Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A fizikai lét a spirituális lét kapuja - a 12 szálú DNS

2018-10-19

Kryon

 A fizikai lét a spirituális lét kapuja - a 12 szálú DNS.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A DNS genetikai anyaga és spiráljaink a fénykódolt szálai hordozza a felemelkedés tervének kódjai, programját.
 
Az univerzum történelmét fizikai testetek őrzi. Ami most történik a bolygón, az szó szerint a testetek mutációja. A DNS genetikai anyaga és spiráljaink a fénykódolt szálai hordozza a felemelkedés tervének kódjai, programját. A kódok felélesztése és saját identitásotok felismerése hamarosan elképesztően intenzívé válik. Ezért a fejlődő DNS a felelős. Amikor a helyére kerül a 12 szálú DNS, a tizenkét szél elkezd rákapcsolódni a tizenkét csakrából álló rendszerre. Azok, akik megnyitották magukat a fénynek, a szó szoros értelmében átrendezik a testüket. Néha, amikor éjszakánkét felébredsz, szinte érezheted is az átrendezést. A testnek ez az átalakítása a DNS újraszervezése. Az ébredő DNS teszi majd lehetővé, hogy megváltozzon a látásotok, a hallásotok, növekedjen életteretek és így tovább. Automatikusan tudni fogsz számtalan dolgot. Felkészülhetsz rá, hogy a változások meg is látszanak majd rajtad, és új képességeid fejlődnek ki. A testedben zajló folyamat nem betegség: természetes változáson és átrendeződésen mész keresztül. Ez a változás leggyakrabban akkor zajlik, amikor alszol, és reggelente kicsit másnak érzed a tested. Ez a jelenlegi evolúciós rendszer, hogy néhány dimenzióval és rezgésszámmal feljebb juthassunk a tizenkét energiaközpontnak megfelelő tizenkét spirál evolúcióján alapszik, így hozható működésbe a rendszer.


Kryon: A Mágneses Háló és Te

A föld hálórendszerének rendeltetése sajátságos. Finoman hangolt és egyetlen célja van: az Ember behangolása. Azt gondolhatjátok, hogy a bolygó geológiájának fizikai sajátossága, de több annál. Ez egy DNS-kiszolgáló motor. Ez tehát a háló-rendszer feladata. Kommunikál az Emberiséggel, minden egyes Emberrel és ez azzal van kapcsolatban, hogy ki vagy te személy szerint. Ez két dologban segít: szétválaszt benneteket és egyesít benneteket. Biztosítja számotokra a helyzeteket, a kihívásokat, a megoldásokat és a szeretetet. Néhányan már akkor kapcsolatba kerültök ezzel, ha csak rágondoltok Istenre! Lesz aki majd azt mondja "Kryon, nekem nem tetszik az ötlet, hogy a fizika belép a spiritualitás birodalmába, nem tetszik, hogy a föld hálórendszere a spiritualitás része legyen." Pedig azt mondom... ennek ez a módja! Mert mint teremtők - mert azok vagytok - ti teremtettetek mindent ami előttetek történt, beleértve a próbatételt, a dualitást, a megállapodásokat és azt a motort, ami ezt az egészet a sejtrendszeretekhez igazítja. Nem választhatod el a Szellemet a valóságodtól. Talán azt szeretnéd hinni, hogy ez valahogy felette van annak, ami fizikai, de az igazság, hogy minden fizikainak ez a középpontja. Istent nem hagyhatod ki semmiből!

Feltárjuk előttetek néhány sajátosságát annak, amit DNS-nek hívtok.


A föld mágneses hálója összetett, de leginkább mint egy kézbesítő rendszer maradt meg az Emberiség számára sok-sok éven keresztül. Nagyon kevés változás történt a meghatározásokat illetően, hogy mit tesz, mert az Emberiség soha nem is próbálta átgondolni, hogy a háló talán módosítható. Az Emberiség soha nem fejezte ki a szándékát, hogy igényt tartson arra a hatalomra, ami sejtszinten létezett, vagy, hogy megfontolja, mi az ami megváltoztatható az életében. Már a régi idők profétái közölték veletek az információt, hogy mindent megváltoztathattok, ti mégsem tettétek. Látszólag csak az általatok létrehozott terv 11-dik órájában határoztátok el, hogy megváltoztatjátok a valóságotokat és megtettétek.  A szándékotok, hogy egy új valóságot hozzatok létre a Földön, megkövetelte, hogy a mágnesség "motorja" megváltozzon, hogy lehetővé tegye a felemelkedéseteket.

Annak érdekében, hogy megvalósuljon az Új Föld álma - annak érdekében, hogy a megoldások elkezdődjenek - azért, hogy ti megváltoztassátok magát a lényegét annak amiért itt vagytok - a hosszabb élet érdekében - a feltárt tudomány érdekében, - azért hogy a Szellem úgy szólhasson az Emberekhez, hogy az életnek az egy megszokott eseménye legyen, a mágnesség beszabályozása által történő összes kommunikációnak, ami a DNS-edhez szól, meg kell, hogy "változzon." És így történt, hogy a háló-rendszer elkezdett mozdulni. Változni kezdett fokozatosan és egyre gyorsult. És ez a változás valójában sokkal több volt mint a mágnesség változása amit le tudtok mérni egy iránytűvel. Maga az erővonalak spirituális aspektusa, a formájuk, az azonosságuk, a szinkron a többi erővonalakkal megváltozott, hogy létrehozzon egy új felállást és egy új föld-potenciált. A megsemmisülés helyett, meglovagoltátok a változásnak ezt a hullámát.

A DNS-etek két szálból áll (hurokból vagy gyűrűből). Ez így van. Azok akik azt mondják, hogy 12 szál van, azok egy 3D-s leírását adják egy többdimenziós rejtvénynek. Valóban csak két biológiai szál van. Az összes maradék, a többi tíz amit nem említenek, nem írnak le és nem látható a 3D-ben, benne vannak abban a kettőben amelyet képesek vagytok látni. Azok nem további szálak, vagy hurkok, vagy gyűrűk. A biológiai szálakra tapadnak, legtöbbjük biológiailag illeszkedik azokhoz a szálakhoz amelyeket ti látni tudtok. Tehát valóban két szál van, a másik tíz pedig interdimenzionális formában ezen a kettőn. Így jutottatok el a 12-eshez.

 Mondanék valamit a DNS-edről is. Mágneses tulajdonságokkal rendelkezik és éppen ezért kommunikál a hálóval!


Tekintettel a mágnességre, a gravitációra, az időre és az anyag elhelyezkedésére: Itt van egy soha meg nem fejtett rejtély. Nem is lehet megfejteni a ti régi 3D-s világszemléletetekben. Most hirtelen ebben az új energiában, a tudományotok kezdi megérteni, hogy legalább 11 dimenzió létezik az anyag minden atomjának a magjában. (Mi azt mondtuk, hogy 12 van.) És hirtelen azt is kezditek megérteni, hogy még az idő is módosítható. Később fel fogjátok ismerni, hogy az anyag elmozdítása egyik helyről a másikra, szintén ennek az egyenletnek a része. Van egy különleges képlet, ahol a gravitáció, a mágnesség, az idő és az anyag elhelyezése a tényezők. Ezek mind egy grandiózus táncban forognak együtt és ez lesz a fizika "forrás-rétege", ha majd felfedezitek és megértitek. Amikor majd készen áll, eljut hozzátok ez az információ, de egyenlőre mondanék valamit a "mintázatról", hogy hogyan jelentkezik ez a DNS-edben.

A DNS - Asztrológiai Energia

Ahogy a naprendszer körbe jár, különféle gravitációs sajátosságokat és tényleges mintázatokat hoz létre a részek között. Minden bolygó függetlenül kering a Nap körül a saját pályáján és az idő minden egyes független percében ez a gravitációs helyzet a mágnességnek és a gravitációnak egy különböző elrendezését hozza létre a középen lévő Nap hatására. Abban az időkeretben amit ti választottatok  ez a mintázat a naphoz lett továbbítva, ami ugye a keringési pályák középpontjában van és így a gravitáció forrásának a helyén. A bolygók (beleértve a Földet és a bolygók összes holdjait, a tiéteket is) mozgása által keletkező mágneses/gravitációs mintázatot a napszél a földre szállítja (olyan energia ez, ami folyamatosan a napból a föld felé áramlik). A napszél ezt a hálóra juttatja, mivel mindkettő mágneses és az információszállítás a napszél és a háló mezejének befolyása alatt történik. A háló mintázata ezért naponta változik! Érdekes megemlíteni, hogy a föld mágneses hálója tulajdonképpen a Föld fizikai részének a terméke, de a rendeltetése, hogy a kommunikáció motorja legyen az Emberi DNS számára. Itt egy másik példa arra, hogy milyen formában vesz részt a fizikai föld ebben az Emberiségért történő együttműködésben.

A DNS-ed egyik tulajdonsága, ami lenyomatként ott van benne a születésedkor, az a legrégibb tudomány a Földön és ezt asztrológiának neveztétek el. Éppen azt a tudást ismertettük veletek, ami megmagyarázza az asztrológiát. Ez egy olyan tudomány, amit nem teljesen értetek vagy ismertek, de attól még tudomány. Amikor a "forrás-réteg"- fizika képletét megismeritek, ami a mágnességgel, a gravitációval, az idővel és az anyag helyzetével foglalkozik, az majd megmagyarázza az asztrológiát. Időközben lejöttél a bolygóra és elhelyezted a DNS-edbe - az interdimenzionális rétegek egyikébe - azt az asztrológiai információt, a naprendszer mágnességének és gravitációjának azt a mintázatát, ami a születésedkor volt. A mintázat neve, amelyet asztrológiai fogalmakban kaptál, megalapoz egy elrendezést, egy személyiség típust, azt, hogy hogyan reagálsz az Emberi ok és okozat kihívásaira. Ez egy mágneses/biológiai elrendezés ahogy te is tudod, ami egész életeden végigkísér, előidézve, hogy visszajelezz a naprendszernek - ami létrehozta azt - ugyanúgy akárcsak mások is a földön, különleges megjósolható módon.

A fizikai lét a spirituális lét kapuja - a 12 szálú DNS1.jpg
Kép forrása: Pinterest.com

A DNS - Életfeladat


 Ugyanakkor az interdimenzionális DNS-ed másik rétegébe kerülnek az "életfeladatok". Nem megállapodások, nem karma, hanem életfeladatok. Mi az Achilles sarkad? Mire reagálsz leginkább? Mi a célod? Van aki úgy jött le, hogy intenzíven reagál a tekintélyre. Van aki spirituális töltéssel. Az életfeladat nem karma. Ez egy olyan fontos dolog, ami gyakran az energiáiddal korábban történt dolgokból fejlődik ki.

Van aki olyan életfeladattal érkezett, ami csak a szeretetről szól. Mit teremtettél magadnak a szeretettel kapcsolatban: az egymás iránti szeretetet, a gyermekeid iránti szeretetet, vagy a szüleid iránti szeretetet? Mit teremtettél magadnak? Mi az életfeladat? Ki vagy te (valójában)? Minderről lenyomat van a DNS-edben, az alternatívák, a mintázatod, a jóváhagyásod. A megállapodás csak egy kezdeti felállás. A valóság egy vázszerkezetének lett szánva számodra, hogy abban éld az életed - egy vázszerkezet, amelyet változtathatsz - egy kezdő helyzet. Itt egy kimondatlan dolog, amit eddig soha nem említettünk: ahogy megváltoztatod a valóságod, mindenki megállapodása megváltozik. A társ-teremtés legmélyrehatóbb része, az a hiányzó darab amelyet soha nem értettél meg igazán, hogy te csinálod saját magaddal! Nincs procedúra. Nem igényel semmi többet, csak, hogy kifejezd a "szándékod" a valóságod iránt - és elvárd, hogy mozgásba jöjjön. Ez csupán egy nyitott struktúra... Következésképpen, módosítható!
Akik azt mondják közületek: "én aláírtam egy megállapodást és meg kell csinálnom ezt meg azt" azok félreértik, hogy mi az "ez meg az". Hány aláírás van egy megállapodáson? Kettő! Kivel írtad alá? Te-veled! Ezért amikor kifejezed a szándékod, hogy megváltoztasd a megállapodást, mindkét aláírás egyidejűleg megváltozik. Azért adjuk ezt a metaforát, hogy megérthesd a hatalmat, amelyet meg kell, hogy ragadj, az ösvényt amelyről azt hiszed te tervezted és, hogy letérhess róla egy másikat tervezve. A születési megállapodást azonban a bolygó mágneses hálójának a közvetítésével kaptad. A karma az más dolog.

A DNS - Fogadalmak


Azok akik értik a fogadalmakat, tudják, hogy ezek Istennek tett ígéretek, onnan amit a múltadnak nevezel. Ezeket már születésedkor megkapod, mintegy folytatásaként annak amit elkezdtél - az energiát illetően - személyesen közted és Isten között. Nincs semmi, ami olyan erős mint a fogadalom energiája - egy Istennek tett ígéret... "Édes Istenem, ígérem, hogy szegény leszek, hogy rád tudjak koncentrálni." És itt vagy, teljesíted! "Istenem, megígérem, hogy soha nem lesz Emberi kapcsolatom, helyette inkább rád koncentrálok. Szüzességet fogadok."

És akkor persze, ha nem vagy hű a fogadalmadhoz, bűnösnek érzed magad. Olyan sokszor beszéltünk már erről és elmondtuk, hogy van akiben működik és - nem egy felületes dolog. Ez a fogadalom-energia egy aktív módon lett beültetve a DNS-edbe. Nem olyan valami ami ott van egy könyvben, készen arra, hogy felfedezzék. Valóságos és működik és noszogat minden nap. Emlékeztet a fogadalomra amit tettél. Elmondtuk már korábban is kedves Emberi Lény: hatástalanítani tudod és meg tudod változtatni! Elmozdulhatsz a régi energiából az újba. Egyáltalán nem nehéz és csak a "szándék" szükséges hozzá. Emlékezz, a szándék nem kérés, hanem igény Isteni mivoltodra. A szándék olyan valami, amivel mindig rendelkeztél és mindig is rendelkezni fogsz. A szándék eljut a személyiséged polcára, ami mindig is létezett és kihozza belőled azokat a dolgokat, amelyekre szükséged van és amit megterveztél még mielőtt idejöttél.

A fizikai lét a spirituális lét kapuja - a 12 szálú DNS2.jpg
Kép forrása: Pinterest.com


Kryon