Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Öngyógyítás

2021-03-13

Pozitív belső párbeszéd a testtel a gyógyulásért

metatron kocka meditáció.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

A sejtjeink figyelnek: hogyan segíti a gyógyulást, ha beszélünk a testünkhöz?

 

A tudósok elkezdik tudomásul venni a sámánok, a gyógyítók és a spirituális mesterek azon meggyőződését, hogy az elme egy erőteljes gyógyító eszköz. Sok kutató, mint pl. Dr. Bruce Lipton kimutatta, hogy a gondolataink függetlenül attól, hogy tudatosak vagy sem, hathatnak a testünkre és a DNS-ünkre és a negatív gondolatok, hiedelmek segítenek a test lerombolásának folyamatában. A jó hír pedig az, hogy a pozitív belső párbeszéd és a feltétlen szeretet, melyet magunk felé érzünk, csodákra képesek.

 

Minden gondolat számít

 

A legnagyobb hiba, amit mindannyian elkövetünk az, hogy nem figyelünk oda a fejünkben lévő gondolatokra, mivel a sejtjeink odafigyelnek a negatív belső párbeszédre éjjel-nappal. A”Hasznos dolgok, melyet a sejtjeinknek mondhatunk” című könyvében Ian Brown rámutat arra, hogy „ A sejtek hordozók – hordozzák az érzéseinket, a gondolatainkat és a korábbi élményeinket és semmit sem hagynak maguk mögött, amíg nem utasítjuk őket erre.”
De minden egyes gondolat számít, ami azt jelenti, hogy minden szeretetteljes, bátorító gondolatot, amelyet önmagunknak adunk és minden pozitív gondolatot szintén elnyelnek a sejtjeink, mivel a szavak és a frekvenciák még a DNS-t is át tudják programozni.
Fontos tudni, hogy mi nem egy agy vagyunk, melyet egy ettől független test támogat, hanem egy rendkívül intelligens rendszer. Minden egyes részünknek önálló tudata van és ennek a megértése segít önmagunk meggyógyításában.

 

Pozitív belső párbeszéd a testtel a gyógyulásért

 

Ahhoz, hogy tiszteletteljes és szeretetteljes kapcsolatot építsünk ki önmagunkkal a testünkkel, a szerveinkkel és a sejtjeinkkel, látnunk kell a lenyűgöző belső kapcsolódásokat önmagunkban. Az első lépés abban állhatna, hogy odafigyelünk a testünkre meditáció által. Mondhatjuk, hogy ezt a szót is hangosan: Szeretlek!


„ A sejtejink figyelnek: hogyan segíthet a gyógyulásban, ha beszélünk a testünkhöz?” a további tippeket adja:

 

- közelítsünk a testünkhöz őszinte együttérzéssel megértvén azt, hogy tudatos sejtekből áll, amelyek éreznek
- építsünk bizalmat azáltal, hogy a testünkkel pozitív szellemi párbeszédeket folytatunk azzal a vágyunkkal kapcsolatosan, hogy mi ketten együtt működjünk és legyőzzünk minden betegséget
- engedjük meg a változtatásokat a párbeszédünkben azáltal, hogy különböző gondolatokat és szavakat használunk, amelyek spontán módon magas rezgésű érzéseket váltanak ki