Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FÉNYKÜLDÖTTEK ÉS A CSALÁDI KARMA

2024-05-05

A biológiai családdal kapcsolatos küldetés

egység erőben másolata.jpg

 

FÉNYKÜLDÖTTEK ÉS A CSALÁDI KARMA

 

A fényküldöttek gyakran hordoznak magukban a szüleikkel vagy biológiai családjukkal kapcsolatos küldetést. Amikor a Földre érkeznek az a konkrét szándékuk, hogy felébredjenek, segítsenek az ego-alapú tudatosság felszabadításának folyamatában és elültessék a Krisztusi tudatosság magvait a Földön. A fényküldöttek másokat szeretnének tanítani és gyógyítani, segítve őket a szív-alapú tudatosság és az önszeretet felé növekedni.

 

Emiatt sok fényküldött lélek olyan szülőkhöz vagy családokhoz születik, akik erősen be vannak zárva az ego-alapú tudatosság valóságába. Mivel a fénymunkások szándéka, hogy áttörjék a merev és csapdába ejtő energiastruktúrákat, mágnesként vonzzák őket a "nehéz helyzetek", amelyekben az erő stagnál, mintha zsákutcában lennének. A légkör általában sötétség és diszharmónia. A fényküldött egyfajta spirituális tudatossággal érkezik, hogy ő más, nem illik bele a családi elvárásokba, vagy hogy idegennek tekintik őt abban a megszokott környezetben.

 

A fényküldött már nagyon fiatal korától kezdve valahogyan szembemegy az életre vonatkozó alapvető családi nézetekkel. Szinte ösztönösen bármit megtesz azért, hogy energiáját (igazságát) visszaszerezze és újra áramoltassa. És ebben a folyamatban általában nagy kihívással is találkozik. Ez a kihívás spirituális szinten nyilvánul meg, ahol a családi rendszeren belüli rendkívül negatív frekvenciák hozzáadódnak a fényküldött energetikai frekvenciájához, ami nagy szenvedés megtapasztalásához vezet.

 

A szülők ezt a gyermeket "idegennek" tekinthetik, ahol a jelenléte valahogy megzavarhatja a családi környezetet. Amikor a fénymunkás gyermek belső szépségét és tisztaságát nem ismerik el ilyennek, gyakran elveszhet a magányosság, sőt a depresszió érzelmeiben. Amikor ez bekövetkezik, lassan újra kapcsolatba kell lépnie a szellemi vezetőivel, hogy folytatni tudja küldetését.

 

Az inkarnációjuk kezdetén a fényküldöttek mélyen legbelül bíznak abban, hogy megtalálják az útjukat, és leküzdik a biológiai családjuk energiájának korlátait. Fokozatosan azonban ugyanolyan dilemmáknak és zavaroknak lesznek kitéve, mint bármely más gyermek. Bizonyos értelemben mélyebben és intenzívebben érzik ezt a zűrzavart.

 

Ennek oka az, hogy ők spirituálisan tudatos lelkek, akik gyakran idősebbek és bölcsebbek szüleiknél. Tudatában vannak annak, hogy környezetük energiájával kapcsolatban "valami nincs rendben". Belsőleg frontálisan ütköznek szüleik energiáival, anélkül, hogy megértenék a mentalitásukkal vagy viselkedésükkel való rezonanciát.

 

Ez a találkozás nagy belső gyötrelmeket okoz, tekintettel arra, hogy milyen érzékenyen viselkedik a lelkük. Meg kell találniuk a módját, hogy érzelmileg túléljék, megbirkózzanak azzal, hogy szeretik a szüleiket, és mégis annyira különböznek tőlük. A szülői szeretet keresésének ez a folyamata hosszú évekig is eltarthat, amíg a tudatuk újra rá nem ébred, hogy mi a céljuk. Ez sok pszichológiai és érzelmi problémát okoz a fényküldötteknek, a magánytól, bizonytalanságtól, félelemtől, bűntudattól, függőségtől, depressziótól és önpusztítástól kezdve.

 

Így a Földre és a sötét helyekre való utazásuk, ahol az energia csapdába esett és ellenséges, nem kockázatmentes. Ez egy veszélyes küldetés. Ez egy bátor küldetés. A környezet, amelyben a fényküldöttek megkezdik az útjukat, barátságtalan, és nem érzik magukat otthon. Meg kell teremteniük maguknak az otthoni energiát, pusztán a saját érzéseikkel és az intuíciót használva. Meg kell majd teremteniük a saját belső otthonukat, hogy lelkük követni tudja isteni céljukat.

 

A fényküldöttek mesterei annak, hogy lebontsák a régi, fojtogató gondolatminták gátjait, és felszabadítsák a régi, bebörtönzött energiákat. Ez egy olyan küldetés, amely elől egy fénymunkás sem menekülhet, mert ez a növekedésük és tanulásuk része. Ez a küzdelem önmagadban az, ami az igazi harcost jellemzi, aki ő. Meg kell találnia a saját útját, és miután ezt megtette, a hasonlóan gondolkodó szellemeket vonzhatja be az életébe, olyan embereket, akik tükrözik az ő felébredt állapotát, ahonnan aztán hazatérhet.

 

 

Maiana Lena

 

Forrás:

https://www-maianalena-com