Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Szabad Akaratunk használata

2018-10-31

Ha bármilyen módon korlátozva érezzük magunkat vagy azt érezzük, hogy zavar van a valóságunkban, az első és legfontosabb dolog, hogy kinyilatkoztassuk Akaratunkat

 Szabad Akaratunk használata.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Akaratunk kinyilvánítása

Mivel a Földön a koreszme főleg arról szólt, hogy elnyomják a szabad akaratot az általunk aláírt szerződéseken, implantátumokon, energetikai és technológiai támadásokon keresztül, valamint a család, az iskola, a munkakörülmények és a média által történt agymosással, nagy szükségünk van arra, hogy újra megtanuljuk rendszeresen gyakorolni Szabad Akaratunk használatát.

Az a tendencia, amit az emberiségbe programoztak, amiből a legtöbb ember hajlamos működni, az az, hogy egyszerűen hagyják magukat megingatni egy kis nyomás hatására. Ez a nyomás érkezhet a családunk felől, barátainktól, tanárainktól vagy a főnökünktől, akik bűntudatot ébresztenek az emberekben, hogy megtegyenek valamit vagy egy felénk küldött bizonyos energiafrekvenciából vagy máshonnan. Tehát amikor egy bizonyos módon veszel részt egy szituációban, fontos meggyőződni arról, hogy az valóban összhangban áll a céloddal.

Az egyik módja annak, amely segíthet, hogy újra életre keljünk, az, hogy egyszerűen a szenvedélyünket követjük, azokat a dolgokat tesszük és azokkal az emberekkel találkozunk, amik és akik mellett élőnek érezzük magunkat, akik felébresztik bennünk az életerőt anélkül, hogy elmével "túlagyalnák" a dolgokat. Pihenjünk annyit, amennyire szükségünk van, lassítsunk és érezzük a szívünkkel, hogy mi az, ami igazán őszintén vonz minket.

Aztán az is fontos, hogy minden nap, minden pillanatban, amennyire tudjuk, gyakoroljuk Szabad Akaratunkat. A Föld különféle módon határolja be szabad akaratunk használatát, de teljesen mindegy, milyen helyzetben vagyunk, mindig rendelkezünk szabad akaratunk egy bizonyos százalékával, amit felhasználhatunk és minél többet használjuk, annál nagyobb százalékkal fogunk rendelkezni és annál több lehetőségünk lesz használni.

Ha bármilyen módon korlátozva érezzük magunkat vagy azt érezzük, hogy zavar van a valóságunkban, az első és legfontosabb dolog, hogy kinyilatkoztassuk Akaratunkat.

Ha úgy érzed, mondd ki hangosan, mondd ki, hogy mi az, amit megengedsz és nem engedsz meg a valóságodban és légy nagyon precíz a feltételeket illetően. Ha nem vagy benne biztos, hogy mit tegyél, szánj rá egy kis időt, hogy magadban találj arra megoldást, hogy tisztán lásd az Akaratod, mert csak akkor lesz egyértelmű az, hogy mit akarsz megvalósítani, ha világosan látod az Akaratod. Aztán hozd összhangba a cselekedeteidet ezzel az Akarattal.

Itt olvashattok egy példát arra, hogy én hogy nyilvánítom ki rendszeresen az Akaratomat. Ha akarod, felhasználhatod vagy átalakíthatod saját szavaiddal vagy megírhatod a saját verziódat.

"Itt és most segítségül hívom a Forrást, a Felsőbb Énemet, a Galaktikus Központot, Gaia-t és a Fény minden Felemelkedett Lényét és a nevükben kijelentem és elrendelem, hogy minden gonosz és hamis energia teljesen eltörlődjön, megszűnjön, átalakuljon és megtisztuljon egész lényemből és valóságomból és hogy a Forrás valódi Fénye teljesen lehorgonyozódjon és keresztüláramoljon egész lényemen és valóságomon minden tér-idő dimenzióban és síkon a teljességben. Ez az Akaratom és a Forrás Akarata és ezért ez törvény, és ez így van, és ez így van és ez így van."

Fontos, hogy kreatívak legyünk és jelen legyünk ebben a kinyilatkoztatásban, érezzük a szituációt pillanatról pillanatra és ne feledjük, hogy mindig tartsuk tiszteletben mások Szabad Akaratát is minden helyzetben. Az egyetlen eset, amikor megengedett, hogy korlátozzuk valaki Szabad Akaratát, ha sérti mások Szabad Akaratát. Ezt óvatosan kell megtenni, az összes szóban forgó tényező teljes figyelembevételével.

Nagyon fontos, hogy a mindennapi életünkben folyamatosan gyakoroljuk, hogy csak olyan dolgokat tegyünk meg, ami a valódi belső célunk és vágyunk és hogy hagyjunk meg mások számára minden szükséges teret, hogy ők is megtehessék ugyanezt.

Szabad Akaratunk használatának elsajátítása minden egyes pillanatban kulcs a felszabadításunkhoz és a felemelkedésünkhöz.

Felszabadítás most!

A Fény győzelme!

Forrás
Fordította: Rácz Anita - http://2012portal-hungary.blogspot.hu