Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KRISZTUSI CSAKRA

2023-04-12

A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET KÖZPONTJA

szív kristály másolata.jpg

 

A KRISZTUSI CSAKRA A FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET KÖZPONTJA

 

A CSECSEMŐMIRIGY CSAKRA A MAGASABB RENDŰ  SZÍV KÖZPONT

 

A magasabb szív csakra a csecsemőmirigynél van, a szív és a torok csakra között és nagyon fontos szerepet tölt be a szeretet tudatosság kibontakozásában.

 

Színe: Akvamarin kék – türkiz kék

 

Hozzá kapcsolódó képességek az együttérzés (átérzés) és a telepátia.

 

Fizikai szinten az endokrin, az immunrendszer tartozik hozzá.

 

A felemelkedés egyik legfontosabb központja, által vagyunk képesek befogadni és áramlani a szeretet energiákkal és összehangolódni a lelkünk világával.

 

Sok képen Jézus a csecsemőmirigy területére mutat rá, megmutatva hogy, hova koncentráljunk az üdvösség és a felemelkedés érdekében.

 

A csecsemőmirigyet más néven krisztusi csakrának is nevezik, mivel a feltételnélküli szeretet, a magasabb rendű érzelmek, az isteni összekapcsolódás, az egység és a lelki béke központja. A magasabb érzelmek által összekapcsolja a fizikai testet a lélekkel, a mennyei szférát az anyagi síkkal.

 

A csecsemőmirigy csakra az elfogadás, együttérzés és belső nyugalom központja. Közvetítő a szív érzelmei és a józanész között. Az egységhálóhoz kapcsol bennünket, amely által megélhetjük az összetartozást minden élőlénnyel, a Föld Anyával, más emberekkel és Istennel.

 

Isten iránt érzett szeretet, bizalom, hála, önátadás, elragadtatás, üdvösség és elfogadás központja.

 

A hozzá kapcsolódó tudati jelenlét a karmikus jóvátétel tudatossága, amely lehetővé teszi a negatívitás átalakítását a szeretet által, a lélek felszabadítása érdekében.

 

Amikor a csecsemőmirigy inaktív, blokkolt vagy alulműködik, akkor nyugtalanok vagyunk, nem bízunk önmagunkban. Állandóan stresszesek vagyunk, pánikolunk, idegeskedünk és aggódunk. Félünk a külvilágtól, nem találunk örömöt az életben, semmiért sem tudunk lelkesedni, nem érzünk hálát, nem tudunk együtt érezni másokkal. Önzőek vagyunk és egocentrikusak. Nem tudjuk kifejezni az érzéseinket és nem érezzük az isteni szeretettel való összekapcsolódást. Keményen ítélkezünk mások fölött és a világot ellenségesnek érezzük. Megkeseredés és apátia, féltékenység és irigység is jelezheti ennek a központnak az alul működését.

 

Ha a csecsemőmirigy központ túl aktív vagy nincs összehangolva a magasabb elme szellemi tudatosságával, túlzottan érzékennyé válunk a külvilág energiáira és mások érzelmeire. Ráhangolódva valaki más lelki világára lehetséges, hogy az ő álmait, vágyait kezdjük el követni, vagy túlzottan asszimiláljuk azokat a saját valóságunkba. A túlzott együttérzés, empátia és részvét azt eredményezheti, hogy szomorúságot, bánatot vagy lelki fájdalmat élünk át, amit másoktól veszünk át vagy helyettük érzünk. Túlzottan lágy szívűvé, elfogadóvá és bizonytalanná válhatunk, ami miatt képtelenek vagyunk meghúzni a saját határainkat és elveszítjük önmagunkat a másikban vagy a világban.

 

Amikor a csecsemőmirigy csakra jól működik, kiegyensúlyozott és aktív lehetővé tesz a számunkra, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mivel jó közérzetet biztosít. Ellenállóvá tesz a stresszes helyzetekkel szemben, mert minden helyzetben meg tudjuk őrizni a lelki békét. Együtt érzővé tesz, megértővé, örömtelivé és türelmessé. Belső nyugalommal tölt el. Általa képessé válunk arra, hogy szeretetet adjunk és befogadjunk, örömöt érezzünk és megosszunk másokkal. Általa hozzáférhetünk a magasabb tudatossági szintekhez a lélek világához. Képessé válunk tudatosítani és kifejezni a szívünk által megélt érzéseket.

 

A krisztusi csakra a felsőbb érzelmekkel kapcsol össze bennünket, mint a hit, hála, feltétel nélküli szeretet, öröm, boldogság, teljesség, egység, átszellemültség, teremtő extázis, lelkesedés, létöröme, bőségtudatosság.

 

A csecsemőmirigy a boldogság központja.

 

Energiája semlegesíti a negatív energiát, javítja az általános egészségügyi állapotot és erősíti az immunrendszert.

 

A stressz rombolója az immunrendszert, azért mert blokkolja a csecsemőmirigy jó működését és csökkenti az életenergiát.

 

A csecsemő mirigy finom érintése, masszírozása vagy simogatása stimulálhatja, javíthatja az általános közérzetet. ( az erős ütések és a „mea culpa”  – bűntudat programozás rendkívül káros erre a központra) Ha elveszítetted az energetikai és érzelmi egyensúlyodat tedd a kezedet a csecsemőmirigyre és hívd le a krisztusi szeretet energiát Jézus Krisztus által, miközben mélyeket lélegzel.  

 

CSECSEMŐMIRIGY GYAKORLAT:

 

A nap folyamán, amikor csak eszedbe jut, egyszerűen csak tedd a bal kezedet a csecsemőmirigy területére, mantrákat is mondhatsz, miközben megérinted. Ez  különösen akkor fontos, ha elveszítetted a magasabb szívbölcsességeddel való kapcsolatodat, és az alsó én negatív érzelmi állapotai a mélybe húznak.

 

Jelentsd ki a szándékodat:

 

Kérem, hogy Szent Szívem, a Krisztusi csakrám NYILJON MEG és AKTIVÁLÓDJON a legmagasabb és legnagyobb javam érdekében.

Kérem, hogy a Krisztusi Szeretet energiája hasson át és töltsön el.

Megnyitom magam a feltétel nélküli szeretet megtapasztalására.

Egy VAGYOK az isteni fényemmel.

Isten végtelenül szeret engem!

Én VAGYOK a szeretet!

Egy VAGYOK Istennel és minden Lénnyel.

A testem visszatér az egészség és egyensúly tökéletes állapotába.

Isten itt van, bennem és én EGY vagyok Vele!

 

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha