Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Lerontott energia

2018-11-01

Hogyan veszítettük el a kapcsolatunkat a szellemi énünkkel?

 Lerontott energia.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Azt az alapvető koncepciót kell megértenünk, hogy a négy alsó testünk szűrőt képez, amely megszínezi az ÉN VAGYOK jelenlétéből az alacsonyabb énünkbe szűrődő fényt.  Mivel minden energiából áll, ezért minden az Anya-fényből jött létre.  Bennünket az anyagi világegyetemben ez a beszűrődő energia tart életben, amely az ÉN VAGYOK jelenlétéből áramlik le a négy alsó testünkbe, ez biztosítja a létezésünket.

Ideális esetben, ha mi pozitív rezgést adunk hozzá ehhez az energiához, akkor felemeljük önmagunkat, és önmagunkkal együtt minden más életformát. Így ez az energiánk  visszaáramolhat a szellemi énünkhöz.  Ez a  visszaáramlott energia megsokszorozódik, és cserébe még több energiát kapunk. Ennek eredményeként nő a kreatív, vagyis a teremtő energiánk.  Mindez pozitív spirált eredményez az életünkben, amely hozzásegít bennünket ahhoz, hogy megvalósítsuk a létezésünk célját, és megszerezzük az anyag világa feletti uralmunkat.
 
Ezt az energiaáramlást egy filmvetítő fényforrásából érkező fényhez hasonlíthatjuk.  Miközben a fény átjárja az alsó testeinket, megszíneződik a testeink tartalmával, gondolatainkkal, elképzeléseinkkel, hitünkkel és a testeink energiájával.  A filmvetítő fényforrásából származó fény pedig a filmszalagon lévő képektől válik színessé.  Mi négy "filmszalaggal" rendelkezünk.
Ha vannak olyan elképzeléseink, gondolataink, meggyőződéseink az alsó négy testeinkben, amelyek nincsenek harmóniában a magasabb énünkkel, különösen, ha önző gondolataink és önző vágyaink vannak, akkor az a kép, amit az Anya-fényre vetítünk az nem tökéletes.  Ez nem harmonikus cselekedetekhez vezet, amelyek az életünkben a szenvedések okai. Végül  mindez lehet, hogy lefelé tartó spirált eredményez, amely még több szenvedéshez vezet.

Az Anya-fényre általunk kivetített nem tökéletes képek alacsonyabb rezgésű energiát képviselnek.  Ez a lerontott, helytelenül kezelt energia már nem képes visszaáramolni a szellemi énünkhöz, hogy a mennyországban lévő kincseinket növelje, mert nem képes a magasabb rezgésű szellemi valóságba bejutni.  Így az önző cselekedeteink megszakítják a nyolcas formájú áramlást, ám a lerontott energiának valahol tárolódnia kell.  Az általunk lerontott energia végtelen hosszú ideig a saját rezgéstartományában marad.  Ez az energia nem tűnik el, hanem a négy alsó testünkben raktározódik el.

Így jön létre az a filter, amelyet fátyolnak neveznek.  Ez az energiafátyol akadályoz meg bennünket abban, hogy a szellemi énünkkel fenn tudjuk tartani a kapcsolatunkat.  Később ez olyannyira elködösíti a látásunkat, hogy önmagunkat az anyagi világegyetembe zárt emberekként érzékeljük, akiknek nem létezik semmi ezen a világon túl.  Ezzel együtt a kreatív, vagyis teremtő képességünk is annyira lecsökken, hogy úgy gondoljuk, hogy a fizikai testünk használatán kívül nincs semmi egyéb lehetőségünk a Földön.  A szellemi erőinktől így foszt meg a felhalmozott energia.

Meg kell értenünk, hogy ami a tudatosságunk szintjén történik, beleértve a külső körülményeinket is, az csak egy egyszerű kép, amely a tudatunk vetítővásznára és az Anya-fényre vetül.  Így rájöhetünk arra, hogy annak érdekében, hogy megváltoztassuk azt, hogy mi vetüljön az életünk vetítővásznára, ahhoz arra van szükség, hogy a vetítőteremben kicseréljük a "filmszalagokat" a négy alsó testünkben.  A tudatosság szintjén az élet hasonlatos a filmvetítéshez.  Ha nem tetszik az a film, de a vetítővászonnál tovább nem jutunk, akkor hogyan tudnánk a filmen változtatni?  Nyilvánvalóan nagyobb sikerrel járunk, ha a fényforráshoz megyünk, és kicseréljük a filmszalagot, vagyis a négy alsó testünk tartalmát.

Ha megértjük ezt a folyamatot, akkor egyértelművé válik az, hogy két kulcselemen múlik az, hogy szellemi síkon haladást érjünk el:

    Meg kell tisztítanunk az elménk minden síkját, a négy alacsonyabb „testünket”  a nem tökéletes elképzeléseinktől, amelyek a szellemi energiát lerontják, és amelyek miatt az élethez negatívan állunk hozzá.
    Meg kell tisztítanunk, át kell alakítanunk a négy alsó testünkben tárolt lerontott energiát.  Könnyítenünk kell a terheinken, mielőtt nekivágunk a hegymászásnak.

Szerencsére mindezt nem egyedül kell véghezvinnünk, hiszen mindannyiunknak van személyes tanítója, aki mindezekben segít.

Lerontott energia1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

http://www.jezustanitasok.hu