Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BÉKE ÉS BOLDOGSÁG

2023-05-20

A béke az emberi szívben lakozik

szent lélek 5.jpg

 

BÉKE ÉS BOLDOGSÁG

 

A béke az emberi szívben lakozik. 

 

A belső béke külső békét teremt a kapcsolataidban és a globális tudatra gyakorolt ​​​​hatásban.

 

A béke egy választás. Tartja a határokat és tiszteli mások határait. Ha felállítod a határaidat és nem engeded, hogy mások behatoljanak a teredbe és amikor tiszteletben tartod mások határait, és nem hatolsz be a személyes terükbe, akkor lehet lépni a következő szintre, a kölcsönös együttműködés állapotába.

 

A kölcsönös együttműködés azt jelenti, hogy szívből jövő indíttatásból támogatjátok egymást. Segítesz az embereknek, mert szereted a bennük lévő lelket. Nem a külső személyiségük a fontos; a belső fényük, a szellemük, amit mindig szerethetsz, függetlenül a külső tetteiktől. Ez a feltétel nélküli szeretet alapja.

 

A feltétel nélküli szeretet legjobb modellje közvetlenül feletted van a nappali égbolton. A Nap mindenkire egyformán süt, ítélet nélkül. A Teremtő bőkezűségének lángoló szimbóluma, állandó áradása az élet megtapasztalásához szükséges energiának.

 

Amikor a szeretet és a félelem közötti választás előtt állsz, akkor a szívedre, mint a felemelő érzelem inspiráció forrására hangolódsz.

 

A szeretet és a támogatás a tartós béke kulcsfontosságú feltétele. Minél több ember öleli át a békét a saját életében, annál jobban tudjuk befolyásolni a globális tudatot, amelyen mindannyian osztozunk ezen a bolygón.

 

A boldogság az élet fájának gyümölcse. 

 

Olyan mint az iránytűben lévő tű, amely azt jelzi, hogy jó úton haladsz, hogy tudatosan jársz az életed ösvényén.

Az igazi boldogság a belső öröm, amely őszinte és örökké tart. Ez abból fakad, hogy rezonanciában vagy a belső céloddal, a belső éneddel.

 

A belső éned a lelked azon részed, amely örökké él, az a részed, amely mindig ott van, hogy segítsen, veszessen és megvédjen téged.

 

Ebben a belső lélekben ég a láng, amely összeköt téged a Teremtés egész világegyetemével. Ez a kapcsolatod a Végtelen Léttel, a Mindennel, Ami Van.

 

A spirituális kapcsolatod szívében egy csodálatos esszencia rejlik. Ez a spiritualitás és az örömteli élet lényege. Ahogy növekszik tudatos kapcsolatod ezzel az esszenciával, úgy nő a boldogságod szintje is.

 

Az összekapcsolt élet céltudatos és kifizetődő élet. Ez az, ahol erőfeszítéseiteket pontosan azon helyzetek feltárására fordítjátok, amelyeket megtapasztalni jöttetek ide a Földre. Szeretettel és bölcsességgel ezeket a helyzeteket tartós sikerré alakítod.

 

Az életen keresztül megtapasztalod a Teremtés végtelen sokféleségét. 

 

Az életen keresztül visszautazol ahhoz a forráshoz, ahonnan jöttél. 

 

Az életen keresztül megtalálod a belső lángot, amely az örök öröm és boldogság kulcsa.

 

 

 

Írta: Owen Waters

Fordítás: Aysha

https://infinitebeing-com