Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS FELÉ

2023-09-08

Mentális és érzelmi összehangolás

medi tudat 8.jpg

 

Mentális és érzelmi

összehangolásunk irányítása

 

Amikor csendben ülünk és befogadó állapotba kerülünk, sok minden világossá válik. Amikor az ego nyugodt és visszahúzódik, megnyithatjuk tudatosságunkat a korlátozott ego tudatunk fölé, a magasabb energiaminták felé. Beléphetünk a gondolaton túli birodalomba, a tudás szintjére. Ez egy olyan tudás, amelyet az ego nem tud megcáfolni. A magasabb szintű tudás jelenléte magában hordozza a szív érzelmeit. Ekkor a határtalan, életet fokozó kreativitás kvantumállapotában vagyunk. Megtapasztalhatjuk a nem lokalizált (feltétel nélküli) hálát, szeretetet, együttérzést, szabadságot és örömöt. 

 

Ez az Önmegvalósítás kezdete.

 

Sok gyakorlással megőrizhetjük az együttérzés és a hála állapotát, még a legsötétebb tapasztalatokban is. Képzeletünk segítségével előhozhatjuk azt a képességet, amely által minden lényben megláthatjuk a Teremtő Tudatosságát. Ez az a vibrációs jelenlét, amellyel összhangba akarunk kerülni, és ez biztosítja azt a minőségi élményt, amely rezonál jelenlegi vibrációs mintánkkal.

 

Amint tudatába kerülünk a fizikai világon túli valóságnak, egyben egy szebb élmény megtapasztalása is feltárul előttünk. Erre a fajta felismerésre vezetnek bennünket Ez egy velünk született adottság, amit mélyen ismerünk. Ebben a létállapotban tudatában lehetünk igaz valónknak, mint a végtelen tudat élő fraktálja. Emberi személyiségünk kifejeződését magasabb tudatunk irányíthatja, bizonyos élmények utáni vágyainknak megfelelően.

 

Az emberi személyiségen túli tudatosság megnyitása lehetővé teszi, hogy felismerjük a forgatókönyveket és megértsük az életünk tapasztalatainak értelmét.

 

Ez a belső tudásunk része. Amikor a tisztánlátás állapotában vagyunk, megjelennek a rejtett képességeink. Ha fel tudjuk ismerni, hogy végtelen tudatosság vagyunk, semmi sem tarthat vissza attól, hogy megteremtsük azt, amire vágyunk. Ekkor minden motivációban teljesen szívközpontúak lehetünk. Teljes szabadságunk lesz arra, hogy a legmélyebb szeretettel és hálával éljük meg a legmagasztosabb sorstervünket az életünkben.

 

Az Önmegvalósítás felé vezető úton tudatára ébredünk végtelen lényegünknek és korlátlan kreativitásunknak. A tudatos jelenlét örök lényegét korlátlan képességekkel valósíthatjuk meg a személyes élményeink megalkotásában, bármilyen módon is kívánjuk kifejezni azokat. 

 

Csak arra kell koncentrálnunk, amit akarunk, és hozzá kell igazítanunk érzelmi jelenlétünket. 

 

Bármit is tapasztalunk bármely dimenzióban, a saját energetikai összehangolásunk eredménye lesz.

 

 

Írta: Kenneth Schmitt

Fordította: Aysha