Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

TUDATSZINTEK ÉS ÉSZLELÉS

2018-10-29

Multidimenzionális Tudat

 TUDATSZINTEK ÉS ÉSZLELÉS.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A teremtés egésze mozgó, hullámzó, vibráló energia.

A Szellem, a Forrás energiája gyorsabb ütemben vibrál az anyagnál és a kettő között több különböző szintű rezgés, van. A frekvenciák közti különbség által alakulnak ki a különböző dimenziók, vagy valóságok.

Minden örökké változik, minden része az Egy Tudatnak.

Minden dimenzióban, vagy szinten azonos egységtudat van, minden alkalommal más formában, a rezgésszinttől függően.

 
Minél közelebb kerülünk a Forráshoz, annál magasabb a rezgésszintünk, és annál kevésbé válunk sűrűvé.

 
Minél jobban eltávolodunk a Forrástól, annál alacsonyabb a rezgésünk és veszünk fel sűrűbb, anyagibb formát.

 
Definíciók:

 
A dimenziók különböző létsíkok szerveződése rezgésszintjük alapján. Minden egyes dimenzióra bizonyos törvények és elvek vonatkoznak, amelyek kizárólag annak a dimenziónak a frekvenciája határoz meg.
 

A tudat fejezi ki a tudatosságot. Minden dimenzió lakója egyértelműen, könnyen, és az adott síkra minimális ellenállással funkcionál, mert a tudatuk rezonanciában van, együtt vibrál a dimenzió frekvenciájával.

 
A multidimenzionális tudat a tudatosság képessége több mint egy dimenzióban. Ahhoz, hogy multidimenzionális a tudattal rendelkezzünk, tudomásul kell vennünk, hogy bennünk rejlik a lehetőség, hogy kiterjesszük perceptuális tudatosságunk a fizikai síkon a felsőbb és alsóbb dimenziókra is.

 
A tudattalan azt jelenti, hogy az egyén nem ismeri, és nem képes reagálni a saját, vagy egyéb dimenziója belső és / vagy külső ingereire. A harmadik dimenziós emberek általában nem ismerik az első dimenziós, második dimenziós, és a negyedik dimenziós önmagukat. Az emberi tudattalan leginkább a fizikai test üzenetein keresztül érhető el, mint az önelemzés, álmok, és a meditáció.

 
A tudatos azt jelenti, hogy az egyén tudatában van, és választ tud adni saját dimenziójának ingereire. A harmadik dimenziós Én tudatában van annak, hogy mit képes érzékeli az öt fizikai érzékelés, a látás, hallás, tapintás, ízlelés, és szaglás által.

 
A Szupertudatosság az az ötödik dimenzió és felette lévő magasabb rendű tudat, ahol az egyének nemcsak saját dimenziójukban tudatosak, hanem az összes alacsonyabb és magasabb dimenzióban. A szupertudatosság öröklötten multidimenziós. A harmadik dimenziós Én a szupertudatosságot meditáción keresztül, imádsággal érhetjük el, ha teljességgel átadjuk magunkat a magasabb rendű tudatosság befogadására.

TUDATSZINTEK ÉS ÉSZLELÉS1.jpg
 Kép forrása: Pinterest.com

Dr. Susan Caroll multidimensions.com - galaktikusportál