Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A 12 SZÁLÚ DNS

2018-11-06

A DNS az igazság és az élet élő történelme

 A 12 SZÁLÚ DNS.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

A DNS tizenkét szálának aktiválása egybeesik a tizenkét információ-központ - a tizenkét csakra vagy éteri energialemez - aktiválásával, felpörgetésével, mozgásba lendítésével és kinyitásával
 
A DNS hordozza a kódot, mert ez a genetikai anyag és spiráljai fénykódolt szálakból állnak. Az apró, vékony szálak az információt úgy tárolják, mint a száloptika. A fény oszlop, amellyel aktiválod magad, és információt viszel a testedbe, szintén fénykódolt szálakból áll. Ezek hatalmas mennyiségű adatot és információt tárolnak, és egész testedet megtöltik. Kötegbe állva és egymással összehangolódva együtt dolgoznak, és olyan információt sugároznak ki, amely értelmet ad a bennük tárolt történetnek.

A testedben lévő fénykódolt szálak olyanok, mint egy csodálatos könyvtár, amely olyan hatalmas, hogy az egész univerzumotok történelmét magába foglalja.

Engedjétek, hogy a fénykódolt szálak egyesüljenek, új spirálok alakuljanak ki, és akkor érzékennyé váltok mindarra, amit ez az új DNS-in-formáció meg akar nektek mutatni.
A kódolt szálak a fény eszközei részei és a fény kifejeződései. Több millió finom, fonálszerű sodrat formájában léteznek a sejtjeitekben, míg ezek ellenpárja a testeteken kívül van. A fénykódolt szálak tárolják a Fénygeometria Nyelvét, amely az önazonosságotok történelmét rejti magában. Ezek a fénykódolt szálak korábban nem tudtak idejutni a bolygóra a szennyeződés miatt, amelyet az őket távoltartó fekete csapatok teremtettek.

A fénykódolt szálak olyanok, mint a fénysugarak, amelyek a nyelv geometriai formáját tárolják. Egy kozmikus adatbázisból érkeznek, és információt hordoznak.

A DNS az igazság és az élet élő történelme. Aki rá tud kapcsolódni erre a történelemre, képes eljutni különböző valóságokba videók, hangszalagok és könyvek nélkül. Képes tapasztalni.

A DNS tárolja a kódot. Az identitás programja, az élet terve, az univerzum történelme, az ezen a bolygón létező élet történelme a DNS-ben rejlik. Azt pedig az emberi sejtek őrzik. A bolygó kísérői, vagyis az emberi faj eredeti DNS-ének genetikai programrendszere a tizenkettes számra épült. A genetikai anyag tizenkét szála ezért sok más reprezentánshoz, vagy információforráshoz csatlakozik, amelyeknek a száma szintén tizenkettő. Ne feledd, a valóság a valóságot tükrözi. A tudás tizenkét szála az emberi testben élőket a testen belül és kívül lévő megfelelő információ-központokra kapcsolja.

Hogyan csatlakozik ez a tizenkét információ-központhoz ? Amikor az ember csakrarendszerei egymáshoz kapcsolódnak, nyitottak és aktivizált állapotban vannak, az információ elindul. Keresni kezdi saját kifejezési formáját, és hozzáférhetővé válik. Sok dolog beindíthatja ezt az információáramlást, a létezés előterébe a tudást helyezve, hogy kifejezhesse magát. A testen belül található hét, és a testen kívüli öt információ-központra csatlakozva készen állsz az energia fogadására, egy másik tizenkét információ-központból álló rendszeren keresztül. Saját tizenkét csakrád aktiválásával rákapcsolódsz a párhuzamos, tizenkét információ-központból álló rendszerek energiájára, tovább aktivizálva a folyamatot. Ennek eredményeként az agy végül eléri tökéletes, teljes, számítógépszerű működési állapotát.

A DNS tizenkét szálának aktiválása egybeesik a tizenkét információ-központ - a tizenkét csakra vagy éteri energialemez - aktiválásával, felpörgetésével, mozgásba lendítésével és kinyitásával. Ezzel kezdődik a tizenkettő forgásának összekapcsolása.

A tizenkét spirál kialakulása nem jelenti azt, hogy az emberi faj minden információt megkap. Az jelenti, hogy végbe kell mennie egy maximális és egy minimális mutációnak, amely a létezés új szintjeit alakítja ki, mielőtt az emberiséget el lehet indítani egy magasabb tudatosság felé. A mutáció egy új rezgésszintet teremt, amelyet minden ember a maga módján észlel. A tizenkét spirál természetesen nem tartalmazza a fénykódolt szálakban őrzött összes információt. Ezzel együtt a kialakulásuk sokat tud nyújtani az emberi fajnak, sokkal több információt ad arról, hogy kik vagytok.

A Fény Családjának tagjaiként ti tudjátok, hogy kik vagytok. Álruhátokban, az emberi testben néha becsapjátok magatokat afféle gondolatokkal, hogy nem tudjátok, kik vagytok valójában. De lényed örökkévaló része révén tudnod kell, hogy a Fény Családjának tagja vagy.