Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

LELKI TÁMADÁSOK

2021-11-04

A lelki támadások okai és hatásai

trip.jpg

Kép:pinterest.com

 

"A legtöbb lelki támadást a környezetünk erőire való fogékonyságunk és az általunk létrehozott negatív energiák okozzák. Mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy pozitív, illetve negatív energiákat sugározzunk ki magunkból és azzal a képességgel is, hogy elzárkózzunk az ilyen energiák elől.

Az imák pozitív energiákat hoznak létre, ezek beépülnek a Föld elektromágneses terébe. E pozitív energiák ellensúlyozhatják a negatív energiák hatásait: a cinizmust, a rádió- vagy tévéreklámokat és a démoni erőket.

A pozitívan gondolkodó emberek természetes módon ráhangolódnak ezekre az áldásos, jótékony erőkre. Ennek eredményeként jó cselekedeteket hajtanak végre, vagy egyszerűen csak boldogabb emberekké válnak.

A negatív gondolkodásra ennek az ellenkezője igaz. A negatív gondolkodás energiái a lelki támadások által számos gonosz tettet okoztak, melyeket olyan tudatlan személyek kezdeményeztek, akik ráhangolódtak ezekre a negatív gondolatokra és végre is hajtották az általuk sugallt tetteket.

Arra szeretnék rámutatni, hogy csakis mi vagyunk felelősek azért, hogy pozitív vagy negatív energiákat teremtünk-e. Mind a pozitív, mind a negatív erők részt vesznek személyes energiamezőnk (vibrációnk) kialakításában és kapcsolatban állnak velünk a minden anyagot kormányzó elektromágneses energia révén.

Energiavámpírok

Az efféle személyek látszólag gyakran baráti viszonyban állnak áldozataikkal, akiken egyértelműen megfigyelhetőek az energia elszívásának klasszikus jelei.

A tipikus tünetek:
*általános kimerültség
*motiváció- és energiahiány
*kóros soványság
*sápadt arcbőr
*általános gyengeségérzet

Ezen kívül az ilyen áldozatok általában könnyen befolyásolható emberek. A domináns fél (az energiavámpír) mindig megakadályozza, hogy az áldozat sikeres kezelésben részesülhessen, vagy hogy elsajátíthassa a megfelelő védekezési technikákat. Az energiavámpírok többsége jóhiszemű, normális ember.

Olyan boldogtalan emberek ők, akik áldozataik energiaforrásainak telepatikus megcsapolásával okoznak nekik sérüléseket.

Ha egyszerűen csak elválasztják egymástól a két adott személyt, az azonnali pozitív változásokat eredményez az áldozat életében. Az olyan esetekben, amikor ez az energiaelszívás akaratlanul és öntudatlanul megy végbe, jobb szeretem a "lelki paraziták" kifejezést használni. Azokban az estekben, amikor ez a hatás előre eltervelt lelki támadás következtében jelentkezik, az elkövetőt, energiavámpírnak fogom nevezni. Ez a folyamat bármely olyan szituációban megfigyelehető, amelyben egyszerre több ember van jelen. Minél többen vannak, annál könnyebben észlelhető a jelenség. Lehet szó családi összejövetelről, valamilyen előadásról, vagy egy bármilyen találkozásról.

Az energia lecsapolásának másik magyarázata az lehet, ha két ember közeli kapcsolatban áll egymással.

A felek folyamatos egymásrautaltsága folytán gyakran az érzékszerveken túli érzékelés figyelemreméltó esetét tapasztalhatjuk két ember között. Előre meg tudják mondani, mire gondol és mit fog tenni a partnerük. Néhányan egyszerűen úgy írják le ezt a jelenséget, hogy jól ismerik a másik személy szokásait és viselkedését. Én is elfogadom ezt a magyarázatot, de csak részben, mivel véleményem szerint nagyobb jelentőséget kell tulajdonítanunk annak, hogy a felek agyhullámai egymásra hangolódnak. Saját magasabb tudatszintjeiken, különösen az álom állapotában, kiegyenlítődnek, szinkronizálódnak agyuk alfa hullámai (a hipnózis, az álmok és a napközbeni relaxált állapotok agyhullámai). Ráadásul minél érzékenyebb pszichikailag az adott személy, annál valószínűbb, hogy hatással lesznek rá mások érzelmei és gondolatai. Különösen igaz ez abban az esetben, ha egy kapcsolat során a kevésbé érzékeny fél a meghatározó.

Az emberek e tekintetben 3 kategóriába sorolhatók: az energiaadók, a semleges személyek és az energiaelvevők kategóriájába.

A lelki parazitizmus (energiaelvevés) leggyakrabban férj és feleség, illetve anya és lánya között alakul ki. Minden olyan személy energiavámpírnak minősül, aki folyamatosan megköveteli, hogy időt és figyelmet fordíts rá, különösen akkor, ha a vele töltött idő után kimerültnek érzed magad. Fontos megértenünk, hogy az energiavámpírok, illetve az energiaparaziták támadásainak tünetei roppant gyakoriak és többnyire sem az egészségügy, sem az áldozat környezete nem ismeri fel valódi természetüket." Dr. Bruce Goldberg, metafizikus

"A lelki támadásokkal foglalkozó irodalmat a legnagyobb jóindulattal is szegényesnek kell neveznünk. Ennek az egyik oka, hogy az ilyen jelegű beszámolóknak csak nagyon ritkán hisznek az orvosok, következésként a lelki támadások áldozatait mentálisan zavartnak bélyegzik. A dolog másik oka abban rejlik, hogy az emberi elme természeténél fogva hajlamos elfojtani az ilyen traumatikus események emlékét.


Ahhoz, hogy felismerd a lelki támadások tüneteit, és képes legyél semlegesíteni őket, kellő szellemi nyitottságra van szükséged.

A lélek vagy a tudatalatti ellen intézett támadások lényege a telepátiában rejlik. Az univerzumban létező láthatatlan erők, démoni szellemek, a fekete mágia termékei, barátaid, családod, munkatársaid vagy szomszédaid negatív gondolatai és érzelmei is felelősek lehetnek ebben. A lényeg az, hogy ezek a negatív energiák telepatikus módon jutnak el a tudatalattinkba.

Ha levéded magad az ilyen támadások ellen, azok semmiféleképpen nem tehetnek kárt benned, akárhányszor vagy is kitéve ezeknek a negatív erőknek.

Ha kapcsolatot alakítasz ki egy másik lélekkel, az jótékony hatású is lehet. Az adott személy természetes gyógyulási folyamatait elősegítő szeretetenergiát és fehér fényt adhatsz át ezen kapcsolat segítségével. Így működnek a spirituális gyógyítás különböző formái is.

A legtöbb lelki támadás az asztrál síkról indul ki.

A számtalan fizikai, mentális, érzelmi és spirituális erő e találkozóhelye a hangokkal, színekkel, szagokkal és a földi sík természetes jelenségeivel együttműködve a negativitás folyamatos korlátját hozzák létre.

Testünkön belül és magunk körül azonban rendelkezünk olyan természetes védelmi mechanizmusokkal, amelyek hatástalanítják ezeket a lelki támadásokat.

Az elsődleges védelmi vonalunk az auránk. Amennyiben karbantartjuk ezt az energiamezőnket, semmiféle lelki támadás nem okozhat kárt nekünk. Ha azonban ez a védőpajzsunk olyannyira meggyengül, hogy repedések keletkeznek rajta, annak az lesz a következménye, hogy ezen erők némelyike áthatol védelmi vonalunkon. A lelki támadások még az aurát ért ilyen ostrom esetén is kontrollálhatóak, képesek vagyunk elhárítani a káros erőket és tökéletesen visszanyerni testi és lelki egészségünket.

Ha azonban hagyjuk, hogy ezek az erők beépüljenek az auránkba, elkeveredjenek vele, akkor újabb és újabb lelki támadások áldozataivá válunk.

Olyan ez, mint amikor nem távolítjuk el az ujjunkba fúródott szálkát és később már a sebfertőzést is kezelnünk kell.

Tünetek:
* hányás
* étvágytalanság
* potenciazavarok
* ismeretlen eredetű éjszakai hőhullámok, még hideg idő esetén is
* erőtlenség
* energiahiány
* kóros soványság
* görcsös izomrángások
* a kar és a láb merevsége
* depresszió
* a korábban megszokottnál nagyobb alvásigény
* általános szellemi és érzékszervi tompaság
* természetellenesen sárga bőrszín
* szív-, nyak-, gyomor-, és vesefájdalmak
* álmatlanság
* gyakori fejfájás
* rövid koncentrálóképesség
* lobbanékonyság
* szokatlan hangok tömege
* olyan árnyak megjelenése, melyek azonnal eltűnnek, ha az ember megpróbál közvetlenül rájuk tekinteni
* telepatikus üzenetek, melyek arra buzdítják az áldozatokat, hogy tegyenek kárt magukban vagy má- sokban
* saját és hozzátartozóik életében jelentkező balszerencsés események sorozata

 Lelki támadások2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

A lelki támadások kategóriái

1. A külső kulturális, politikai, vallási és meggyőződéses negatívírás. Harag, gyűlölet, az életünkben részt vevő emberek által ránk rakott különféle 'terhek', a rablásokról és egyéb bűntényekről szóló hírek és az ezekhez hasonló dolgok alkotják.

2. A támadások második leggyakoribb típusa testetlen lényektől ered. Ezzel a kifejezéssel olyan lényekre vagy lelkekre utalok, amelyek valaha emberek voltak, de jelenleg két élet között vannak. Ezek a szellemek vagy kopogó szellemek (poltergeistek) gyakran hazajáró lelkek. Lehet, hogy egy elhagyott szeretőről van szó vagy egyszerűen egy traumatikus halállal távozott lélekről, aki nem lépett be a tiszta, fehér fénybe. Az ilyen szellemek általában nem rossz szándékúak, de barangolásuk közben hatalmas mennyiségű negatív energiát sugároznak ki magukból. Tapasztalataim szerint, az ilyen szellemek a felelősek a lelki támadások 7%-áért.

3. Az ártó szándékú gondolatok kivetítésének technikája, más néven fekete mágia. Ide tartoznak a sötét praktikákat űző emberek vagy csoportok által előre kitervelt támadások, pl. a woodoo. (3%)

4. Árnyék lények erői (1%) Ez a legveszélyesebb csoport, sosem voltak emberek, a gonoszságot testesítik meg. Fő céljuk, hogy hatalmukba kerítsék az ember testét és lelkét. A lelki támadások gyakrabban fordulnak elő az intuitív, kreatív, empatikus, illetve szellemileg sérült, vagy nagymértéken befolyásolható emberek körében. Ha olyan okkult csoportba keveredsz, amely klasszikus lelki támadásokat is felhasznál céljai érdekében, biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb magad is áldozattá válsz.

Saját spirituális védelmed megerősítése és a kapcsolatba lépés saját magasabb rendű éneddel részei a lelki támadások elleni kezeléseknek.

Képesek vagyunk kapcsolatot teremteni magasabb rendű énünkkel, valamint Mestereinkkel és Őrzőinkkel, hogy spirituális segítséget kapjunk tőlük. Ezt a segítséget azonban kérnünk kell.

Magasabb rendű énünk lelkünk tökéletes részét testesíti meg.

A Mesterek és Őrzők, más néven szellemi vezetők feladata az, hogy segítségünkre legyenek spirituális fejlődésünkben. Ebbe az is beletartozik, hogy megvédjenek bennünket a lelki támadásoktól.

Asztrális összecsapások

Az asztrális test ellen elkövetett bármilyen támadás vagy az asztrális testet ért trauma zavart okoz az étertestben és ez látható jegyeket mutat a fizikai testen.

Ektoplazmikus támadók

A gondolatformákra hasonlít, azonban van egy lényeges különbség. Ha ez a gyakran szürke, színtelen ektoplazma materializálódik egy személy gondolataiból, ez az anyag saját életre kel. Ha nem nyer megerősítést, az ektoplazmikus támadó gyengülni kezd, majd eltűnik. Míg a gondolatforma pusztán a lelki támadás elkövetőjének engedelmeskedik, az ektoplazmikus lények megalkotják és végrehajtják saját terveiket. A beszámolók alapján az erősen negatív töltésű érzelmek, pl. a gyűlölet, a harag, a féltékenység a felelősek az ilyen lelki támadások elszabadulásáért.

Érzelmi töltésű mentális konfliktusok (ÉTMK)

A megtámadott személy tudatosságának folyamatosságában bekövetkezett váratlan változás, melynek hatására az adott személy gyakran zavarttá, határozatlanná, közönyössé vagy visszahúzódóvá, könnyen befolyásolhatóvá válik. Összezavarodott kapcsolatok, önpusztító, erőszakos hajlamok is jelentkezhetnek.

A lelki támadást elszenvedő személynél a neatív energiával való "bombázás" után ÉTMK tünetek jelentkezhetnek.

Az áldozatok tovább rontják a helyzetüket, ha a helytelen táplálkozás, a fiziológiai és érzelmi stressz valamint a kimerültség meggyengíti aurájuk támadással szembeni védekező képességét. Az ÉTMK áldozatai gyakran feladják a harcot, mintha egy belső hang azt parancsolná nekik, hogy egyetlen kérdés nélkül adják meg magukat, hagyják, hogy megtörténjenek a dolgok és engedjék ki kezükből akaratuk irányítását. Ez az egyszeri kapituláció láncreakciót indít el és érzelmi töltésű mentális konfliktusokhoz vezet. Ilyenkor az agyban holografikus krízis lép fel.

Telepátia

Az agynak az 5 fizikai érzékszerven túlmutató tevékenysége. A lelki támadások esetén a telepátia egyik általános mechanizmusa a hallucinációk létrehozása és kisugárzása. Ezek a projekciók néha képesek gondolatformák és ektoplazmikus támadások alakját felölteni. Az alábbi 5 formában jelentkezhetnek:

* hipnotikus szuggesztió
* szándékosan alkalmazott telepatikus technikák vagy negatív projekció
* az élet során adódó spontán telepátia
* a halál pillanatában megjelenő szellemek (asztráltestek)
* a halál után megjelenő szellemek.

Szemmel verés

A rossz kívánság a lelki támadás legegyszerűbb formája.

A valaki iránt érzett féltékenység vagy gyűlölet gonosz erőket küld az adott ember köré és ezen erők olyan gyenge pontot keresnek, melyeken keresztül kifejthetik tevékenységüket. Ha pedig az érzés állandóvá válik, az folyamatosan táplálja a teremtményt és képessé teszi arra, hogy nemkívánatos tevékenységét hosszabb ideig folytassa, de semmilyen hatást nem ér el az adott személlyel szemben, hacsak abban nincs olyan hajlam, azaz kapaszkodó, melyet az adott lény kihasználhat.

A tiszta életű és gondolkodású ember aurájáról azonnal visszapattan minden ilyen hatás, mivel nem talál semmit, amibe belekapaszkodhatna és ebben az esetben az ártó lények furcsa módon minden erejüket eredeti létrehozójuk ellen fordítják. Benne feltételezhetően a sajátjukkal rokon tevékenységi körre lelnek..

Lelki támadások1.jpg

 


  A cikk a :C.W.Leadbeter: The Astral Plane és Dr. Bruce Goldberg: Energiavámpírok c írások forrásaiból lett kidolgozva