Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Energetikai változások a jelen időszakban

2021-03-08

A Fény szivárvány hídjának újraépítési folyamata

fénytest.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Amint kinyitjátok a Korona csakrátokat és elkezditek a Fény szivárvány hídjának az újraépítési folyamatát az Én vagyok jelenlétetekben, sok csodálatos dolog fog elkezdeni megtörténni.

 

A Krisztusi energiájú vagy magasabb frekvenciájú fény minták újra aktiválják a Toboz és agyalapi mirigyeket és a hypothalamust, ami így átjár és kihat minden mirigyre, szervre és sejtre a testetekben. (Ezt hívjuk a fénytest felépítésének). Ezt „leereszkedésnek is hívják” azaz, amikor önmagatok magasabb aspektusának megengeditek, hogy még egyszer uralkodó szerepet játszhasson a fizikai porhüvelyetekben. (Ami az emelkedési folyamat egy fontos eleme) Ez lehetővé teszi számotokra, hogy hozzáférjetek az agy a magasabb belső dimenziós szintjeihez.

 

Mihály Arkangyal azt mondja nekünk, hogy az agystruktúránkban eltároltuk a dimenzionális gondolati struktúra frekvenciák sok különböző szintjének bölcsességét és élményeit. A tudás ezen nagy tárháza megnyitásának a kulcsa, amivel hozzá férhetünk a gazdag és csodálatos örökségünk emlékeihez is abban áll, hogy kiegyensúlyozzuk a fizikai, a szellemi, az érzelmi és az éteri testünket.

 

Minden egyes beavatkozás beavatásnál vagy új szintű ráhangolódásnál hozzáférhetünk a belső dimenziós erő és bölcsesség magasabb dimenziós szintjéhez. Annak a folyamata, hogy megadjuk magunkat a szellemnek természetessé válik és tudjátok minden kétséget kizáróan, hogy az életetekben egy Isteni Terv működik. Rendszeresen történnek csodák, néhány kisebb, néhány nagyobb, de mindez fontos jelzése annak, hogy benne vagytok a szellem áramlásában.

 

A Fény, a hang és a szín teljesen új jelentést tud kapni a számotokra, amint elkezdtek rárezonálni a Teremtés nyelvére.

 

Annak a folyamata, hogy integráljátok a fizikai test 7 csakráját az 5 magasabb galaktikus csakrával jól zajlik. Amint elengeditek az egyensúlyhiányos gondolati mintákat a 7 csakrátokból, ezek elkezdenek gyorsabban pörögni tökéletes harmóniában, a magasabb csakrák pedig beérkeznek a gerincoszlopotokon keresztül, ami az energia örvény rendszereteket egy lángoló, irizáló fény oszloppá változtatja. Ez egy olyan fény, amely átjárja az egész Aura mezőtöket és elkezd egyre távolabbra és távolabbra kisugározni a világba.

 

Ezáltal nyilik meg és épül ki az egyéni dimenzió átjáró.

 

Ronna Hermann