Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kryon

2019-10-20

Az emberi tudatosság hármassága

agyhullám másolata.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

 

KRYON

 

Az emberi tudatosság hármassága

 

Az emberi elme bonyolult. Évek óta tanulmányozzátok, de 3D-s módon. A legjobb, amit tehettetek az volt, hogy olyan szinapszisok tömör működéseként tekintettetek az emberi elmére, amely megengedi a túlélést. Amikor elkezdtétek tovább tanulmányozni, akkor felfedeztétek, hogy a jobb és a bal agyfélteke más dolgokat csinál és másképpen kapcsolódik a férfiak és a nők esetében. A tudományotok szerint, az agy ad meg mindent a számotokra. Minden, amit megtanultatok arra mutat rá, hogy az agy az irányító. Az adja nektek a túlélést, az intuíciót és a szellemi frissességet. Az adja meg a test működésének összehangolását - mindent. Azt mondhatjátok, hogy ez kormányozza az élet hajóját.

 

A valódi helyzet az aggyal kapcsolatban

 

Az agyatok egy nagy és csodálatos kémiai, szinaptikus számítógép. A szinapszis - ahogyan beszélünk róla - az idegi sejtközi állomány pályáin (strukturált idegpályákon és kötegeken) áthaladó elektromágneses jelzések aktív folyamata az agyon belül. Ez sok csomóponti területről (helyről) történik mások felé, villámsebességgel. Ez adja meg számotokra annak a képességét, hogy irányítsátok a túléléseteket, a testeteket és a gondolataitokat a 3D-ben.

 

Ránéztetek az agyra és azt mondtátok, hogy: "Ez a kreatív terület. Ez felelős a zenéért, művészetért, költészetért, szobrászatért és az értelemért."

 

Az agynak semmi köze sincs ezen dolgok megteremtéséhez. Ehelyett elősegíti azokat! Segíti azokat, de nem felelős értük.

 

A legtöbb, amire kreatívként és/vagy spirituálisként gondoltok - beleértve a közvetítést is - az a tobozmirigy kapcsolatán keresztül érkezik. Ez azt az intuitív részeteket tartalmazza, ami a spirituális fejlődésetekkel együtt növekszik. Ez az a része a tudatosságotoknak, amely ahhoz kapcsolódik, amit a Felsőbb-Énnek neveztek.

 

Ez a kapcsolat a Teremtő Forrástól az agyig. Néhányan ezt jól, páran pedig nem jól használják. Csakis a szabad választáson keresztül tárul szélesre és azok, akik hihetetlen dolgokat teremtenek, a tobozmiriggyel vannak kapcsolatban.

 

Az intuíció nem az agyból ered, de az agy által van elősegítve.

 

Azután az agy aktiválja magában azt, amit gondolatnak neveztek. Ezt láthatjátok a termográfiai grafikonokon mindazokkal a dolgokkal együtt, amiket az agyon belül zajló szinapszisoknak gondoltok, de az agy egyszerűen csak azt kezeli, ami valahonnan máshonnan érkezik.

 

Ebben a nagyon 3D-s energiában, csak egyetlen olyan szervet láttok, amiről úgy érzitek mindenért felelős, amit csak tesztek, de valójában három van belőle, de közülük csak kettőnek vagytok a tudatában.

 

Az emberi lény második agya, a tobozmirigy. Ez felelős a kreatív gondolkodásért, az intuícióért és az intellektuális tudatosságért. Az intuíció az emberiséggel együtt kezdett el növekedni és a testetek belsejében lévő Veleszületettől származik. Az emberi tudatosság és az okos test - a Veleszületett - közötti híd elkezd éretté válni és felnőni. Kikerültök a tiszta túlélési módból és sokan kezdenek el ráébredni egy nagyobb igazságra. Mindezek az emberi lényben fejlődnek tovább egy olyan pontig, ahol az emberek azt fogják gondolni, hogy: "Az agy jobban csinálja!" Hát nem. Az agy az csak agy marad, csak a tobozmirigyből érkező jobb intuíciót fogja feldolgozni. Az agy egy sejtes túlélési szerv marad, de az intuíció egyre csak erősödni és erősödni fog.

 

A kifejlett emberi lénynek megvan a lehetősége, hogy fényt (tudatosság energiát) teremtsen.


A spiritualitás létezésének fehér fénye mindenhol jelen van és érzékelhető. A fehér fény belőletek jön, a magasabb tudatosságotokból. Minél jobban növekszik a DNS-etek hatásfoka, annál fehérebb fényt kaptok.

 

Létezik egy harmadik tudatossági elem, ami az emberi szíven belül központosul. Az emberi szív az agy harmadik része. A tudomány soha nem értette meg, hogy miért van a szívnek borzasztóan nagy mágneses mezeje. Tulajdonképpen nagyobb, mint bármely más szervé, beleértve az agyat is az összes szinaptikus aktivitásával együttvéve. A szív oly sok módon árnyékolja be azt. Még a szív testi szinten való vizsgálata is olyan információt fog adni, ami látszólag nagyon hétköznapi. A szív egyszerűen csak egy meghatározott ütemben vért pumpál, aszerint ahogy az agy küldi a jelzést. Mégis, ennél sokkalta többről van szó. Amikor a gerincvelő elszakad egy balesetben, akkor a szív folytatja a pumpálást. Az agyi jelzések, amelyek feltételezhetően az időzítést és a ritmust irányítják, szétkapcsolódtak. A jelzések eltűntek, a szív mégis pumpál. Nem csak az, hanem az emésztés, a máj és hasnyálmirigy funkciók és mások is folytatódnak, még a szaporodásé is! Mindegyik az agy nélkül.

 

Metaforikusan úgy azonosítottátok be a szívet, mint a szeretet szimbólumát és igazatok is van.

 

Az emberi tudatosság ezen három része túlmutat az agyon, mint szerven.

 

Ez a túlélés hármassága. Ez a 3-as energiáját is képviseli (a számmisztikában), amelyet mindenhol láttok a spirituális történelemben. Ez sok egyház isteni hármassága is (atya, fiú és szentlélek). A testetekben ez a tobozmirigy (teremtő intuíció), az agy (túlélés) és a szív (könyörület).

 

Ezen bolygó mesterei számára mindhárom jól működött, de egy régebbi energiában, nektek nem. A régebbi energiában csak túlélő módban voltatok. A DNS elkezd hatékonyabbá válni és ezek a részek végül elkezdenek összekapcsolódni. Ami elválaszt egy emberi lényt a túlélésben egy mestertől, az az intuitív könyörület. A könyörületet a szív állítja elő és ez nem egy hasonlat. Ez része a szív-agy rendszernek. Az emberi tudatosság hármassága, a mesterlét felismerésének a kezdete.

 

Olyan dolgok zajlanak ebben a hármasságban, amelyeket meg kellene értenetek.

 

Kössétek össze a pontokat és kezdjétek el arra használni a tudományt, hogy rájöjjetek arra és felismerjétek azt, hogy vannak olyan dolgok, amik bizony nem láthatók minden olyan tartományban, amit még mérni tudtok! Még nem fedeztetek fel mindent, de a többdimenziós fizikában való előrelépés segíteni fog. Sokkal jobb elképzelésetek lesz mindezek igazságáról, amikor kvantum módon térképezitek majd fel az érzelmet, a gondolkodást és az emberi viselkedést. Az azonnal meg fogja mutatni önmagát.

 

 szív -agy.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

 

www.kryon.hu