Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

EGY BÖLCS INDIÁN ÜZENETE

2021-12-20

Az új világban a szív szava fog diktálni

indián felső világ.jpg

 

Egy amerikai „bölcsesség-őrző” sámán tanításai

 
Egy amerikai „bölcsesség-őrző” sámán Kiesha Crowther tanácsokat ad arra nézve, hogy mit tehetünk mi a saját ügyünkben ahhoz, hogy nyitottak és felkészültek legyünk a mindennapi változásokra. Üzeneteiben nem szerepelnek negatív történések, ám felhívja a spirituális beállítottságúak figyelmét, akiket ő úgy nevez „akik nyitott szívvel élnek” bizonyos elkerülhetetlen dolgok végbemenetelére.
 
A tanítása alapjait egy bizonyos szellemi úton érkezett üzenetre állítja, amit neki hivatásából adódóan közvetítenie kell. Szerinte az új világban a szív szava fog diktálni, és majd csak az ennek élő emberek fognak tudni boldogulni az új világban, ami hamarosan eljön.
 
Fontos emlékeznünk az őseinkre, az őseink által közvetített kultúrára, szokásokra és ezzel együtt kezdjük el tudni végre, kik vagyunk és miért vagyunk ezen a földön.
 
Majd végül, emlékezzünk arra, hogy teremtők vagyunk: Istenek és Istennők, mind egyenlőek.
 
Majd a kollektív tudatról beszél, hogy ha értenénk, hogy mindnyájan teremtők vagyunk, egymás lényei, akkor nem háborúznánk egymással, hiszen teremtő teremtőt nem ölne meg. Pusztítás helyett értsük meg teremtő mivoltunkat – elménk teremtő erejét -, és értsük meg azt is, hogy az egyetlen dolog, ami ebben korlátoz, az mi magunk vagyunk. 
 
1. Forduljunk el a negatív dolgoktól. Ez persze nem azt jelenti, hogy felejtsük el a rossz híreket, negatív történéseket, hanem arról szól, hogy a teremtő energiáinkat, figyelmünket a teremtendő jó dolgok felé irányítsuk. Ne teremtsünk és éltessünk negatív dolgokat.
 
2.Éljünk szívből. Kezdjünk el gondolkodni azon, mit csinálnánk szívesen. Ha nem tetszik az a világ, teremtsünk jobbat. Ne mást várjunk cselekedni helyettünk.
 
3. Ne ragaszkodjunk senkihez és semmihez. Meg kell tanulnunk együtt élni az élet változó folyamatával. Ez nem azt jelenti, hogy nem szerethetünk embert és eszmét, de mindennek megvan a maga ideje, ami ha lejár, akkor el kell engednünk az adott dolgot vagy személyt. Ellenkező esetben elvesszük a saját lehetőségünket a fejlődéstől, ami közös érdekünk.
 
4. Éljünk tudatosan, hallgassunk a belső hangra, az intuíciónkra. Figyeljünk magunkat, a minket körülvevő életet. Kik vannak velünk, mellettünk, ellenünk? Kivel kapcsolatban vannak jó érzéseink vagy rossz érzéseink? Építsük le a rosszakat.
 
5.Ismerjük el, hogy van egy nálunk magasabb intelligencia, tudás, vagy ha úgy tetszik, rendező elv – vagy csak a univerzum törvényszerűségei, amik anyagi síkön manifesztálódnak pl.: fizika, matematika. - Ez uralkodik az univerzumban, ennek vagyunk mi is alárendelve. A dolgok nem véletlenül történnek, aki most itt van a bolygón, nem véletlenül van itt. Nekünk dolgunk van és ezt most el kell végeznünk.
 
6. Értsük meg, a történelem a GONDOLKODÁS fejlődésének történelme, és nem a technológia és termelés fejlődésének a története. Fontos látnunk ezt, a vezérlő elvet. Amikor a gondolkodást a természet törvényei uralták, akkor még rend volt, de aztán jött valami, ilyen volt a vallás, amely elkezdte azt tudatosítani az emberekben, hogy Ő irányít. Az emberek elhitték, amit a vallások tanítottak. Itt indult el az az út, amin most járunk. Már nem a saját gondolat irányította az embereket, hanem a vallás tanításai. Óriási különbség. Mert elfelejtettük, hogy mi teremtők vagyunk, hogy mi teremtjük meg a saját életünk minden részletét. Ezért kell emlékeznünk. Arra, hogy kik vagyunk mi. DE fontos, hogy szívvel alkossunk. Egy szívvel alkotó ember nem teremt olyat, amitől rosszul érzi magát.
 
7. Szokjunk hozzá, hogy újszerűen nézzünk rá a fizikai világra. A világ nem pont olyan, mint amilyennek látjuk. A világ most olyan, amilyennek velünk azt láttatják. Minden dolog él, tele van energiával. Csak gondolatban kell átállítanunk magunkat, a hitrendszerünket. S, ami a leglényegesebb, hogy meglássuk, ez az energia tart bennünket életben. Az az energia, ami mindenhol ott van.
 
8. Meg kell tanulnunk energiát átadni, átvenni a növényektől, hegyektől, folyóktól. A természetből, ahogy adva van. Ha energiára van szükségünk, menjünk ki a természetbe, ne másokat "csapoljunk" meg.
 
9. Ne másokhoz viszonyítsuk magunkat. Nem érdekel, hogy ki mit ért el, hol tart, mindenkinek saját feladata van. A személyiség nem fontos, csak a jól-lét. Ki vagy, miért vagy, hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból? Ez számít!
 
10. Figyelj az álmaidra! Legyenek azok éjjeli álmok vagy nappali álmodozások. Minden fontos, ami megtalál. Gondolkodj el rajtuk, miért jönnek azok a képek! Mire figyelmeztetnek? Ha valamilyen ötleted támad, hirtelen gondolat jut az eszedbe, figyelj oda rá! Ha furcsa véletlenek esnek be az életedbe, gondolkodj el rajta miért történt! Most minden számít. A felettes éned információt küld neked, csak oda kell figyelned! Ezek vezérelhetik az életed