Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KAPCSOLAT AZ ISTENI ÉNNEL

2022-10-09

Bízz és kövesd a saját belső tudásodat

isteni én 01.jpg

 

KAPCSOLAT AZ ISTENI ÉNNEL

 

Többdimenziós identitásunk integrálása

 

Noha vannak bizonyítékok a világunkban arra vonatkozóan, hogy az élő formák hogyan változhatnak át teljesen, valójában nehéz elképzelni és felfogni mindazt, ami a felemelkedésen keresztül történik velünk. Megpróbálhatjuk  megérteni mi történik, ám ezt csak a szívünk általi megértéssel és a szív- központ tudatosságából lehet.

 

Legyél nyitott a lehetőségekre, amint alkalmazkodsz a magasabb tudatosságban való élethez. A tested fejlődik, hogy alkalmazkodjon a magasabb frekvenciájú energiához és tudatossághoz. A bolygó és az itt található összes élet mutálódik, és a következő evolúciós szintre fejlődik.

 

Tudd azt is, hogy az isteni éned, lényed hatalmassága tökéletesen és hibátlanul végig tud vezetni e változások közepette.

 

Szánj időt arra, hogy befelé fordulsz és tiszta kapcsolatot ápolsz a Lelkeddel, ha úgy érzed helyesnek, fejezd ki hajlandóságodat arra, hogy belülről vezessen és részt vegyen mindebben.

 

Sok kiigazítást, integrációt és aktiválást kell végrehajtanunk ahhoz, hogy az Isteni Énünk teljesebben járja át a testünket, elménket és érzelmeinket. A diszfunkcionális mintákat át kell strukturálni. Az energetikai átalakítás ezután új lehetőségeket nyit meg a valóság új megtapasztalása felé. A mi feladatunk mindebben az, hogy mindent megtegyünk testünk támogatásáért és a nyitottságunk fenntartásáért.

 

Jelenleg számos elavult minta vagy nem lényeges emlék törlődik,  lehetőséget teremtve többdimenziós identitásunk integrálására.

 

Az egyik jele annak, hogy ez történik, a megmagyarázhatatlan szomorúság vagy bánat érzése, vagy akár a depresszió.


Nagyon sok dolog, ami életünk része, már nem szolgál bennünket – sőt, korlátozhat a „régi világhoz és a régi létmódokhoz” kötve –, mégis ismerős a számunkra és hozzánk tartozik. Normális, ha elveszettséget érezünk. Normális ha ragaszkodunk a régihez, miközben tudjuk, hogy már meghaladtuk azt. Normális, ha bánkódunk az ismert elvesztése miatt.

 

Hasznos lehet felismerni, hogy ez természetes és tiszteletben tartani minden szomorúságot. A változás nagyobb teret teremt bennünk, hogy több fényt és magasabb tudatosságot testesítsünk meg és felszabaduljunk. Hogy új, tisztább és pontosabb felismerésünk legyen a valóságról és arról, kik is vagyunk valójában.

 

Kérj segítséget az Isteni Énedtől, hogy biztonságban érezd magad.

 

Bízz abban, hogy tudni fogod, hogyan áramolj a változásokkal vagy miképpen engedd el a régit. Ne feledd azt is, hogy itt az isteni akarat működik, és semmi sem történik a saját isteni éned engedélye és támogatása nélkül.

 

Ha olvasod ezeket a sorokat és rezonálsz vele, akkor valószínűleg a bolygó átmenet csapatának tagja vagy, egy Fénymunkás vagy úttörő. Ha még nem tetted meg, ez egy csodálatos pillanat arra, hogy átgondold, hogyan értékeled a tapasztalataidat, hogy eldöntsd, mi a valódi és fontos.

 

Azt javasoljuk, hogy mindig bízz és kövesd a saját belső tudásodat.

 

A felemelkedés magában foglalja az elmozdulást attól, amit a hiedelmeink és a múltbeli tapasztalataink révén valódinak gondoltunk, attól, amit az érzések és intuíciók igaznak és fontosnak tartanak. Amint egyre inkább integrálod a valódi éned, és egyre többet testesítesz meg a saját isteni fényedből, a világosság és az igazság érzése egyre inkább belülről fog fakadni. A tisztán tudás az Isteni éned bölcsességével való kapcsolatod megnyilvánulása.

Lényed hatalmas örökkévalósága az isteni éned által vezérelt. Minél inkább készen állsz arra, hogy igazodj hozzá, és megenged, hogy a hatalmasabb tisztább isteni részed vezessen, annál könnyebben és kecsesebben fogod tudni irányítani az életedet.

 

Ez a hozzáállás megszabadít a „dolgok kitalálásának szükségességétől”, és arra vezet, hogy tudd, mit, mikor, hol és hogyan tegyél meg. Neked csak hagynod kell, hogy a belső tudás irányítsa tetteidet és a döntéseidet.

 

  • Ha nyugtalannak érzed magad, vagy fáradtan ébredsz fel
  • Ha a felemelkedési energiák fizikailag megterhelnek
  • Ha a változások túl gyorsan zajlanak és ezért zilált vagy
  • Ha a kapott energia túl sok, fájdalmat okoz, vagy nehezen kezelhető

 

Mond el az égieknek, jelentsd ki, ha az átalakulás túl intenzív neked.  

 

Kérj kevesebbet,  vagy kérj egy kis szünetet.

 

Sok angyali lény többdimenziósan „dolgozik” alvás közben. Talán egy éjszakai angyali feltöltésre vagy gyógyulásra van szükséged? Vagy valami másra? Kérd azt, amire szüksége van. Mondd el az isteni énednek, azt ahogy éppen vagy, hogyan érzed magad, és azt is ha mindaz ami van túl sok. A kommunikáció és a visszajelzés az egész átalakulási folyamat fontos része.

 

Az új világ itt van – kialakulóban és feltörekvőben. Részese lehetsz ennek az energiának és kibontakozásnak. Emlékezz az Egységedre mindennel! Az Egységnek és az egyediségnek egyidejű megtapasztalása az, ahová tartunk. Mi és a bolygómező Egyek vagyunk.

 

Éld meg az Egységet!

 

 

 

Szeretettel,

 


Ailia 

Fordította: Aysha

https://expectwonderful.com/