Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Az ölelésről

2019-07-14

Amikor valakit megölelsz az energiák összekeverednek a szívcsakra szintjén

1 medi ang 12.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Adama: Az embereknek meg kell érteniük, hogy nem megfelelő a másik személy engedélye nélkül megérinteni valakit, akivel nincs megalapozva egy szívbéli kapcsolat, vagy akit nem ismernek jól, bármennyire is jó szándékú legyen a közeledés, kivételt képeznek vészhelyzetek vagy hasonló körülmények. Végső soron, bármennyire is tiszta a szándék, az emberek mindig többet fognak elvenni annál, mint amennyit adnak; ilyen a természete ennek a fajta cserének, és semmi mást nem tehetsz, minthogy elkerülöd. Ritkán csinálják ezt tudatos szinten. Nem a partnereitekkel és a gyerekeitekkel, vagy a közeli családtagjaitokkal való kapcsolatotokról beszélünk.

 

Mindenkinek aki arra vágyik, hogy egy ötödik dimenziós rezgésbe lépjen, el kell akarnia engedni minden olyan harmadik dimenziós kulturális hagyományt és szokást, melyek nem fognak támogatni titeket abban a dimenzióban, amit kerestek.

 

A mi kultúránkban a barátság gesztusával üdvözöljük egymást, tenyerünket összetéve és megérintve a szívcsakra területét, valamint a szemünkön keresztül szívtől szívig kapcsolódunk a másik személlyel egy nagyon finom bólintással és egy mosollyal. Nem mindig van szükség arra, hogy hangosan mondjunk ki valamit; a szavak lehetnek olyan egyszerű telepatikus üzenetek, hogy ,,béke legyen veled!" vagy valami hasonló. A szeretetet és az elfogadást a szíven keresztül adjuk át egymásnak és fogadjuk be. Ez minden, amire szükség van ahhoz, hogy kimutassuk szeretetünket és tiszteletünket a másik személy(ek) felé, akikkel találkozunk. Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, ha családtagokon kívül valaki megengedi a mi dimenziónkban, hogy megérintsük, és nem túl gyakran teszünk ilyesmit. Csak olyankor tesszük, amikor erre különleges okunk van, és ,,mindig" csak engedéllyel. Így történik ez a mi dimenziónkban, és a legtöbb galaktikus civilizációban úgyszintén. Nincs szükségünk rá, hogy megérintsük egymást ahogyan azt ti dimenziótokban teszitek.

 

Ezt szükséges nektek is magatokra öltenetek, amint magasabb rezgési szintre kívántok jtuni.

 

Mi nem próbáljuk megváltoztatni kulturális hagyományaitokat. Mi csak próbáljuk tudatosítani bennetek, hogy létezik egy magasabb mód, és szabadon élhettek a lehetőséggel, vagy sem. Amire kérünk mindannyiótokat az, hogy mostantól fogva vegyétek ezt figyelembe és tartsátok tiszteletben azokat, akik nem akarnak ebbe a gyakorlatba belebonyolódni annak érdekében, hogy spirituális rezgésüket és energiájukat egy a számukra kényelmes szinten tarthassák. Saját szűkölködésetek és az önmagatok iránti szeretet hiánya késztet arra titeket, hogy mindig ilyen energiacseréket akarjatok végezni egymással. Ennek semmi köze sincs a szeretethez; egyszerűen egy kulturális szokássá vált. Léteznek olyanok, akik tudatosan, vagy nem tudatosan, egyik embertől a másikra mennek ölelésekért és puszikért.

 

Valójában, komoly szükségük van mások energiájára, mivel nem hozzák azt létre belül Önvalójukból.

 

Hogy a saját hiányukat kompenzálják, energiát szívnak mindenkitől akit megérintenek. Ezt ők a szeretet nevében teszik, és mi elmondjuk nektek, hogy ennek semmi köze sincs a szeretethez. Az egó kuncsorog az érzelmek után, mivel nagyon gyakran nagyon kevés benne az önszeretet. Amikor valakit megölelsz, a két résztvevő energiái a szívcsakra szintjén összekeverednek. Nem minidig bölcs dolog megengedni, hogy ezek az energiák cserélődjenek, főleg olyanokkal, akiket nem ismersz.

 

Nagyon gyakran az olyan alacsonyabb világokból való ,,entitások", akiket ti ,,stopposoknak" neveztek, így kerülhetnek át másvalakihez.

 

Ez nagyon gyakori barátaim, és állandóan látunk olyan embereket az összejövetelek után gyötrelmek közepette, amikor sok embert engedtek közel a szívcsakrájukhoz, és így számukra nem kívánatos energiák ugrottak át az auramezőjükbe. Gyakran ez volt a kiváltó oka egy hirtelen mentális betegségnek olyan emberekben, akik azelőtt teljesen normálisak voltak.

 

Tanuljátok meg őrizni és védelmezni saját energiáitok feddhetetlenségét.

 

Ez alapvetően szükséges ahhoz, hogy felépítsd a saját halhatatlanságodat. Felelős vagy azért, hogy érett módon kezeld az energetikai meződet. Ezek az emberek általában nem tudják mi történt velük, és nagyon gyakran évekig élnek együtt azzal a kínnal és kényelmetlenséggel, amit hosszú idővel azelőtt szedtek össze ezektől a stopposoktól. Mindazoknak mondom, akik ötödik dimenziós frekvenciába akarnak kerülni, hogy többé nem engedhetitek meg, hogy "könnyelműen" ilyen cserékbe bonyolódjatok. Igazán nem szeretünk erről a témáról beszélni , de úgy érezzük, szükséges most számotokra a ti dimenziótokban teljesen tudatossá válni arra vonatkozóan, hogyan lehet az energiátokat elveszíteni, vagy rosszul felhasználni.

 

A mi dimenziónkban nincs kockázata annak, hogy ilyen helyzet nyilvánuljon meg, és még így is, teljes mértékben megmaradunk annál, hogy tiszteletben tartjuk a saját energiáinkat és másokét is. Ez az egyik tényező, mely sértetlenül tartja a halhatatlanságunkat.

 

Ha egyszer megtanulod megadni magadnak az összes szeretetet, mely lényed Isteni Lényegétől származóan benned van, és képes vagy annyira szeretni önmagad, hogy ez a szeretet túlcsordul szíveden, akkor már nem lesz többé szükséged arra, hogy ezeket a kulturális hagyományokat fenntartsd.

 

Ezek egy szükségletből jöttek létre, és úgy érezzük, neked nincs szükséged arra, hogy folyamatosan ily módon kifejezd ki azokat. A te választásod. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy ez valami nagyon rossz dolog, hanem azt mondjuk, hogy ez a hagyomány egyszerűen egy harmadik dimenziós viselkedés, ami nagyon jól szolgált téged eddig, de az új energiában nem fog hasznodra válni. Ha magasabb rezgésbe akarsz kerülni, szükséges bevezetned azokat a viselkedéseket, melyek az általad keresett dimenzióban elfogadhatóak. Azok számára, akik harmadik dimenzió rezgésében kívánnak maradni, tanácsos azokat a dolgokat folytatni, amik ideragadva tartottak.

 

Bármennyire is szeretőek és jóindulatúak lehetnek ezek a cserék, az egyik mindig energiát kap, a másikat pedig leszívják. Ezt nem tudjátok elkerülni, hacsak nincs pontosan egyforma spirituális energiaszintetek. És ezt te nem tudod amikor először találkozol valakivel, ugye? Itt az ideje , hogy kiállj magadért, és kezd el átadni ezt a fontos tanítást az embereknek akikkel találkozol, amikor úgy érzékeled, hogy szükséges beépíteniük ezt a bölcsességet mesteriségük részeként.

 

Mindnyájan kiképzésen résztvevő mesterek vagytok különféle szinteken, és ha el akarjátok érni a teljes mesteriséget, elengedhetetlenül szükséges, hogy most kezdjetek el mesterekként viselkedni, ha valaha szeretnétek levizsgázni.

 

 

A Beavatás Utolsó Lépései az Ötödik Dimenzióba való Végső Bebocsátáshoz - részlet

Közvetítette: Aurelia Louise Jones