Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÖNERŐVEL VALÓ RENDELKEZÉS

2021-10-28

Az önmagatok értékességébe vetett hit ápolása kiváló idő- és energiabefektetés

medi tudat szív 2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

 

AZ ÖNERŐVEL VALÓ RENDELKEZÉS

 

Az önmagatok értékességébe vetett hit ápolása kiváló idő- és energiabefektetés.


Ti vagytok annak az életenergiának az irányítói, mely fenntart és összekapcsol benneteket a nagyobb kozmikus valósággal. Amikor nem vesztek tudomást valóságteremtő képességetekről, vagy feladjátok azt, akkor lényegében átengeditek másnak az erőtök kezelését. Az, hogy hajlamosak vagytok azt hinni, hogy egy rajtatok kívül álló lény fog megmenteni benneteket, már régóta bele van programozva az emberbe. Senki nem fog megmenteni benneteket: ahhoz, hogy kibontakozzatok és felvirágozzatok, nektek kell kezetekbe venni az életeteket!

 

A megtapasztalt érzések fontos kulcsok annak megértéséhez, hogy hogyan működtök.

 

Még egyszer:ha követitek az érzéseiteket, rá fogtok találni a meggyőződéseitekre, s amikor azokat megtaláltátok, szemtől szembe fogjátok találni magatokat azokkal az elképzelésekkel, melyeket a valóságváltozatotok építésére használtok. Ha növelni akarjátok tudatosságotokat és nagyobb önerőhöz szeretnétek jutni, akkor meg kell vizsgálnotok, hogy milyen gondolatokat tárnak fel az érzéseitek, mert a megfigyelt és átvizsgált gondolatok eredetét és célját ki lehet nyomozni.

 

Nem vagytok hozzáragasztva a gondolataitokhoz, sem pedig ahhoz az énhez, akiről azt hiszitek, hogy ti vagytok – és az ősök vére sem kötelez örökre! A saját magatok teremtményei vagytok, az idők során összegyűjtött ideák és tapasztalatok felhalmozódása, amit a saját javatokra is felhasználhattok, hogy felépítsétek velük a hőn áhított valóságváltozatot.


A tudás hatalom, s javatokra válik, ha nem feledkeztek meg erről az ősi, önmagától értetődő igazságról.

 

Minden gondolat erősen hat a világotokra. A világos gondolat, szó és tett a legnagyobb fontossággal bír a kívánt valóságváltozat megteremtésében. A régi időkben, a mágia világában ismeretes volt a szó hatalma. A nyelv erőteljes eszköz az energia formába öntéséhez,irányításához. Azt ajánljuk, hogy szavaitokat tudatosan, körültekintően és biztonsággal válasszátok meg,tudjátok, hogy mit akartok, és teremtsetek világos, pozitív szándékot a céljaitokat illetően!

 

Az önerővel való rendelkezés érzéséhez elengedhetetlen az értelmes célok és elgondolások követése.

 

Minden gondolat és szó hatással van a tudat alatti emlékek tárházára – a saját gondolataitok és szavaitok, illetve a külvilágból származók egyaránt.Ha valaki erősen szenzitív, akkor azt a mások gondolatai és tettei is befolyásolják, különösen, ha gyengék a határai, és nem nagyon van tisztában azzal, hogy ki is ő valójában. Az olyan külső szuggesztiók, mint például a tévéből érkező képek, szintén programozzák a tudat alatti és tudattalan elmét. A tudósaitok végeztek olyan kísérletet, amelyben az agyat vizsgáló EEG műszert rákapcsolták tévét néző emberekre; a műszer a delta-hullámok tartományában rögzített agytevékenységet, amely lényegében egy könnyen programozható alvóállapot.

 

Ha nem vagytok tudatában a gondolataitoknak, vagy lemondtatok az irányításukról, akkor az elektronikus eszközök könnyen a befolyásukba és hatalmukba keríthetik a gondolataitokat.

 

A tudatos elme adja ki az utasításokat, a tudat alatti elme pedig az a feldolgozó központ, ahol az utasítások vagy meggyőződések átszűrődnek, majd végrehajtódnak. Az életetek erővel telítése ott kezdődik, amikor hatalmat szereztek a gondolataitok felett. Azután el kell döntenetek, hogy mit akartok, és lépnetek kell, hogy azt elérjétek; különben az utasításaitoknak nem lesz tudatos szándéka, hogy irányítsa az életeteket.

 

Ezek az idők, melyeket most éltek, a legjobb képességeitekért kiáltanak, míg az önmagatok értékességébe vetett hit ápolása kiváló idő- és energiabefektetés.


A boldogság és a békés lelkiállapot az igazi erő ismertetőjegyei, s ezek akkor vannak jelen, ha az értéketekkel és az intuíciótokkal kapcsolatban egyensúly van bennetek.

 

 

 

 

 

(Barbara Marciniak A fejlődés ösvénye - részlet)