Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KÁ csatorna

2018-11-06

A „KA” csatorna megismerése és annak működtetése által tudunk kapcsolatot teremteni a Magasabb ÉN-ünkkel.

 A KÁ csatorna.jpg

 Kép forrása: Pinterets.com

 

A Krisztusi szeretet rezgésére való ráhangolódáshoz nagy szükségünk van a „KA” energia megismerésére, mely a Mer-Ka-Bah egyik eleme, az Isteni hármasság egyik energiája. A „KA” csatorna megismerése és annak működtetése által tudunk kapcsolatot teremteni a Magasabb ÉN-ünkkel.

Ez a csatorna nem csak a Magasabb Én-ünkkel tudja tartani a kapcsolatot, hanem más kozmikus lényekkel is összeköthet bennünket.

Minden teremtett lénynek rendelkezésére áll ez a bizonyos energia rendszer, hiszen ez maga az éter testünk. Az éter testünk középpontja a KÁ. (kínaiaknál:CSI… Egypt.-ban Ba)

Ezen a KÁ csatornán keresztül kérhetünk gyógyító, frissítő energiát az egész testünkre.
Természetesen az emberiség többsége nem tudja meditációval tölteni napjait, ennek ellenére nem kell tartani attól, hogy csak azok érvényesülnek, akik a meditációs gyakorlatokat tudják hasznosítani. Ez a bizonyos energia minden embernél megtalálható és teljes lemerülése csak akkor következik be, amikor meghalunk. Akkor is csak a fizikai testet hagyja el és ez az energia a folyamatosan áramló éteri világ mezejébe olvad be. Ez, nem a halhatatlan „teste” az embernek, de az étertestünknek is tudata van. Minden egyes sejtben benne van.

A KÁ csatorna1.jpg

 Kép forrása: Pinterets.com


Az Isteni Hármasság elvén működő elektromágneses hullámok áradatában forgó Fénypiramisok hozzák létre azt a Fényerősséget, rezonanciát, amely segít a dimenzió váltásban. A Fény mint első összetevő elem, folyamatosan viszi a kozmikus információkat, míg a „KA” középső elem, szállítja az élethez szükséges fenntartó energiát (rezgést), amely a fizikai világokban a sejtek frissítését szolgálja és tartja életben, vagyis az emberek viszonylatában a 36,5 C fokú átlagos hőmérsékletet biztosítja a fizikai test számára.

Állandó és folyamatos az áradása által bármikor erősíteni lehet a test energiáját, főleg fáradtság, betegség, levertség, sőt szellemi megterhelés esetében is.
Megfelelő meditációt alkalmazva, bármikor kapcsolatba léphetünk általa a Felsőbbrendű ÉN-ünkkel, kapcsolódhatunk a Föld középpontjába és tápláló energiát küldhetünk számára is. Akiknél ez nem tudatos, azok is hozzájutnak és kapcsolódhatnak magasabb ÉN-jükhöz, csak nem tudják tudatosan pótolni, amikor szükségük van rá. Pl. a gyógyulásuk lassabb, mint akik ezt az energiát tudatosan áramoltatni tudják. A Felsőbbrendű ÉN-ünk a saját lelkiismeretünk. Amikor megszólal, tulajdonképpen Ő szól hozzánk.  
Sok írás úgy értelmezi a „KA”-t mint „Isteni Mást” , amely az ember istenné válásának folyamatában nagy szerepet játszik. Megnyitja az utat a krisztusi önvalónk előtt ahhoz, hogy a fizikai világokban, a fizikai testünkben az istenség szerepét betöltse.
A „KA” csatorna is több kisebb erecskékre ágazik szét 32 pár, a fizikai testünkben, de van egy fő tengelye is, amely a gerincünk. A „KÁ” csatorna nem követi a gerinc vonalát, mivel teljesen egyenes „csőrendszerre” hasonlít, talán a neoncsőre emlékeztet. Ez a csővezeték van összekapcsolva a Felsőbbrendű ÉN-ünkkel.


Bármikor lekérhetjük a frissítő, szolárium kék pulzáló energiát, amely bejut a meridiánokba és a sejteket felfrissíti.


Ez az életerő, a fizikai test halála után, kimegy a testből, ezért lesz hideg a test, amikor beáll a halál. Viszont nem semmisül meg, mert csatlakozik a hasonló rezgésű értelem-mezőhöz.

A KÁ csatorna2.jpg

 Kép forrása: Pinterets.com