Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A szivárvány fényhíd és szivárvány fénytest

2018-11-06

A felemelkedéshez szükséges spirituális kapcsolat energetikai fényhídja és fénymezeje

 A szivárvány fényhíd és szivárvány fénytest.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

Antakarana egy szivárvány fényhíd, amely összekapcsolja a személyiséget a lélekkel, az isteni Én-nel és a legfelsőbb Isteni Forrással. A szivárványfénytest azon multidimenzionális energiamező amely által fenntartható az isteni fény energia és a magasabb tudatállapot.


A felemelkedéshez szükséges spirituális kapcsolat energetikai fényhídja.


Az ima, vizualizáció, meditáció és a szellemi és lelki gyakorlatok által fejleszthető.


Az isteni én tudatosságára ébredt ember, folyamatos kapcsolatba van az égi forrással és a legfelsőbb égi önvalójával, ezáltal létezik és teremt. Az aranykorban minden embernek újra aktív kapcsolatban kell lennie a legfelsőbb égi fényerőkkel, a saját isteni fényportálunkon keresztül, ennek eszköze a szivárvány fényhíd, az antakarana.


Amikor újra megtanulunk egységben létezni az örök énünkkel és az Isteni Forrással, létünket szeretet vezérli, szellemünket magasabb rendű eszmék irányítják, ekkor az emberi önvalónk összekapcsolódik az isteni énnel, és helyet ad a magasabb isteni tudat kibontakoztatásának.


Az atlantiszi aranykor emberei, nagyon fejlettek voltak és az isteni törvények szerit éltek. Ekkor minden ember tisztán kapcsolódott az isteni önvalójához és a Forrásához. A fejletségük sajnos idővel szellemi gőggé és felsőbbrendűséggé változott, és olyan síkokkal létesítettek kapcsolatot, amelyek utat nyitottak, az alacsonyabb szinten álló önző lényeknek. Égi kapcsolódásuk isteni fényhídja halványulni kezdett, fokozatosan alámerültek és elszakadtak az égi fényerők tiszta fényvilágaitól, hatalmi harcok eredménye pedig Atlantisz bukása lett. Nem csak Atlantisz, de az emberi tudatat is alámerült a tudatlanság és a sötétség tengerébe. Azóta az ember szenvedésben, betegségben és boldogtanságban sínylődik, addig még újra rá nem talál az isteni forrására, amely által vissza tud kapcsolódni a Forrás Isteni Erejéhez, és ki nem épül újra a kapcsolat szivárvány fényhídja.


Ezen visszatalálás és visszakapcsolódás időszakában élünk most, mégpedig kollektív szinten. Felül kell írnunk történelmünket és karminkus múltunkat, és ki kell javítanunk régi hibáinkat, amelyek azt eredményezték, hogy leváltunk a magasabb tudatosság fénymezejéről .


Az emberi fejlődés azon szakaszában, amikor mérhetetlen hiány és szenvedés felébreszti lelkünket a mélyalvásból, és már nem kívánunk egyebet, mint, hogy újra egységben létezhessünk az Isten Forrással, elkezdjük felszabadítani a tudatunkat az anyagiasság és a tudatlanság sötétjéből. Fokozatosan ébredünk rá szenvedéseink és nehézségeink okaira, az égi világ szeretetteljes segítsége és fénye felé nyitjuk meg szívünket, és így a kapcsolat újra épülni kezd emberi személyiségünk tudata és az isteni multidimenzionális tudat közt.    


A szivárvány fényhíd és a szivárvány fénytest két irányból épül, ahogy nyilunk az ég felé, úgy árad felénk felénk az isteni fény.


A szivárvány fényhíd kiépítésének dimenziói:


A 4. dimenzióban, az érzésvilágunkat megnyitjuk a szeretet felé, felszámoljuk az önző magatartásunk emocionális oldalát, megnyílik a szív. A lélek elkezdi kiépíteni a kapcsolatot a szeretet által az isteni forrással


Az 5. dimenzióban, a feltétel nélküli szeretetben élünk, lényünket az intuíció, kreativitás és a lét öröme vezérli. A szereteten keresztül a magasabb rendű szív minőségek által bontakoztatjuk ki a valódi személyiségünket. Létre jön a szeretet egység tudatossága.


A 6. dimenzióban, tudatos teremtővé válunk. A mentális önvalónk tudatosan képes kapcsolatba lépni a felsőbb teremtő erőkkel, és a szellemi képességeinket az isteni énünk szándéka vezérli. Intuitív módon, tudomást szerzünk az univerzum isteni törvényeiről és a szerint cselekszünk. A szeretet által, isteni önvalónk irányításával, magasabb tudatosságban létezve tudatosan teremtünk.


A szivárvány fénytest 12 dimenziós multidimenzionális fénymező


Írta: Aysha


http://www.angyalforras.hu/Aysha-programjai

A szivárvány fényhíd és szivárvány fénytest1.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com