Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ERŐS ENERGIÁK

2024-05-30

Magasabb rezgésekhez igazodunk

 

medi a1.jpg

 

 

ERŐS ENERGIÁK

 

Magasabb rezgésekhez igazodunk

 

Olyan érzés, mintha egy újabb halál és újjászületés folyamatán mennénk keresztül.

 

Ezek az energiahullámok felébresztik a DNS szunnyadó szálait, és felhozzák mindazt, amit még nem engedtünk el.

Szó szerint érezhetjük, ahogy ez az energia átjárja a testünket, és időnként ez egy kis szorongást okozhat. Főleg azért, mert olyan dolgokat érzünk, amiket korábban soha nem éreztünk.

Bármi is maradt bennünk, amit meg kell gyógyítanunk és el kell engednünk, az továbbra is megmutatja magát, amíg teljesen el nem válunk bizonyos érzelmeinktől ezzel kapcsolatban.

 

Olyan érzés, mintha folyamatosan két világ között ingáznánk, és ez néha kimerítő lehet, azt hiszem, ezért szeretnék sokat aludni.

 

Csodálatos álmok, amikor alszom, olyan, mintha már az Új Földön lennék, mintha egyensúlyt hoznék az alacsonyabb dimenziókba, hogy az emberiség megkezdhesse az utazást, hogy beléphessen abba az 5. dimenziós világba, amit mindannyian együtt teremtünk.

 

Az idő továbbra is úgy fog tűnni, mintha felgyorsult volna, amíg a magasabb rezgésekhez igazodunk, néha, amikor visszamegyünk az alacsonyabb sűrűségekbe, az idő mintha lelassulna.

Vad dolog mindezt végignézni, és azt, hogy ez hogyan hat a Természetre is.

 

A testünk rengeteg proton sugárzást és plazma energiákat vesz fel vegyesen.

 

 

Az egyik percben fázom, a következőben pedig olyan melegem van, hogy hideg kendőt kell tennem az arcomra.

Ez valóban a legvadabb utazás, amit valaha is átéltem ezzel a fizikai testtel.

Az emberi oldalamat jobban átölelve, a cipőmet levéve földelek, mert a Földről érkező energiákat nagyon erősnek érzem. A lábam néha kipirosodik és nagyon forró lesz. Vad és bódító ez az egész.

Mindent egybevetve, az istenihez igazodva maradok, állandóan újraszabályozódom, és megint néhány nap, amit kimerítőnek érzek.

 

Készen állok arra, hogy ez a tisztulás egy kicsit lecsillapodjon, de abból, amit olvasok és érzek, a Nap továbbra is segíteni fogja Isteni Anyánkat és az egész emberiséget, hogy kilépjen ebből az elkülönülési játékból, amit mindannyiunknak el kellett viselnie.

Tudom, hogy nehéz lépést tartani.

Ezért maradok az áramlásban.

 

Szeretettel 

 

Mary Long