Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az Élet virága

2018-10-24

A teremtés mintája

 Az Élet virága.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Az "Élet virága" megtalálható minden nagyobb világvallásban. A teremtés mintái alkotják, ahogy kiemelkedtek a Nagy Ürességből. Minden a teremtő gondolatából teremtődött.
Az Élet Magjának a teremtése után ugyanannak az örvénynek a mozgása folytatódott miközben létrehozta a következő szerkezetet, amit az Élet Tojásának ismerünk.

Ez a szerkezet az alkotja a zene alapjait, ahogy a szférák közötti távolság megegyezik a hangok és félhangok közötti távolsággal a zenében. Szintén  azonos a harmadik embrionális sejtosztódási szakasz sejtszerkezetével (Az első cella két sejtre oszlik, aztán négy sejtre, majd nyolcra). Ahogy ugyanez a struktúra tovább fejlődik, megteremti az emberi testet és a teljes energetikai  rendszert, beleértve azt is, amely, a Merkaba-t hozza létre. Ha folyatatjuk ezt a szerkezetet, akkor eljutunk az úgynevezett Élet Virágához.

Az élet virága egy titkos szimbólumot hordoz, amely úgy jön létre, ha 13 kört rajzolunk az Élet virága köré.
Ezáltal fedezhetjük fel a legfontosabb és legszentebb mintát az univerzumban. Ez a forrása minden létezőnek, mely szimólumot az Élet Gyümölcsének neveznek. 13 információs rendszerert tartalmaz. Mindegyik a valóság egy másik aspektusát magyarázza. Így ezek a rendszerek képesek hozzáférést biztosítani számunkra mindenhez, kezdve az emberi testtől a galaxisokig. Például az első rendszerben lehetséges olyan molekuláris szerkezetet teremteni és bármelyik élő sejt felépítését, ahogy az univerzumban létezik. Egyszóval minden élő teremtményét.

Az élet virága leggyakoribb formája a hatszögletű minta (ahol minden egyes kör a középpontja a kerülete a környező hat azonos átmérőjű körnek) melyet 19 teljes és 36 részleges körív alkotja, amit egy nagy kör határol.

Az "Élet Magja" hét körből áll, alatt elhelyezett hatszoros szimmetriát, amely egy minta körökben és lencsék, amely az egyik alapvető összetevője az Élet Virágának mintázata..

Ozirisz templomában Abüdoszban található a legrégebbi példa erre. Faragott gránitból van és valószínűleg Ra szemét képviseli, a fáraó fennhatóságának szimbóluma.

Más példák találhatók föníciai, asszír, indiai, ázsiai, közel-keleti és a középkori művészetekben.


Az Élet virága1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

Forrás: http://galaktikusportal.hu