Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Eltitkolt igazságok

2018-10-31

Tételezzük fel, hogy a földi élet egy hatalmas, precízen egyensúlyban tartott és kidolgozott illúzió, egy iskola, ahol a spiritualitás mesterjelöltjei tanulnak

isá90 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com 

Eltitkolt igazságok

...Tételezzük fel...

Tételezzük fel, hogy a földi élet egy hatalmas, precízen egyensúlyban tartott és kidolgozott illúzió, egy iskola, ahol a spiritualitás mesterjelöltjei tanulnak. Tételezzük fel, hogy ezt az illúziót figyelik és terelgetik nálunk sokkal fejlettebb lények, akiknek szintjét talán elképzelni sem tudjuk. Tételezzük fel, hogy bármilyen intelligensek is vagyunk, vannak nálunk sokkal, de sokkal intelligensebb emberek is, akiknek a nyomába se érünk... még.

Tételezzük fel, hogy a plafon átlátszó és ezek a lények minden gondolatunkat, szavunkat, cselekedetünket ismerik. Tételezzük fel, hogy ők csakis szeretettel és együttérzéssel viseltetnek irántunk. Tételezzük fel, hogy mélységesen megértik minden szenvedésünket, és megbocsátanak nekünk akkor is, ha valami szörnyűséges bűnt követtünk el; nem szégyenítenek meg és nem vetnek meg minket akkor sem, amikor mindenki más ezt teszi.

Tételezzük fel, hogy ők osztják nekünk a karma tisztítótüzét, amikor áthágjuk mások szabad akaratát, de ezt szeretetből és tiszteletből teszik, hogy bennünk helyreállhasson a tökéletes egyensúly. Tételezzük fel, hogy amikor törlesztettük karmánkat, sosem kell félnünk többé, mindig azt választhatjuk, hogy szeretettel, segíteni akarással fordulunk mások felé, nem manipulálni, irányítani akarjuk őket.

Tételezzük fel, hogy ha a pozitív utat választjuk, nem teremtődik új, negatív karma az életünkbe. Tételezzük fel, hogy ekkor védve leszünk a fájdalmas és nehéz dolgoktól, amik máskülönben megtörténtek volna; olyan ez, akár egy nagyon is valóságos egészségbiztosítás. Innentől kezdve megkapjuk minden jótettünk jutalmát.

Tételezzük fel, hogy ezek a lények tudják, pontosan tudják, mit kell tennünk, hogy a megfelelő tapasztalatokhoz jussunk. Tételezzük fel, hogy rengeteg erőfeszítésbe kerül felépíteni a földi élet illúzióját, és ami velünk történik, az látszólag találomra kell, hogy történjen, különben túl egyértelmű lenne, és nem lenne miből tanulnunk. Tételezzük fel, hogy ők mindig értünk dolgoznak, nem várnak érte köszönetet, és akkor is szívesen végzik a feladatukat, ha közülünk szinte senki nem is tudja, kik ők, és mit tesznek.

Tételezzük fel, hogy munkájuk nagy része a földi események igazgatása, mások tetteinek befolyásolása tudat alatt, méghozzá azért, hogy amit teremtünk a körülöttünk lévők számára, azt magunk is visszakapjuk.

Tételezzük fel, hogy léteznek hatalmas időciklusok, amik egy meghatározott forgatókönyvön vezetnek végig minket (Az Élet Könyve vagy a Hős Útja) újra és újra. Tételezzük fel, hogy ezek a lények jól ismerik a történetet, és segíteni akarnak nekünk, akármelyik résznél is tartunk.

Tételezzük fel, hogy ők örömmel hajlandóak kommunikálni velünk, ha olyan szintre emelkedünk, ahol már elég érettek vagyunk ahhoz, hogy lehessen velünk kommunikálni; ehhez az időtlen bölcsesség tanításait kell megvalósítanunk mindennapi életünkben.

Tételezzük fel, hogy a szinkronicitás egy lépcsőfok, amivel ők jelzik neked, hogy itt vannak, méghozzá úgy, hogy ne ijesszenek meg, és ne siessék el, így idővel felismerheted a teljes igazságot.

 

isá35.jpgRészlet David Wilcock „Az Univerzum Bibiliája – A Szinkronicitás Kulcsa” című könyvéből.
Angyali menedék kiadó

Kép forrása: Pinterest.com