Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ISTEN ANYA

2022-07-22

Az Isten Anya a Teremtő női minősége

 ISTEN ANYA.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

ISTEN ANYA

 

Az emberiség ősidők óta hitte és tudta, hogy létezik egy Égi Isten Anyánk, aki olyan szeretettel és gondoskodással figyel minden egyes emberre, ahogy a földi édesanyák a saját gyermekeikre.

 

Az ősi hagyományokban az Isten Anya meghatározó szerepben volt minden kultúrában, a régi időkben nagy tisztelet övezte az Istennői kultuszt.

Az Isten Anya a Teremtő női minősége, amely az univerzum testét alkotja, minden létező az ő energiájából merítve nyer életteret, ölt formát és jelenik meg az anyagban. Az Isten Anya mindennek a szülőanyja, a befogadó, életet adó, táplátó, védelmező és termékeny őserő. A természet csodálatos világát, az istennői princípium élteti, táplálja és bontakoztatja ki.

 

Az Égi Istennő teremtő energiái elevenednek meg a Föld Anya által, aki minden földi teremtmény szerető anyja.

Az emberi világban az istennői minőség az elfogadás, a gondoskodás, az áldozatkészség, a mindent átölelő szeretet, a családi összetartozás a termékenység és az anyagi világban való manifesztáció által jelenik meg.

Hosszú időn keresztül az emberiség elvesztette a kapcsolatot az Isten Anyai minőséggel, mivel a hatalmon lévő vallások száműzték az istennői kultusz minden hagyományát. Az elmúlt korszakban a patriarchális hatalom leigázó erői megannyi szinten sebezték és tiporták el az Istennői minőséget. Így vált a világunk azzá a kegyetlen élettérré, ahol szeretet nélküli, elfogadást mellőző, versengő, földanyát pusztító, kizsákmányoló magatartás vált mindennapossá.  

A jelen korszak átalakulási folyamatának egyik legfontosabb aspektusa, hogy újra magunkba fogadjuk az Isten Anya energiáit, mert általa születhetünk újjá és emelkedünk a szeretetegység fényminőségébe, egyéni és kollektív szinten egyaránt.

Isten Anya a feltétel nélküli szeretet forrása, mely megelevenedik az eleven anyagban, ő általa gyógyulnak be a lelki sebek, amelyek a reinkarnációk által szereztünk.


 

Aysha