Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Oroszlán, mint totem

2020-07-21

Az oroszlán elvezet az önbizalomhoz, a saját magadban való hithez

oroszlán.jpg

 

Oroszlán, mint erőállat és szellemi segítő 

 

Az oroszlán elvezet az önbizalomhoz, a saját magadban vetett hithez. Engedd meg, hogy a benned élő Nap tündököljön, mert ereje és sugara boldoggá tesz mindenkit, akit megérint. Emlékeztet a kitartásra és a közösség védelmére, valamint arra, hogy mindennek megvan a maga helye és rendeltetése.

 

Az oroszlán, fizikai síkon, vagy álomban is megjelenhet.

 

A megjelenésétől függően kell értelmezni az itt leírtakat. Legyünk intuitívak és hallgassunk a belső sugallatra, érezzük az erőállat energiáját, hangolódjunk rá, és meg fogjuk hallani az oroszlán üzenetét felénk.Tekintély, önbizalom, erő Ha az oroszlán beszökken az életünkbe, akkor arra szólít fel, hogy térjünk vissza belső középpontunkba, és cselekedjünk lényünk magjából kiindulva. Gyakran felaprózzuk magunkat, vitatkozunk fentről, lentről, jobbról, balról, és elveszítjük rálátásunkat bensőnkre.

 

Természetesen ott, a forgószél közepében rejlik az erő, a nyugalom, a mesteri tudás, az önuralom, a koncentráció és a bölcsesség.

 

Arra emlékeztet, hogy ne cselekedjünk mindig azonnal, hanem először nyugodtan gondoljuk végig a dolgokat, hagyjuk munkálkodni bennünk őket anélkül, hogy végkövetkeztetést levonnánk. Bizonyos dolgok saját maguktól megoldódnak, ha középpontunkban maradunk és mindent pontosan megvizsgálunk ahelyett, hogy felelőtlenül cselekednénk. Azok a tettek, amelyek bensőnkből erednek, erővel rendelkeznek, és kevés energiát igényelnek, hogy a hatékonyságuk megmutatkozzon.

 

Ha kiegyensúlyozott vagy, akkor egy olyan mezőt teremtesz, amely bizonyos frekvencián rezeg, és azokkal, akik ugyanilyen hullámhosszon vannak, rezonál.

 

Az oroszlán arra szólít fel, hogy térj vissza belső középpontodba, és cselekedj lényed magjából kiindulva.

 

Az inspirált cselekvés önbizalmat ad, és tekintélyt. 

 

Pozitív oldalát tekintve:

 

Az oroszlán erőállat elvezet az önbizalomhoz, a saját magunkba vetet hithez. Engedjük, hogy a bennünk élő Nap tündököljön, mert ereje és sugara boldoggá tesz mindenkit, akit megérint, még magunkat is. Az isteni hatalom és dicsőség már bennünk van, fejlesszük ki az erőt és a kitartást oroszlánszívűnkből. Ismerjük meg magunkat, és tanuljuk meg megérteni belső folyamatainkat, miközben a világ elé lépünk, és kipróbáljuk az erőnket. Az isteni forrást képviseli, a tudatosságot, amelynek fénye és melegsége mindent átjár. Megtanít arra, hogyan lobbantsuk lángra és őrizzük meg az igazság tűzét, és ha szükséges, hogyan lehet vele szabályszerűen begyújtani, hogy minden lángra boruljon. Az erőt, a győzelmi akaratot, a vitézséget, a bölcsességet, az autoritást és a bátorságot képviseli. Megtanít arra, hogy higgyünk magunkban, és emlékeztet a kitartásra. Védőállatként elűzi a sötétségben az árnyakat. 

 

Negatív oldalát tekintve:


Az oroszlán kicsapongásra, önimádatra, autoritási és hatalmi problémákra, saját erőbe vette hiányos bizalomra utal. Óvakodjunk a túlzott forróságtól, haragtól, méregtől és az oroszlán minden agresszív megnyilvánulásától.  

 

Álomban:

 

Ha felbukkan az oroszlán, akkor arra vagyunk hivatottak, hogy használjuk az erőnket, legyünk bátrak, de utalhat autoritásra és ezzel kapcsolatos problémákra is.

 

Üzenete:

 

„Szívből cselekszem.” – „ Bensőm közepében erő lakozik.."

 

 ariel oroszlán ang.jpg

 

 

 Forrás: Jeanne Ruland Az állatok ereje