztalását. A szenvedély szüli a kreativitást. Szenvedély nélkül épp, hogy csak csordogál a teremtőerő. A kreativitás nem merül ki a rajzolásban, az éneklésben vagy a táncban. A kreativitás az az életet adó erő, ami létrehozza és manifesztálja élő tapasztalatodat. Tehát az a kreatív energia, amit az elmétekben használtok, egy kreatív formában ölt testet, egy erőben, ami nem más, mint az életetek, amit most éltek. Minden energia kreatív. Teremthet akár pozitívat, vagy akár negatívat. Ez az, amiért a tudatosság és a tudatos élet oly fontos aspektusa egy mesternek, és ez az, amiért ez a tizenkét aranyszabály egyike a felemelkedés ösvényén. A szenvedély lehetővé teszi istenségetek kinyilvánítását; lehetővé teszi, hogy hasznosítsátok Istenadta tehetségeiteket és mások segítségére legyetek ebben a világban. A Szenvedély az élet szeretete, a szenvedély látja az örömet és elfogadja az élet ajándékait, amik a kihívásaid képében tárulnak eléd. A szenvedély az, amikor minden reggel, mikor felébredsz, köszönetet mondasz azért, hogy itt vagy ezen a bolygón. Megköszönöd magadnak, hogy ilyen bátor vagy, hogy ezekben az időkben itt vagy, és a fény vezetőjeként állsz, és kinyitod az ajtót azok számára, akik mögötted jönnek az úton. Ha magadhoz öleled a szenvedélyt, akkor képes vagy tovább menni – magad mögött hagyni a múltadat, és magadhoz ölelni az élet minden pozitív aspektusát, amit az felajánl számodra. Segítsetek másoknak, hogy meglássák önmaguk és a körülöttük lévő világ szépségét. Az be fogja indítani a szenvedély lángját a saját szívükben is. Minél több szenvedély fűti az embereket, annál inkább érezni fogják az életet, mert SZERETVE érzik majd magukat.

 

A tizenegyedik aranyszabály az IGAZSÁG.

 

Igazság nélkül semmi nem jöhet egyensúlyba. Ezért tisztességesnek kell lenned az önmagaddal való kapcsolatodban. Biztosítanod kell, hogy az összes rossz dolog az életedben helyes volt. Ez a magadnak és a másoknak való megbocsátást foglalja magában. Az egyik legfontosabb gyógyító folyamat a megbocsátás. Amikor azt érzed, hogy valaki megsértette az igazságodat valamilyen formában, igazságot kell tenni, mégpedig a sérelem begyógyításával. Minden sérelmet, ami jelen van az énben, teljesen meg kell gyógyítani a teljes felemelkedés érdekében, valamint annak érdekében, hogy az egyén a különböző szintek mögé tudjon menni, amik a leckéket szolgáltatják, és lehetővé teszik az egyén gyógyulását. Amennyiben nem vagy felkészülve arra, hogy szembenézz a múltaddal és meggyógyítsd a sérelmeidet, akkor körbe-körbe fogsz szaladgálni, mint a saját farkát kergető kutya. Azt is hozzá kell ehhez tennünk, hogy sokszor az egyén teste automatikusan emlékszik valamire a múltból, amikor valami olyan történik a jelenben, ami előhívja a múlt emlékezetét. Ez jelentkezhet egy hirtelen bosszúság vagy depresszióérzésben, aminek nincs semmi kézzelfogható oka. Vagy könnyekben törsz ki, szomorú vagy depressziós vagy, olyan mértékig, hogy nem akarsz mások jelenlétében tartózkodni. A test ilyen módokon emlékszik a múltra, és ez az emlékezet lényed érzelmi sejt szerkezetén keresztül áramlik ki. Máskor a test a fizikai struktúrán keresztül emlékszik, és a fiziológián keresztül fejti ki hatását. Sokan ilyenkor megfáznak, vagy visszatérő köhögés kapja el őket, esetleg folytonos fejfájás gyötri őket, ami migrénig fajulhat. Vannak, akiken kiütések keletkeznek, amik nem múlnak el, vagy valami olyan végzetes, mint a rák. Mindezek a testetöltések azt mutatják, amik nem lettek feldolgozva. Pszichológiátok határozza meg fiziológiátok erősségét. Bolygótokon az igazság hiánya azt eredményezte, hogy sok ember a saját kezébe vette a törvényt, és úgy érezték, hogy a mérleg egyensúlyba került, és ez gyakran még rosszabb eredményhez vezetett, mint előtte. Hadd biztosítsunk benneteket arról, hogy az igazság napjai lassan felvirradnak. Mihály Arkangyal vezeti ezt a projektet, és egyre több és több olyan esetet fogtok látni, ahol az igazság győzedelmeskedik. Ez azt is jelenti, hogy az ok és okozat egyre azonnalibbá válik a manifesztációk során. Vannak, akik ezt „azonnali karmának” nevezik. Ha az Univerzum törvényei szerint éltek, akkor biztosan a mindenki számára legjobb igazságszolgáltatásnak lesztek szemtanúi.

 

A tizenkettedik aranyszabály a HIT.

 

A Hit teszi lehetővé a hegyek megmozdítását. A Hit az, ami lehetővé teszi, hogy az ember egyik szemét Isten szeretetének örökkön jelenlevő fényén tartsa, még a legsötétebb órákban is. A Hit az egyike a legmagasabb hegyeknek, amit az emberek a legnehezebben másznak meg. A hit hegyéből sok tövis áll ki. Ezek a tüskék azok, amikor az ember életének legnehezebb kihívásaival találja szembe magát. A hit az a sétabot, ami átsegít benneteket a nehezen megmászandó hegyeken. Hit nélkül nincs remény, hit nélkül nehéz bizakodni. Találjátok hát meg a hitet a szívetekben Szeretteim – találjatok alkalmat rá, hogy újraépítsétek a Hit nővérével a kapcsolatotokat, és ő őszinte és hűséges barátotok lesz. Az egy rendellenesség, hogy amikor a dolgok rosszra fordulnak, az első dolog, ami kirepül az ablakon, az nem más, mint a hit. Valójában ez az, amihez a legjobban kellene ragaszkodnotok annak érdekében, hogy túljussatok a kihívásotokon.

 

Ezt a tizenkét alapelvet, ha tanulmányozzátok és alkalmazzátok, óriási változás áll be az életetekbe.

 

Annak érdekében, hogy megtartsátok ezeket az elveket a szívetekben, imádkozzatok minden nap. Az ima megtörténhet meditáció, vizualizáció formájában, mondogathattok megerősítéseket, és ezt bárhol megtehetitek. A Keleti és a Nyugati tanítások összeolvadtak szeretteim. Többé már nem különállóak. A nyugati világ elkezdte sikeresen beépíteni a kelet sok tanítását, a kelet pedig megtanulta, hogy rugalmasabb legyen tanításaiban. Itt az ideje, hogy újraegyesüljetek a lelketekkel. Lélek természetetekkel. Soha nem hagyott el benneteket. Mindössze ti feledkeztetek meg róla, és hatalmatok nagy részét az alacsonyabb egótoknak adtátok át, annak az egónak, aki most azt mondja, hogy biztonságos felhagyni az irányítással, és átadni azt a léleknek, és megtapasztalni azt az örömet, ami ezzel az egyesüléssel jár. Mindannyian királynők és királyok vagytok a magatok módján. Ismeritek az Élet alapelveit, mert azok ott vannak bennetek.

 

Bevésődtek lényegetek központi magjába, amivel össze vagytok kapcsolva, mindössze meg kell találnotok ezt a kapcsolódási pontot, és ez a szívetekben található.

 

Isten Fénye tartson meg benneteket isteni terveteknek megfelelően, Isten szeretete ihlessen és motiváljon mindnyájatokat, hogy mindig igazak legyetek magatokhoz és Istenetekhez. Minden nap találjatok egy pillanatot, amikor elismeritek életetek szépségét és örömét.

 

 

 

 

 

 

 

Michelle Eloff által közvetítve, (kivonat), forr. szivtánceoldal.hu