Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Istennői energia

2018-10-24

A Szoláris Istennői Lényeg és a Narancs-Rózsaszín Sugár

 Istennői energia.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

Sok ezer éven keresztül a Föld nem fogadta az Istennői energia teljes energiaadását. A földi rácsrendszerek úgy voltak manipulálva, hogy kirekesszék az Istennői energia teljes erejét és hatalmát, így az Istennői energia elhagyta a bolygót, néhány helytől eltekintve, ahol őrizték ennek a minőségnek a tudását és erejét. 1999-ben a felemelkedési folyamat részeként az Istennő és Isteni Női Lényeg visszatért a Földre és ez egy kulcsfontosságú tényező volt a bolygó energiájának újbóli kiegyensúlyozásában. Gaia újra fogadni tudja az Istennői energia teljes és erőteljes energiaadását, ami a Galaktikus Központból vagy Nagy Központi Napból sugárzik és megújul általa.

Istennői energia1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


 A Narancs-Rózsaszín Sugár az Istennői Lényeg egy aspektusa, gyönyörű és erőteljes hatású.

Istennői Rácsnak nevezett új rács, elő fogja segíteni az Istennői energia teljes spektrumának beáramlását az új ötödik dimenziós kristályrács-rendszerbe. Az Istennői energiának ezt a fontos integrálását az Istennők felügyelték és irányították. Először is Quan Yin, aki a Női Energia fenntartásáért felelős a bolygón, Ma'at segítségével, aki a Kozmikus Egyensúly felelőse galaktikus, planetáris és egyéni szinten. A Nagy Anya, Isis, szintén jelen volt az új rács "születésénél", ami egyben az Istennői Lényeg és az Isteni Férfi Lényeg "házassága" volt a bolygón. Létrejött az egyensúly, ahogy ezt az Istennői Lényeg és Isteni Férfi Lényeg házassága szimbolizálta. Ez a kulcsmomentum megnyitotta az utat a lélektárs és ikerláng kapcsolatok számára a Föld létezői között, ami az Isteni Férfi és Istennői lényegek tökéletes és kiegyensúlyozott egyesüléseként működhet.

Szintén jelen volt Pele, Hawaii nagy Tűzistennője, akinek speciális feladat az volt, hogy az Istennő Rácsot rögzítse a Földbe Hawaii-on, majd biztosítsa, hogy a bolygó többi részén is elérhető legyen. Az Istennői Rácsnak a Planetáris Rácsokba rögzítését a Tarák is felügyelték. Fehér Tara, aki az emberekkel dolgozik, hogy energiájukat az érzékenység és tisztaság szintjeihez igazítsa, ami szükséges a rács megtartásához, és Zöld Tara, aki visszahozta az erre készen álló emberek szívébe és elméjébe a bolygó feletti gondnokság és a bolygóról való gondoskodás szükségének vágyát, ami a kilencedik dimenziós emberi tudatosság funkciója.

Istennői energia2.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


A Szoláris Női Energia

Ez az energia oly régóta nem volt jelen a bolygón, csak emlékeinkben élt. Pele egyike az eredeti Tűzistennőknek és a Szoláris Noi Lényeg egy megtestesülése, ahogy Sekmet, az egyiptomi Oroszlán Istennő, Amaterasu, a japán Teremtés Istennő és Birgit, a Szent Láng kelta Őrzője is.

Amikor a Föld Rácsa úgy lett manipulálva, hogy kirekessze a Szoláris Női Lényeget, az emberek elfelejtették, hogy a nők is lehetnek Hatalmas Teremtők. A női teremtő aspektus a gyermekszülésre korlátozódott, és a Lunáris Istennők lettek az "anyák" és a Női Energia őrzői a Földön. Ennek eredményeként, a dualisztikus és racionális hiedelemrendszerek, uralkodtak el, az embereket arra kondicionálták, hogy a férfi és a női jelleget egymással szembenállónak, ellentétesnek definiálják, és a szoláris energiát a férfihoz, a lunáris energiát pedig a nőhöz rendeljék. Ám az ősök jobban tudták, és a panteonjaikban Szoláris Istennők és Lunáris Férfiak is találhatók.

Istennői energia3.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

És most, ebben az időszakban, az emberiség újra felismeri a Szoláris Női energiát és a Lunáris Férfi energiát.

A Szoláris Noi Energia megtestesítése erőt, szenvedélyességet, kreativitást és energikusságot jelent. Ez egy kreatív/teremtő energia, és a képzőművészekhez, írókhoz, zenészekhez és táncosokhoz tartozik. (A Szoláris Férfi Lényeg ezzel ellentétben ezt az energiát a mentális szférában fejezi ki, és filozófusokat, tudósokat, politikusokat és üzletembereket szül.) A Lunáris Női energia gyengéd, befogadó, tápláló és meditatív. Ez az Archetipikus Anya energiája, ami a dajkákban, tanárokban, nővérekben testesül meg. A Lunáris Férfi energia szintén gyengéd, meditatív, tápláló és gondoskodó, és azok, akik ezt az energiát fejezik ki, vonzódnak az olyan foglalkozásokhoz, ahol más emberek gondját viselhetik vagy támogathatnak másokat mind az üzleti életben vagy olyan foglalkozásokban, mint orvos, fizikoterapeuta, sőt akár az ügyvédi hivatásban is.

Nőnek lenni és a Szoláris Női Energiát megtestesíteni nagyon nehéz volt. A nőket arra kondicionálták, hogy a Lunáris Női energiával azonosuljanak, és akik a Szoláris energiájukat fejezték ki, gyakran a Szoláris Férfi útját kellett járniuk, ami belső konfliktusokhoz vezetett a Szoláris Férfi külső élet és a Lunáris Noi modell között, ami számukra úgy tűnt, hogy "nem működik", vagy "nem passzol" ahhoz, akiknek érezték magukat. A Szoláris Női energia  a Tűzistennő archetipikus modellje a Női Hatalom és Kreativitás/Teremtőerő ismét elérhető a nők számára.

Istennői energia4.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


A másik hatás az, hogy ha képesek leszünk a Férfi és Női energiák megértésében a dualitáson túl menni és megérteni őket az összetettségükben, akkor ez szét fogja törni a dualisztikus gondolkodás és ítélkezés mintáit, ami oly gyakran együtt jár velük. Az emberek választhatnak, melyik energiát akarják megtestesíteni, vagy akár mind kettőt megtestesíthetik különböző időszakokban. Az emberek nem fognak többé a "vagy ez-vagy az "forgatókönyvek csapdájába kényszerülni, hanem gyakorolhatják szabadságukat, és megválaszthatják, hogy lényük melyik aspektusát fejezzék ki az adott időszakban, az életükben. Ez annak a harmonikusnak vagy hangnak a kiválasztását jelenti, ami legjobban illeszkedik ahhoz, akit önmagatoknak éreztek. És a Szoláris Noi Lényeg visszatérése biztosan lehetővé fogja tenni ezt az új szabadságot és teremtőerőt.

A Narancs - Rózsaszín Sugár

Ez az energia megnyitja és aktiválja a szív csakrát és a szakrális csakrát. és erőteljes tisztulást eredményez az érzelmi szinteken.

Az egyéb területek, melyek felszínre kerültek az erőteljes tisztító sugár hatására, a szexualitással és a bőséggel, vagy a kapcsolatokkal és a pénzzel kapcsolatos dolgok! Mind az elmúlt életekből, mind a jelenlegi életbeli dolgok feljönnek most a tudatba, hogy kioldódhassanak a Föld Mátrixrácsaiból, hogy a Szoláris Női Lényeg újra elhozza az egyensúlyt, amire szüksége van a bolygónak.

Ha ezeket a régi energiákat elengeditek, és kitisztulnak, akkor az Isteni Női energia tisztán áramolhat keresztül a szív és szakrális csakráitokon. A szív aktiválása a feltétel nélküli szeretet és harmónia energiáit hozza létre. A tiszta szakrális csakra aktiválása pedig kreativitást/teremtőerőt, szenvedélyt, szexualitást és bőséget eredményez.

Istennői energia5.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com


Vywamus a Narancs - Rózsaszín sugarat a "Tizenegyedik Sugárnak" nevezi:

"Mivel a tízedik sugár kikövezte az utat számára, a Tizenegyedik Sugarat az Új Korba vagy a következő szintre vezető hídnak nevezzük. Bár ez, egy nagyon speciális értelemben, maga a következő szint. Ha ezzel a sugárral dolgoztok, akkor valami nagyon fontosat nyitottatok meg... Ahogy ez a sugár elkezd beáramolni, azt látjuk, hogy sok ember a legmagasabb célját kutatja. A szín, egy narancsos-rózsaszín, nagyon fontosnak tűnik számomra. Segít kapcsolatba kerülnötök az isteni bölcsesség által kiterjesztett isteni szeretettel. A tizenegyedik sugár színkombinációja tartalmazza a forrás fényét, ami egyenlő a szeretettel (bár ez nem rózsaszín), valamint tartalmazza a második sugarat, az ötödik sugarat és némi első sugarat. Ezek azok a sugarak, amelyekből összeáll. Ez nagyon különleges, mert ez egy teljesen új korszakba vezető híd az emberiség életében itt a Földön. Az első nagyon élessé teszi. A második lágyít rajta, majd az ötödik még élesebbé, metszőbbé teszi. Min kell áthatolnia? Ez a sugár a maradvány-eltávolító, mondhatnánk. Ahogy az új lehetőség közelebb kerül, és közeledik a végső tisztulás, a korábbi maradványok végső eltávolítása fog megtörténni, ezek fognak kitisztulni.

Ez elárul valamit az elkövetkezendő időkről... ha az emberiség nem egyensúlyozza ki, az első sugár pusztító módjának "érdekes" eredményei lehetnek. A maradványok kitisztítása háborúkkal, katasztrófákkal járhat. Ily módon is lehet használni, ám ennek nem kell így lennie. Ha kiegyensúlyozzátok az éles minőségét, a pusztítás szükségén túl látva, a tisztításra használva, és hozzáadtok némi isteni szeretetet, akkor a pusztító mellékhatások nélkül hasznosíthatjátok. Nem szükséges pusztításnak fellépnie, ha az energiát a legmagasabb és legmegfelelőbb módján használjátok. A lehetőség adott lesz az emberiség számára, hogy hogyan használja ezt az energiát - ez mindig így van, nem igaz? Ez egy éles sugár, ami kitisztítja a maradványokat. Ha magatokra alkalmazzátok, nézzétek meg, hogy még milyen maradványaitok vannak. Vagy ha a Földet tekintjük, akkor az emberiség általánosságban észreveheti, hogy milyen maradványokat kell elengednie, és hogy hogyan léphet be a Föld a végső tisztulásba.

Quan Yin tanításainak alapján

Aysha

Istennői energia6.jpg

Kép forrása: Pinterest.com