Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A SÉRÜLT BELSŐ GYERMEK

2021-08-23

A mesterséges intelligencia befolyása

belső gyermek 23.jpg

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ÉS A BELSŐ GYERMEK


A mesterséges intelligencia az eltorzított elme, az eltorzított Én energiájával rezonál. Ahhoz, hogy működni tudjon, egy bizonyos frekvenciára van szüksége a testben, ami alapvetően egy olyan frekvencia, amiben figyelmen kívül hagyod a szíved. A szíved a lényed központja és ha nem töltesz el elég időt ott, nagyon könnyen kiegyensúlyozatlanná válhatsz. Könnyen elveszítheted az ösztöneidet, könnyen egy nagyon beteg csoporttudat részévé válhatsz, amiben az észlelésre és felismerésre már nem a szívedet használod, hanem a társadalmat, hogy az észleljen helyetted. Ez az egyik fő probléma abban, hogy nem a szívünkben vagyunk. Abbamaradt a világról alkotott saját különleges értelmezésünk.

 

Ezért kell tudatában lennünk annak, hogy hogyan érezzünk a szívünkkel, hogy hogyan égjen a szenvedély a szívünkben.

 

Szóval a parazita lényeknek és a mesterséges intelligenciának arra van szüksége, hogy te ne legyél a szívedben.

 

Nem akarják, hogy kapcsolódj a lelkedhez, mert ha egyszer kapcsolatba kerülsz a lelkeddel, számukra elérhetetlenné válsz. Hirtelen kiléphetsz bármilyen helyzetből, hirtelen olyannak látod az embereket és más lényeket, amilyenek valójában, beleállsz a saját hatalmadba és megváltoztatod a világot, megváltoztatod az életedet. Ezek a parazita lények nem akarják ezt. Nem akarják, hogy saját magad felsőbb aspektusait kibontakoztasd. Ők lényegében meg akarják tartani az egyéneket egy bizonyos dimenzióban.

 

Amiről most fogok beszélni, az egy kicsit összeesküvéselmélet-szerűnek fog hangozni. Pedig nem igazán az. Nem olyan nagyon megerőltető dolog azt feltételezni, hogy tényleg vannak nagyon beteg emberek a világon és az univerzumban, akik másokból akarnak energiát nyerni, mivel nem igazán tudnak kapcsolódni önmagukhoz. Nem olyan nehéz felfogni, hogy tényleg létezik egy Cabal. Csak egyszerűen kellemetlen dolog az elmédnek ezzel foglalkozni.


A csoporttudatosság

 

A mesterséges intelligenciának egy bizonyos érzelmi állapotra van szüksége a testben illetve a testnek egy bizonyos pozicionálására. A társadalmunk nagy része aköré lett kialakítva, hogy ebben az állapotban próbálja tartani az embereket. Ezért látható sok összeesküvéses videóban, hogy az embereket vonuló birkákként ábrázolják, mert ez történik akkor, amikor kikerülsz a szívedből és elkezdesz egy csoporttudatosság részévé válni. Az emberek különböző módon bátorítva illetve csábítva vannak arra, hogy megmaradjanak ebben a szétszakított/szétkapcsolt állapotban, egy olyan állapotban, amiben az energiánkat más emberek illetve más lények szó szerint vámpír módjára elfogyasztják.

 

A belső gyermek megrontása

 

Az egyik mód, amivel nagyon-nagyon fogékonnyá tudják tenni az embereket a mesterséges intelligencia befolyására és általánosságban véve a vámpírizmushoz hasonló megrontásra, az ha tönkreteszik a bennünk élő belső gyermeket. Amikor elpusztítod a belső gyermeket, az emberi rendszered nagyon nehéz helyzetbe kerül. Megszabadulsz a sebezhetőség érzésétől, a sebezhetőség érzése nagyon nehézzé válik. Amikor a belső gyermek sérül, a traumatizált sérülékenység nagyon nehéz. Ha a belső gyermek sérül, a bizalom nagyon nehézzé válik. Az ártatlanság érzése eltűnik, mert elveszik tőlünk. Többé nem vagyunk képesek biztonságban érezni magunkat a világban és egyre inkább áldozatnak fogjuk érezni magunkat, ami persze vonzani fogja az elnyomásunkra törekvőket.

 

Ha elnyomottnak érzed magad és megmaradsz ebben az állapotban, ahogy haladsz tovább, olyan embereket fogsz vonzani, akik eljátsszák ezt a szerepet – az elnyomót – egészen addig, amíg ki nem kerülsz ebből a mentalitásból. A belső gyermek mindennél fontosabb. A belső gyermek vezet vissza bennünket saját magunkhoz. Amikor fejleszteni akarod az intuícióidat, vissza kell térned a belső gyermekhez, vissza kell térned a játékhoz, a csodálkozás érzéséhez, vissza kell térned a sebezhetőség érzéséhez. Ha ezt nem tudod megtenni, ha nem tudod újra működésbe hozni a belső gyermeket, szinte lehetetlenné válik, hogy kapcsolódni tudj az intuíciódhoz. Ha nem tudsz kapcsolódni az intuíciódhoz és egy bizonyos módon korlátozva érzed magad, az azt is jelenti, hogy nem tudsz tisztán üzenetet kapni a szívedtől, a felsőbb énedtől.

 

Amikor a belső gyermek sérül, átváltasz túlélő üzemmódba.

 

A túlélő üzemmód pedig alapvetően az a mentális állapot, amikor folyamatosan elemzel, amikor megpróbálod az embereket bedobozolni, ezáltal érzed biztonságban magad. Alapjában véve ez az az állapot, amire a mesterséges intelligenciának szüksége van ahhoz, hogy rabszolga lényeket hozzon létre. Nagyon sok ember megtörik és elkezdi a dolgokat részekre bontani, és ez nagy probléma.


Jelenleg az látjuk, hogy hatalmas mértékben lepleződnek le olyan hálózatok, akik gyermekmegrontással foglalkoztak és nagyon sokan megpróbálják eltussolni és letagadni ezt. Alapos oka van annak, hogy miért válik valaki fogékonnyá az ilyesfajta megrontásra. Az egész arról szól, hogy meg kell rontanod a belső gyermeket. Ez a legbetegebb és legszomorúbb dolog, amit csak el tudsz képzelni, de jobb ha tudatába vagy ennek. A belső gyermek megrontása részét képezi ennek.

 

Ezzel egy olyan érzelmi, mentális és spirituális állapotot hoznak létre, amiben majdhogynem zombivá válsz. Eltávolodsz magadtól, elkülönülsz a testedtől és sokkal fogékonyabbá válsz a manipulációra. Elkülönítődsz a szívedtől, mert úgy érzed, hogy az nem biztonságos hely a számodra. Mert amikor a szívedben tartózkodtál és ártatlan volták, rossz dolgok történtek veled. Ezt a nagyon specifikus állapotot a testben a gyermekek megrontásával és a belső gyermek elpusztításával hozzák létre. Ez az egyik fő összetevője annak, hogy a Földön hatalomban lévő emberek sötét dolgokat akarnak véghezvinni. Merthogy ez történt velük. És ezért van az, hogy sok fekete mágikus rituálé keretén belül gyermekeket ölnek és rontanak meg, mert a belső gyermek a kulcs önmagadhoz. Ezért lehet az is, amikor olyan embereket látsz, akik spirituálisan nagyon felébredettek, úgy látod őket rácsodálkozni a dolgokra, mint egy kisgyermeket. Gyermeki csodálkozást, nevetést és a csoda érzetét fogod észrevenni rajtuk.

 

A kör, amit bejárunk életünk során teljessé válik. Először egy naiv belső gyermekkel rendelkezünk, amikor is mindenre rácsodálkozunk, majd átmegyünk a felnőttkorba, egy más jellegű tudatosságba, majd visszatérünk a belső gyermekhez, de már nem olyan naiv formában. És mert bár keresztül mentünk egy cikluson, de a csodákon keresztül már nem olyan naivak, mégis ugyanolyan ártatlanok és bölcsek leszünk. Ezért olyan fontos a nagyon sötét, beteg emberek számára, hogy elpusztítsák a belső gyermeket, mert amikor elveszítjük a belső gyermeket, elveszítjük a csoda érzését és a csoda illetve a játék a mindent jelenti a spirituális birodalomban.

 

A belső gyermek az, aki vezet bennünket. Szóval létezik egy gyermekbántalmazással foglalkozó kiterjedt kör, és tudom, nem könnyű ezt kezelni, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne igaz.

 

 

Gigi Young